- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez nem olyan egyszerű. Már kétszer estem bele abba, hogy a szifonom a szoftverfrissítés miatt kezdett használhatatlanná válni vagy vált is. Pl anno a 3G-m az ios 4-gyel eljutott oda, hogy egy naptár megnyitása 35 másodperc volt. Most a 4s-sel még nem tartunk ott, de határozottan belassult a frissítéssel. Mi lesz ios 8 alatt?
Persze mondhatod, hogy ne frissítsek. Aztán le lehet lassan mondani az appokról, mert az új ios kell nekik, illetve az appok frissítéseiről, mert az új verzióhoz kell az új ios.
Na most képzeld el ezt egy 5 éves hardverrel. -
válasz
Arolotifar #45478 üzenetére
Addig voltak jók a készülékárak amíg azokkal lehetett új előfizetőket csalogatni. Most már nagyjából telített a piac, és mágikus véletlenek folytán a tarifák is nagyon hasonlóan jönnek ki, akár egy napon belül.
Tehát amíg nagyobb verseny volt, jobb árak voltak. Most rosszabb árak vannak.
Cserébe, mivel rosszak a készülékárak és emiatt kevesebben írnak alá 2 évet, bejött az, hogy most már egy normális díjcsomagot hogy megkapj, ahhoz is hűséget kell aláírni.Mi lesz a következő? A 25000 ft-os sim kártya belépési díj, mint 98-ban? Vagy ne adjak ötleteket?
-
válasz
#45553408 #45299 üzenetére
Ez esetben vagy domino-ra váltás, vagy felmondás. Ha már nem használod, akkor nem mindegy, hogy évekkel ezelőtt mi volt a számod? Szerintem érzelmi okokból ne ragaszkodj egy számhoz, vagy szüntesd meg, vagy tedd át feltöltőre ha nagyon kell, igaz egy évben egyszer akkor is kell rá költeni.
-
Újabban az a tapasztalatom, szinte 10-ből 2 esetben nem jön össze a hívás - felépül a vonal, de nem hallom a másik felet, újra kell hívni.
Ti tapasztaltatok ilyet? -
Ma már másodszor hívnak privát számról (rejtett számról, azaz mikor nem írja ki a másik fél hívószámát a telefon).
Felveszem, hallózok, aztán 6 másodperc múlva megszakad a hívás. Mi a fene lehet ez? Utána természetesen nem hív vissza, tehát nem hiszem, hogy valós hívás lehet, hanem valami automata, de gőzöm sincs, hogy ki/mi.
Ti nem tapasztaltatok ma ilyet?
Nem lehet valahogy a szolgáltatóval megbeszélni, hogy ki ez, honnan hívhat? Vagy ilyenkor a szolgáltatónál sincs meg ez a szám? -
válasz
#41133696 #45120 üzenetére
45112: "Csak cáfolandó a horror készülék árakra:"
Így kezdődik a hsz-ed. Én visszaolvastam.
Ezzel akartad cáfolni. Egy vezetékes telefonnal, a mobil topikban. Ehh.Tudod ha egy mobil topikban horror készülékárakról beszél valaki, akkor az nagy valószínűséggel MOBIL telefonra gondol. Erre vezetékes telefon árat felhozni ellenpéldának nem működik. Ezt van aki belátja és van aki nem. Ennyi.
-
válasz
#41133696 #45118 üzenetére
Horror készülékárakról beszéltél. Telekom mobil topikban vagyunk. A többi mellébeszélés.
Egy vezetékes telefon a példa. Te tényleg nem érted, vagy nem akarod érteni?Mivel mobiltelefon példát nem tudtál hozni arra, hogy nem rosszak a készülékárak, erre be lett erőltetve egy vezetékes teló. Hát....
-
válasz
#41133696 #45112 üzenetére
1. Ez ugye telekom mobil topik, ebben egy vezetékes telefon mint érvelés alátámasztása érdekes.
2. Érdemes a fentiekből is kifolyólag megnézni a mobiltelefon árakat és azonnal látjuk, hogy az esetek egy részében olcsóbb függetlenül, de az esetek nagy részében nem sokkal drágább vagy egál. Gyakorlatilag az vesz akcióban telefont a t-nél aki részletre akarja kihozni. -
Olyan történt ma, hogy kaptam egy Facebook üzenetet, az illető a telefonjáról küldte fb messengerrel, én telefonon fogadtam szintén messengerrel.
A gond ott van, hogy a küldő telefonja úgy csinált, mintha elküldte volna nekem mms-ként is, vagyis kaptam róla egy emailt hogy a (telefonszám) számról mmsem érkezett. Amiben kizárólag a fb üzenet szövege volt.
Mi lehetett ez? -
-
válasz
szabonagyur #44707 üzenetére
És még ez a modoroskodó szöveg, "kérlek fogadd megértéssel álláspontunkat".
-
Szegeden nem volt fennakadás a hálózatban.
-
válasz
MaxxDamage #44576 üzenetére
Itt látszik, ahova betetted a képet, hogy mi a neved, telszámod, szerződésszámod stb. Nem jól van kihúzva.
-
válasz
MaxxDamage #44574 üzenetére
Neved / tel.számod látszik.
-
válasz
grafikus17 #43933 üzenetére
Ezt nem értem, esetleg valaki megmagyarázná?
Arra gondolok, hogy ha külföldön vagyok, de arra az időre átirányítom a hívásaimat egy másik belföldi számra, akkor azért roamingot kell fizetnem. Ez tényleg így van? Nekem nem logikus.
-
válasz
Vangelis #43854 üzenetére
Ez most komoly? Újabban tényleg ez van hogy felveszi valaki aki nem tud érdemben segíteni de továbbkapcsol?
Ha már egyszer felveszi valaki, akkor ő miért nem tud érdemben segíteni? Nincs előtte egy számítógép? Vagy ez most direkt van, hogy úgyis megmutatják hogy nekik van igazuk? Vagy mi??? -
"olyan nincs, abból nagy probléma lenne"
Ejj, hányszor írjam még le.
Olyan nincs - de volt. Konkrétan 3x.
Abból nagy probléma lenne - semmi nem lett belőle. Csak a végén jóváírták a reklamációmat.Ennyi volt. Ja és nem emailben, hanem tértivevényes p-mailben kértem tőlük, nem is válaszoltak rá, hogy meg kellene hallgatni azt a felvételt, meg kérem szépen. Mint írtam, nem a telekom volt, ezért szerintem lényegtelen, hogy neked milyen gyakorlatod hogy volt a telekommal.
-
válasz
erdoke #43698 üzenetére
Tapasztalatból mondom (bár másik szolgáltató), hogy azok a felvételek, ha neked kellenek, nem kerülnek elő. Hiába kéred, többször, írásban. Én konkrétan kértem, folyamatos számlázási hiba miatt, hogy mit mondott az üfsz, pontosan meghatározott napon és időpontban, és csak nem lett meg.
-
válasz
Mr.Csizmás #43618 üzenetére
Nem lopás hanem jogtalan elsajátítás lenne ez a konkrét szitu de túl nagy jelentősége nincs a különbségnek.
-
válasz
n@p@lm #43414 üzenetére
Finom...
De hát kell a kedvezmény, szegények sokkal rosszabbul keresnek mint mi.Amúgy ha lejárt a hűség a cégesen, nekem is lesz valami minimális csomagom, hogy a szám megmaradjon, a hívások 60%-ban már most is browsercalls-on keresztül mennek, addigra meg majd 99. Remélem nem emeli a browsercalls tovább a percdíjat, mert ez a mostani emelés 51 fillér / percre már lassan sok. Ja, nem! Mert kb az az 1/70-ed része a mobil percdíjamnak
-
-
Ha már áremelés.
Lehet, hogy égedelem nagy hülyeséget kérdezek, de majd megmondjátok.
Abban az esetben, ha:
- céges ügyfélként vagyok előfizető
- átutalással fizetem be a számlákatérint engem bármi módon is ez a mostani emelés, vagy ez most nem?
-
Igen, sajnos az hogy tisztességes viselkedés az üzletben, manapság annyit se ér, hogy legyintsen rá az ember. És ez nagy baj.
Ilyenkor jutnak eszembe a nagyszülők sztorijai az ő idejükből, hogy hogy működött az üzleti tisztesség, hát kb a Nirvána a mai állapotokhoz képest. -
válasz
Varszegig #43004 üzenetére
Igen eleve egy érdekes elképzelés ez a "letiltás elleni garancia". Mert itt akkor én tudom garantálni, hogy a szolgáltató ne tegyen valamit, amit egyébként megtehet? Vicces, és szomorú egyben az ebben való hit.
Mozzarella: kopogtatni nem fognak, csak nem megy fel a hálóra a telód ha letiltják. Azt hiszem onnantól mindegy a kopogtatás.
-
Sőt igazából kettő ilyen businessnet M-mem van cégen belül és mind a kettőre van Duonet.
De nézd meg hogy a T weblapján is hozza a lehetőséget: [link]Bármelyik éncégem előfizetés, hozzá kiválasztod a businessnet bármelyik csomagját, és a megrendelhető szolgáltatások között hozza a dolgot Tandem sim kártya név alatt, rosszul mondtam nem 500 Ft hanem 400+áfa.
Szerintem tökre megéri, mert így legalább valamelyest esélyem van arra, hogy leinternetezem azt a 7 gigát
-
válasz
szili.tamas1 #42673 üzenetére
Ha nem volt készüléked véve 2 éven belül hűséggel akkor mindenképp hiba. Szerintem egy reklamációt megér.
-
válasz
szili.tamas1 #42664 üzenetére
Nem tudom hogy valahol le van-e írva. Nekem szóban mondták mikor váltottam. Hogy várjak még vele pár napot, mert akkor lemegy a készülékhűség és akkor választható a 6490-es és olyanom is lett.
-
válasz
szili.tamas1 #42648 üzenetére
Ha még ahhoz a csomaghoz, amiről váltottál, anno vettél készüléket, és annak a hűsége nem telt le, és ez alatt váltottál, akkor a 7990-es ár a next s.
-
válasz
polonic #42428 üzenetére
Ismétlés a tudás anyja? Csak a pont ezt megelőző 9 hsz szólt ugyanerről.
Amúgy hát, nem is tudom. Én pl konkrétan távszámlás vagyok, és így nem érint az emelés. A távszámla vagy a másik, szolgáltatói elektronikus számlafizetés szerintem amúgy is nagyon kényelmes, szerintem megéri arra váltani. Sőt így éves szinten az én csomagomnál 6000 ft-ot spórolok.
-
válasz
csababarca #42319 üzenetére
Benne van a szerződésedben, szerintem.
-
válasz
csababarca #42311 üzenetére
Az előbb épp azt írtátok hogy az új ügyfeleknek jobb. Akkor döntsétek már el
-
válasz
csababarca #42304 üzenetére
Szerencsére van számhordozás, így 2 évente lehet az ember Új ügyfél minden szolgáltatónál
-
válasz
sarkanyolo2 #42081 üzenetére
Érdekelne az a számítás, ami alapján Hmvhely terület/lakos alapján megelőzi Szegedet.
Azért, mert Hmvhely nagyobb területen elterülve kevesebb lakosú (azaz rosszabb a népsűrűség, mivel - nem bántásképp mondom - mezőváros), míg Szegeden kisebb területen él összességében több lakos. Ergo abszolút logikátlan, amit mondasz.Hmvhely: 488 km2, 46.500 lakos, népsűrűség: 95,3 lakos/km2
Szeged: 281 km2, 170.000 lakos, népsűrűség: 605 lakos/km2Valami más magyarázatot kéne kitalálni. Abszolút illogikus, hogy egy népsűrűségét tekintve hatod mértékben lakott településen jelentősen korábban épül ki LTE lefedettség.
-
válasz
szabogabor10 #42075 üzenetére
és? Hódmezővásárhelyen előbb, mint Szegeden?
-
válasz
Blackmirror #41521 üzenetére
Az a telefon már egy Tmobil dolgozóé szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Könyvajánló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Arc Raiders
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest