- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
G.Norbi #81080 üzenetére
A kocsi alatt van hasvédő műanyag? Mert akkor alatta nem lesz tócsa, csak menet közben viszi a ki a menetszél. Én jártam úgy egy gyári hibás szűrővel, hogy a tőmítőguminál engedett. De ugye csak akkor ment ki az olaj, amikor már meleg(vékony) volt és volt rendes olajnyomás, tehát pl. alapjáraton nem.
Ha jó emlékszem, a jobb hátsó keréknél láttam meg lecsöpögni az olajat. -
Csatravi
senior tag
válasz
G.Norbi #71548 üzenetére
Az a baj, hogy egy sima feszültségmérés semmit nem jelent. A kicserélt akkumulátor a mai napig megvan próba akksinak. Feltöltés után 2 nappal mérve 12,82V feszültséget mutat majd egy hónap állás után 12,63V-ot. Ennyi mérésből azt lehetne mondani hogy tökéletes.
Pedig hát nem. Az a jó ha olyan teszterrel mérik amiben van hőmérséklet kompenzáció is mert ha nincs akkor nem mindegy hogy egy pár fok hőmérsékletű vagy egy 10-15-> fokos akkumulátort tesztelnek le. Mert ugye nálad is akkor jelentkezik a probléma mikor ~5 fok vagy az alatti a hőmérséklet ? Ha nem ilyen a teszter akkor ténylegesen hidegen kell tesztelni. -
Csatravi
senior tag
válasz
G.Norbi #71533 üzenetére
Ugyanezt végigjátszottam már én is. Reggeli első indítás hidegen és többet tekert mire indult. Nem pörgött nehezen de mégse indult pöccre. 2 helyen mérték meg olcsóbb digitálissal, nagy világmárka gépével és azt mondták hogy nem rossz még az aksi. Aztán megmérte egy másik autóvillamossági szerelő is. Azt mondta gyengébb de még elmegy. Mindig úgy mérték hogy odamentem az autóval és mértek. Na elkapott a méreg és otthagytam az udvaron az autót a villamoságisnál, hogy majd másnap jövök és akkor mérjen úgy hogy nem mentem vele azt az kb 2 km-t mint eddig nála és a többieknél is. Na egyből kibukott hogy bizony 50% alatti az indítóárama. Kapott új aksit és pöccre indult.
És mindig csak a reggeli első indításnál csinálta. Utána legalább 12 órát állnia kellett hogy újra nehezebben induljon. Ha elindítottam és szó szerint azonnal leállítottam utána pöccre indult. Egész nap nem csinálta még akkor sem ha csak 1-2 km mentem vele és 5-6 órákat pihent. Amint meg lett mozgatva a szufla az aksiban utána nem volt gond. Ajánlás volt nekem is önindító karbantartást, felújítást, meg testkábelek ellenőrzése de nálam pld. nem az volt a baj. -
rob210
Topikgazda
válasz
G.Norbi #71513 üzenetére
Igen kell tisztítani és a menetet is fel kell újítani.
Rézpasztát soha a büdös életbe ne kenj oda, vagy nagyon utálni fogod magad vagy azt akinek ki kell szednie.
Oda grafitos zsírt kell tenni, csakúgy mint a lambdaszondáknál.
Az indulást írd le pontosan mit, hogy csinálsz mikor jött elő és azóta mi történt mit cseréltél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Bluering Libra irodai forgószék
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest