- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
koko52
nagyúr
válasz
YellowFlash #51988 üzenetére
303 000 huf alsó hangon
-
válasz
YellowFlash #51988 üzenetére
Videóvágás-szerkesztés
. Még nem találtam ki, lehet csak a felét veszem meg elsőre (annyi tuti kell), és igény szerint bővítem.
-
koko52
nagyúr
válasz
YellowFlash #51909 üzenetére
Keresd fel a Ryzen topikot, soknak van ilyen problémája. Javítás a következő steppingel jön, addig ryzen mellé csak qvl listás ajánlott.
-
dugo_
veterán
válasz
YellowFlash #51907 üzenetére
Esetleg típusszám alapján kérdezz rá a RAM-ra a Ryzen topikban. Mintha a 3000-es LPX Hynix chipes lenne és másnak is meggyűlt már vele a baja AM4 platformon.
-
fer
őstag
válasz
YellowFlash #51905 üzenetére
Nézd meg megy-e egyesével, mert rossz is lehet az egyik, először egyet a procihoz legközelebbibe majd kikapcs csere a másikat is ugyan ide, ha jó mind a kettő akkor mehet mellé persze u.olyan színű slotba! Ha nem ok, el lehet még játszani a másik színűvel is ugyan ezt, bár én uefi beállításra tippelek amd-nél ez szokott lenni, nézd meg, hogy le van-e tiltva az integrált igp/apu! [link] [link]
-
fer
őstag
válasz
YellowFlash #51900 üzenetére
Vga milyen van?
-
fer
őstag
válasz
Kicsit visszaolvastam, és a bios beállítás oldotta meg a problémát!
-
fer
őstag
válasz
YellowFlash #51898 üzenetére
Pedig ott van, látja mind a 16-ot, volt már valakinek ilyen gondja és lett is rá megoldás, olvass vissza, szerintem megtalálod! Feladatkezelő mit mutat?
-
dugo_
veterán
válasz
Cseréld fel a két modult.
-
törölt tag
válasz
YellowFlash #51898 üzenetére
Ha már a BIOS is csak összesen 8 GB-nak látja, akkor a Windows sem fogja többnek.
Esetleg megpróbálhatsz egy BIOS frissítést, ha nem a legfrissebb van fönt. -
fer
őstag
válasz
YellowFlash #51892 üzenetére
A speciális rendszerindítási beállításoknál, ki van véve a pipa a maximális memóriánál?
-
koko52
nagyúr
válasz
YellowFlash #51760 üzenetére
Az esély nagy rá, de nem garantált. Ezért árulják kit-ben mert tesztelték őket együtt. Láttam aprón 2 db totál egyforma Corsair Vengeance ramot, még a sorszámuk is közel volt egymáshoz nem kitben vette a srác, hanem egymás után és nem ment dualban ezért árulta.
Később kit-ben sem árulhatod, mert lehet másnál más lappal v procival nem menne és bukó van. -
zseko
veterán
válasz
YellowFlash #51760 üzenetére
Szerintem a DC-re nagy esély van ha egyformák, legalábbis nagyon remélem
mert én is így vásárolok (vagyis vásárolnék, ha végre kiszállítaná a bolt a gépet és nem sz.patna
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- Crucial RAM 32Gb Kit (1x32Gb) DDR5 5200MHz (ou 4800MHz) INGYEN FOXPOST
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged