- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mirci18 #96496 üzenetére
Kb. 13-15 éves autókról van szó, csodát nem lehet várni. Jó motor az 1.5-ös.
Üzemanyagrendszer és kettőstömegű, meg amit akarsz, bármi lehet már bármelyikkel.
3-as Laguna kombit én tudom ajánlani, nekem is az van.
Vagyis az ajánlást úgy írnám, hogy nekem bevált. Kop-kop! Egyedül az idegesít, hogy itt-ott cicereg a belseje menet közben. Normál közlekedésre elég az 1.5-ös is, aztán az még tud takarékos is lenni. Igazából pár 10e km alatt megspórolja tankoláson az esetleges dízel nyűgöket, amit vagy rá kell majd költeni, vagy nem. Alaposan át kell nézni vétel előtt az biztos. A dízelek sem fogyasztanak már olyan jól az első néhány km-en, mert mindenféle xarral terhelik a motort, hogy hamarabb melegedjen be... Illetve a dízel kéri a nem túl ritka hosszabb távokat.vzsryl kolléga 3-as Laguna kombit vett, 2l benzinest, ha jól tudom, nála is 3 gyerkőc van.
-
rob210
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest