- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibce1
csendes tag
Elvileg a lap támogatja ezt a fajta ramot azt hiszem 4000 mhz-ig. De egyébként mint írtam külön-külön is próbáltam egyesével, és egyikkel elindul a rendszer, a másikkal már bootolás közben blue screent dob és el sem indul a windows. Szoval az egyik ramot single-ben sem tudja kezelni
-
YellowFlash
aktív tag
Na lett eredmény, bár nem a legjobb.
A1 és A2 slotba rakosgattam egyesével felváltva a ramokat, gép elindult, képernyő off, billentyűzet és egér halott.
Beraktam mind2 ramot együtt a B1 és B2 slotba, úgy elindult minden, még órajelet is tudtam emelni. Megvan mind a 16GB, de csak Single channelt mutat a CPU-Z.VGA-m Giga 970 mini.
-
petya2012
őstag
köszi
hát az egyik ramom meghalt valószínű,mivel azzal el se indult a gép....
egyébként milyen gyártót javasolnak mostanában??nekem most egy Kingston 4 GB maradt benne 1333 MHZ-esde gondolkozom,hogy veszek bele 1866-ost vagy 1600-asat 2x4 GB-t KIT-be
AMD A8 6600-as procim van
-
-
GamerLaci123
tag
Profilomon ott van szerintem minden
Egy ASRock G31M-GS, Intel C2D E6850, MSI 8800Gt, Nanya DDR2 RAm-ok (Aida szerint DDR2-800-asak de 400Mhz-n mennek 5-5-5-12-es késleltetéssel)
De most találtam egy Athlon 5350-eset és megfogottcsak félek hogy nem bírkózna meg a tavalyi game-ekkel egy GTX 550Ti mellett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest