- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
[P]laci #47311 üzenetére
Ezer bocsánat, ezt elfelejtettem én is leírni, de ez így van. Csak új előfizetéssel lehet váltani erre, vagy úgy ha dominóról váltasz előfizetésre. (Ugyanez vonatkozott régebben a Like, Like 50, Like 300-ra is meg most a Like S-re és Music XS-re.)
Szóval az az opció maradt, ha lejárt a hűséged októberben, leváltasz 2700 Ft-ért dominóba, majd vissza előfizetésre. De azt tudni kell, hogy ilyenkor a hűségpontok, meg a kiemelt kártyaszín (ha van) elveszik. -
pepe091; elvesztés esetén is alap (lenne) az azonnali bejelentés, legyen róla jegyzőkönyv, azzal később kivédhető sok probléma.
Ha elolvastad a cikket amit linkeltem rájössz, hogy baromira nem. Ezek elévülnek néhány éven belül, és miután a rendőrségen nem marad semmi papír ebből, akkor veszik elő a csalók és szabadon használják kétes ügyletekhez. Ráadásul a srác személyije régen le volt járva, mégis fel tudták használni...
-
válasz
Millerchris #47284 üzenetére
"10 évvel ezelőtt vesztettem el"
Akkor nagy valószínűséggel veled is ilyesmi történt, mint itt a sráccal: [link]
Minden esetre én a helyedben a rendőrséghez fordulnék mihamarabb mielőtt még komolyabb dolgokat is csinálnak a te személyazonosságoddal.
-
-
-
válasz
lugosi #47210 üzenetére
Március elejétől van LTE Szegeden. A legelején nem mindenhol volt, de 1 hónapra rá már mindenhol volt a városban. A legjobb a belvárosban a Kálvária sgt környékén, ott simán hozza a 60/20-at, kicsit messzebb Makkoson már "csak" 40/20 körül van, de stabil. Ha vonattal megyek ki Szegedről, akkor egészen Szatymazig elér a cella, egyedül az Auchan környékén már lassabb, de az meg eléggé kint van már a város szélén.
-
válasz
Genova1983 #46949 üzenetére
Egyik Hölgy segítség címszó alatt simán le rakta a telefont
Maximum megszakadt a vonal, ha vártál volna kicsit valószínűleg visszahívott volna. Ügyintéző csak úgy nem bonthatja a vonalat, ahhoz komolyabb dolgoknak kell történnie, de akkor is felszólít előtte..
-
-
válasz
Alvin_ti4200 #45909 üzenetére
Az aranytárskártya díjcsomagok önmagukban ,a nevükből adódóan is, nem működnek. Kell mellé egy minimum arany szintű előfizetés, amihez hozzá lehet társítani, legyen az otthoni vagy mobil előfizetés.
-
válasz
MaxxDamage #45523 üzenetére
Nem cserélik egyből. Először megnézik, hogy érdemes-e javítani. Nyilván ha darabokban van az egész, akkor nem kezdik javítgatni, de amíg olcsóbb javítani, mint egy újat adni, addig javítani fogják.
-
válasz
MaxxDamage #45520 üzenetére
Arra jó a biztosítás, hogy ha összetörik, akkor csak az önrészt kell kifizetni ahhoz, hogy javítsák, vagy adjanak egy újat. De másik típusú készüléket csak akkor lehet kérni, ha már nem tudnak adni ugyanolyan típust.
-
válasz
MaxxDamage #45342 üzenetére
Beleolvastál te a PF2 topikba? Mert ha valahol, akkor ott aztán vannak hibák, támogatottság 0. Szóval nem feltétlenül járnál jobban azzal sem.
-
"de........kiderült, hogy csak fogyiknak van ez a díjcsomag."
Javaslom több tisztelettel beszélj embertársaidról, mert még te is vagy bármelyik rokonod kerülhet ilyen helyzetbe...
Ha főleg a net a fontos akkor a Move XS (1990 Ft epack kedvezménynel) + NetPlusz L netcsomag 1290-ért, így ez 3280 Ft és 1GB+30MB a net.
-
válasz
MaxxDamage #45238 üzenetére
Eltérő a két kártya száma? Amúgy meg baromira lényegtelen, mert amíg érvényes, addig mindegyiket tudod használni. Az elfogadóhelyen, csak az érvényesség dátumát nézik, nem ellenőriznek semmit. Pl ha valaki idő közben elveszíti az arany vagy platina kedvezményét, de a kártya még érvényes, akkor sem szólnak érte...
-
válasz
MaxxDamage #45219 üzenetére
Csak fel kell mutatni. De nem kötelező a kártyát sem vinned, mert a Telekom appban is bemutatható a kártya.
-
Ha arany vagy platina szinten van az előfizetés, akkor a hűség lejárta előtt 3 hónappal már lehet hosszabbítani és készüléket venni. (Ebben az esetben jó pár készülék ara néhány ezer forinttal drágább lesz mint új előfizetéssel.) Ha nincs arany vagy platina szint akkor leghamarabb 30 nappal a hűség lejárta előtt lehet váltani.
-
válasz
dokee78 #44643 üzenetére
Csak annyit kellett volna beírni, a keresőbe, hogy aktuális egyenleg: [link]
(#44644) mouzrr
Adatforgalom tekintetében semmilyen korlátlan csomag nincs a Telekomnál. Hogy megéri-e váltani ezt neked kell eldöntened. Viszont ha olyan előfizetést választasz, amiben már van adatforgalom, akkor a többi szolgáltatóhoz képest olcsóbban tudod azt bővíteni a NetPlusz csomagok valamelyikével, hogy elég legyen és ne korlátozzanak.
-
válasz
LilProphet90 #44604 üzenetére
Minek a számla? Garancia ügyintézéshez elegendő a garancialevél.
-
válasz
lord.lakli #44496 üzenetére
Most nagyon figyeltek erre a kupon dologra. Csak arra jó, amire hivatalosan is.
(Legalábbis nálam... Vangelisnél lehet mindenre jó.)
-
Mint mondtam, majd ha több időt eltöltesz itt rájössz, ha segítesz, később neked is fognak. De ha úgy indítod a "munkáságodat", hogy több ponton folyamatosan a fórum alapelveit megsérted (szakmaiban hirdetsz, politizálsz, személyeskedsz) akkor nem feltétlenül fogsz te is részesülni a segítségben...
És itt le is zárhatjuk.
-
-
válasz
dellfanboy #44236 üzenetére
Mitől ne lenne publikus? Nem vagyok Telekom dolgozó, csak egy szimpla előfizető.
-
válasz
dellfanboy #44230 üzenetére
Mindenkinek ugyanaz a kupon erre...
TVILAGATEL Ezzel lejön 10k a Lumia 625-ből 2 év hűség esetén. 10k feletti tartozékból pedig 4k kedvezmény van ezzel: TVILAGATART.
-
Valakinek sikerült már valamelyik tartozéknál előhozni a kuponkód mezőt? A kupon elvileg 05.01 - 06.30 között lehet beváltani, szóval nem értem miért nem jön elő sehol. (Elvileg 10e felett élne a kuponkód, de nem jön elő így sem..)
-
válasz
MaxxDamage #44083 üzenetére
-
válasz
MaxxDamage #44077 üzenetére
Mondtam én, hogy nem lehet kikapcsolni, de nem hiszel nekem...
-
válasz
MaxxDamage #44039 üzenetére
Nem lehet kikapcsolni.
-
válasz
PhoenixSzG #43799 üzenetére
-
Na, ez várható volt: július 1-től lezárják a Mozaik XS-XXL csomagokat is.
-
válasz
LadaLord #43358 üzenetére
Szia!
Nincs ebben semmi érdekes. A hűségidőnek semmi köze a Like díjcsomag jogosultsághoz, a két dolog párhuzamosan fut. Attól, hogy hűség lett hosszabbítva a Like jogosultság nem lett hosszabbítva, hiszen azt eleve csak leghamarabb a jogosultság lejárta előtt 60 nappal lehet megtenni. Eco XS-be fogják átrakni, de innen bármikor válthat majd díjcsomagot. Az előfizetést csak akkor tudjátok felmondani, ha kifizetitek a szerződésben rögzített kötbéreket (akár több 100e Ft-os tétel).
-
válasz
dptrsk #43331 üzenetére
?? Ugyanazt írják ott is mint amit én elmondtam.
A Mozaik díjcsomagokhoz a "'Sport info MMS extra" díjmentes extraként választható.
Ebből hogy sikerült azt értelmezned, hogy Move XS-hez ingyenes?A fenti részben is az van hogy Mozaik extra szolgáltatások. Nem pedig Move.
-
Ez vicces volt...
Beszéltem egy ügyintézővel a 1430-on az áremelések miatt, kérdeztem, hogy mégis hogyan lehetne ezt kompenzálni, vagy hogy jobban jöjjek ki. (Jelenleg Like 300 csomagom van.) Erre elkezdi ajánlgatni nekem a Next S csomagot, hogy az hú de jó, mert korlátlan, és csak 7k. Mondom az ügyintézőnek, hogy ha szerinte itt problémázok 2-3k-s csomagok környékén, akkor mi a francért váltanék egy 7k-sra... Kérdeztem, hogy bármiféle kedvezményt, lehet-e kapni emiatt vagy akármi, azt mondta nem.
Lehet leváltok Move XS-re, aztán jónapot'. A 100 óra 0 perces hívást sem használom ki, ráadásul 90%-ban egy másik Like díjcsomagban lévő számot hívok, aki engem szintén ingyen hív, így nem lenne gond. A difi a 300 vs 30MB adatforgalom lenne, viszont úgyis van egy Net Plusz L bővítésem. Így legalább ha az elfogyna akkor Net Plusz XL-lel kb ugyanott lennék mint most a like-kal csak 3GB adatforgalommal.
Nem tudom annak idején Vangelis hogy tudott kicsikarni belőlük havidíjkedvezményt.... -
válasz
szabonagyur #42497 üzenetére
Egészen biztosan 300 perc, mert Like S díjcsomagod van. A Like, Like 50 és Like 300 tartalmaz(ott) 100 órát.
-
"Én is csípem az LTE-t, de elsősorban azért mert több embert, nagyobb területen, jobb lefedettséggel, kisebb késéssel tud kiszolgálni. Nem pedig azért, mert lehet hozzá kapni 1 GB-os havidíjas csomagot 1000 Forintokért..."
Valamit félreértesz. Arra próbáltam célozni, hogy jelenleg a Telekomnál elég olcsón LTE képessé lehet tenni az előfizetést, ahol ráadásul nincs is korlátozva 7-21 Mbps-ra a sebesség, hanem 60 Mbps-ot nyújt, már 1300 Ft-tól is, ami nagyon versenyképes ajánlat.
Nem értem miért állítod szembe a fent idézett két mondatot, mikor pont hogy előny, hogy nagyobb területen, jobb lefedettség, kisebb késéssel van elérhető áron. -
válasz
raziel01 #42003 üzenetére
Egyetértek. Szerintem ilyenkor eléggé túl van reagálva a kimaradás.. Rengetegszer hallani, hogy pl az angoloknál milyen minőségű szolgáltatások vannak... Aki meg ilyenkor egyből szezdődésfelmondást emleget az egyenesen vicces...
Szerintem még mindig a Telekom a legjobb idehaza. Pl egyik szolgáltatónál sincs ilyen ár érték arányú LTE képes mobilinternet. -
A hirtelen 30+ hozzászólást látva már azt hittem, van valami jó kis webshopos "akció".
De látom csak a hálózat halt le..
-
válasz
prannk #41937 üzenetére
Nem értelek mit értetlenkedsz, részarányosan van számlázva!
Január 25-én aktiváltad a csomagot, tehát a januári számlában fizettél részarányosan 7 napért (január 25-31). A februári számlában pedig fizettél 25 napért (február 1-25), mivel 25-én mondtad le. Teszem azt a NetPlusz L-t használtad, ami 1290 Ft, ezt januárban elosztották 31-el, amiből kijön, hogy 1 nap januárban 41,6 Ft-ba került, megszorozták 7-tel, mert 7 napig használtad januárban, fizettél érte 292 Ft-ot. Februárban az 1290-et elosztották 28-cal, így februárban egy nap ~46 Ft-ba kerül, te pedig 25 napig használtad tehát fizettél 1152 Ft-ot. Ez igaz az összes csomagra. Remélem így már érted.(#41939) werszomjas
Azt ugye tudod hogy most duplán kell majd fizetned a NetPluszS-nél, lévén ebben a hónapban ez már a második mobilnet aktiválásod volt.
-
válasz
ShadowX #41866 üzenetére
Igen, én is ezt vettem észre. Csak a belvárosban van még, már a Tisza parton sem volt, kb a Dómig még van, az Anna kúton az utolsó, a Szent István téren már ismét nincs. Itt Makkosházáig sem ér még ki, pedig azt hittem erre hamarabb lesz a telefontorony közelsége miatt, de úgy tűnik nem feltétlenül onnan sugároznak.
Egyébként ahol van, ott elég szépen hasít, bár mondjuk most még közrejátszik az is, hogy kevesen használjuk:(NetPlusz L csomaggal.)
-
Szegeden (jelenleg a Mars téren vagyok) van LTE!
-
válasz
M.A.Z. #41778 üzenetére
"Kínált sávszélesség (le/feltöltés): NetPlusz S-M esetén megegyezik a hang díjcsomagban foglalt adat felhasználására vonatkozó sebességgel (illetve csak
hang díjcsomag esetén 7,2/1,4 Mbps), NetPlusz L-XXL esetén pedig 60/22 Mbit/s. Minden postpaid NetPlusz LTE sebességet ad." -
válasz
ShadowX #41703 üzenetére
Csak lesz. Február elején egy szervizes azt az infót mondta, hogy április végéig lesz. A napokban meg beszéltem a lefedettségi osztályról egy komával ,azt mondta, hogy márciusban nagyon nagy mértékű fejlesztés lesz Szegeden, így ha minden jól megy, akkor március végén elindul az LTE.
-
válasz
Nordik #41658 üzenetére
Egész pontosan:
"Amennyiben egy adott hónapban valamely feltétel nem teljesül, Előfizetőnek adott hónapra vonatkozóan nem jár az e-Pack kedvezmény (...) Amennyiben Előfizető a rákövetkező hónapban teljesít minden feltételt, úgy adott hónapra vonatkozóan ismét jár számára a kedvezmény, ehhez Előfizetőnek nem szükséges újra regisztrálni az e-Pack kedvezményre."
(díjszabás 3.1.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged