- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
weihe
tag
válasz
Superman #1072 üzenetére
Érdekes, nekem meg ilyen problémám van egy E65-ös telefonon (idézet tőlem):
''Hm, olyat tapasztaltatok, hogy a telefon ''elfelejt'' dolgokat ?
Konkrétan feltettem pár napja egy jópár témát, gondoltam, majd ha úton leszek, kipróbálom, melyik tetszik, ám ma meglepődve tapasztaltam, hogy egy csomó nincs meg, amiket feltelepítettem (és akkor még látszódtak a Témák között).
Most pedig, amikor vissza akartam telepíteni párat, ami az enyészeté lett , rendre azt írja ki, hogy ''Nem lehet telepíteni''. Persze már csak akkor, amikor lényegében végigfutott a telepítés csíkja (azaz megvolt a biztonsági figyelmeztetés, leokéztam a téma ''névjegyét'', és kiválaszottam, hogy melyik tárolóra telepítse).
Nagyon idegesít, és ezt csinálja akkor is, ha a telefonmemóriába és akkor is, ha a memóriakártyára akarom telepíteni...
Ez azóta sem javult, resetelni még nem mertem a telefont. -
Pompi
nagyúr
válasz
Superman #1068 üzenetére
Felhozhatod az N95 topicot is, de végülis itt sem OFF, hisz Symbianos teló. Viszont nem biztos, hogy sokat fogok tudni segíteni, mert nemtudom, hogy mennyire sérülékeny az N95 kijelzője. Valami puha mikroszálas kendővel tuti nem sérted meg (pl. fotósboltokban kapni ilyet) ha már nem adtak hozzá (mondjuk eléggé változnak az értékesítési csomagok, de nekem N70-hez és N80-hoz is volt a dobozban kendő).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nintendo Switch 2
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest