- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
R5TL
csendes tag
válasz Gabesz87 #52047 üzenetére
"Digitális csomag: Használja ki az autós használatra kifejlesztett alkalmazásokban rejlő lehetőségeket: E-mail, R-LINK Tweet, Időjárás, Kiadások… A Digitális csomaggal bármikor hozzáférhet az R-LINK Store kínálatához, ahonnan újabb alkalmazásokat tölthet le."
A discovery pack pedig egy 12 hónapos ingyenes próba az online szolgáltatások kipróbálására új autó vásárlása esetén.
A digi csomag meghosszabbítható (sok pénzért) ha tovább akarod használni. Gondolom,most lesz 1 éves az autód.
Az enyém is, két hét múlva.[ Szerkesztve ]
-
R5TL
csendes tag
válasz Gabesz87 #51564 üzenetére
Igazából -valószínűleg- csak egy fals hibakód miatt kigyullad a piros STOP visszajelző lámpa és egy "Motor meghibásodás veszélye" felirat is megjelenik, meg emiatt letilt pár funkciót (tempomat, vészfék asszisztens,stb).
A szerviz nem talál semmit, csak törlik a hibakódot aztán mehetek tovább (amíg újra elő nem jön). Eddig ezt 5-ször játszotta el.. -
R5TL
csendes tag
Nekem is ilyen Megane Grandtour van 2.0 dci motorral, csak 2007-es évjárat és 206,000 km van benne A szokásos kötelező szervizeken kívül semmit nem kellett vele csinálni (leszámítva az automata klíma nyügjeit meg a kopó alkatrészeket pl fék), de a motor stb mind rendben van, még az eredeti minden benne, vezérlés láncos ahogy írta fentebb valaki. Egyébként nekem 20,000-et ír a szervizkönyve kötelező karbantartásra.
-
R5TL
csendes tag
válasz Gabesz87 #46541 üzenetére
Egyébként te hogyan tervezed a téli gumi kérdést megoldani? Nekem eddig minden autómra volt egy garnitura nyári gumi+alufelni kombó, télre pedig egy téligumi+lemezfelni variáció, és magamnak csereberéltem a komplett kereket. Most viszont egyrészt nem szeretném lemezfelnivel elrondítani az autót, másrészt a nyomásérzékelő miatt is macerásabb a csere, vagy veszek komplett kereket plusz nyomásérzékelőkkel, vagy marad egy garnitura felni és csak a gumit cserélgetem? Az viszont nem túl egészséges szerintem.
-
R5TL
csendes tag
válasz Gabesz87 #46532 üzenetére
Szia! Eloszor nekem is csak ennyit irt ki,hogy nyomas ellenorzes alatt, hiaba vartam par szaz km-t. Aztan meguntam, es a guminyomas menubol csinaltam egy resetet,es lass csodat, par perc mulva megjelentek az ertekek. Azota szepen mutatja is, hidegen elol 2.2, hatul 1.9, nagy melegben nyaron autopalyan felment 2.6/2.3-ra is. De meg nem szolt, hogy tul keves vagy sok lenne a nyomas.
[ Szerkesztve ]
-
R5TL
csendes tag
válasz Gabesz87 #46397 üzenetére
Szia! Én nem vettem észre ilyet. Milyen motor van a tiedben? Amit én hallok, az valami halk surrogó-kerregő hang, valahonnan a bal oldalsó légbefúvó/szellőző felől, de nem mindig hallom. És nem a ventilátor, mert nem változik, ha kikapcsolom vagy feljebb veszem a fordulatszámot. Egyébként hogy vagy megelégedve vele? Én imádom.
-
-
R5TL
csendes tag
válasz Gabesz87 #45966 üzenetére
Szia! Szerintem en voltam az a masik forumban. :-)
Megneztem most a kedvedert, ezek a verzioszamok nekem is ugyanezek, es nem valtoztak a terkep frissitessel (elotte is ugyanezek voltak). De ha belemegy a reszletek menupontban a terkep verziokba, akkor ott neked meg mindig 2014.12-es orszagterkepek vannak (gondolom), a frissites ezeket cserelte le 2015.06-os verziokra. Ja, es en ugy csinaltam, hogy ujra regisztraltam a https://ie.rlinkstore.com/Home -on (ideiglenesen, mert egyszerre csak egy helyen lehet, szoval utana vissza regisztraltam a magyarra) es ott felajanlotta a terkep frissitest. -
R5TL
csendes tag
válasz Gabesz87 #45086 üzenetére
Érdekes módon a magyar nyelvű használatiban lefordították a hangvezérlés menűpontjait illetve utasításait, csak azt nem tudom, hogy minek, ha úgysem működik. Én nem tudok róla, hogy tanítható lenne. Kíváncsiságból átállítottam a nyelvet angolra, és tök jól működik a hangfelismerés. Jó móka, de nekem nem hiányzik.
Az android auto tényleg jó lenne, bár akkor az összes R-LINK-es alkalmazás, navi, stb. felesleges lenne, nem lehetne érte pénzt kérni.
Egyébként milyen autód van, Megane, Espace vagy Talisman? Milyen motorral?
Az enyém Megane 1.2 TCE BOSE, az álló 8.7-es kijelzővel. Egyelőre nagyon tetszik minden!
Korábban is csak Renault-im voltak, egy R5, 3db Clio, egy Laguna, egy II-es Megane (ez még most is megmaradt 2-ik autónak)[ Szerkesztve ]
-
R5TL
csendes tag
válasz Gabesz87 #45034 üzenetére
Pendrive FAT32-re van formázva? Hány Gigás? Miután bedugtad és vártál egy kicsit az autóban, létre kellett (volna) jönni egy "R-LINK" nevű mappának, benne egy wls kiterjesztésű file-al (a file neve gondolom egy egyedi azonosító, pl. 4e73631468077216866.wls). Nekem legalábbis így működött, igaz, én nem frissítettem, csak letöltöttem pár alkalmazást a toolbox-szal.
-
R5TL
csendes tag
válasz Megane2000 #44326 üzenetére
Én már megrendeltem, de még a gyárban van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Kukirin G2 Master (max sebesség: 60km/h)
- Gorenje Side by side hűtő
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER