- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Apacer belépő modell, ha tényleg nem lesz nagy tuning akkor bőven jó de nem jobb mint a Kingston, Kingmax, Geil. Ez gyárilag CL8-as, 1800-nál ez normál időzítés (tehát nem számít gyengének). Hogy befére... Élőben még nem láttam ilyet de ránézésre elkéne férnie...
tbajozsi: Menni fog csak nem 800-on hanem 667-en. Ha tuningolsz akkor viszont elérhető a 800-as órajel így is.
-
Qru
MODERÁTOR
1600MHz-en akkor a sávszélességed, hogy bőven jó a CL9-es ram is. Nem lesz jelentősen lassabb mint ha CL8/7-et vennél. Ha nem teszt progikra gyúrsz akkor bőven elég az olcsóbb CL9-es kit.
Giga lapok szeretik a Kingmax ramokat. Én hiába vettem 3x annyiért csilivili OCZ ramot, nem megy gyári órajelen a Giga lapban, látod Henk is így járt. Szóval ha Kingmaxot veszel akkor megkíméled magad attól hogy esetleg ilyen helyzetbe kerülj mint mi.
Samsung se rossz, ha nem lesz tuning mindegy melyiket veszed, a gyári specifikációkat tudniuk kell, erre (is) vállal garanciát a gyártó.2 vagy 4 modul:
2 modullal alapból van DC-t, egy modullal nincs ugye. Viszont 4 modulnál már jobban melegszik a cucc és a tunigot is hátráltatja (minimálisan többet is eszik 4 modullal) de ez nem szempont mint olvastam. 2GB ram ma már kevés lesz ha játszol is. Nyugodtan vegyél 2x2GB-ot. Ha meg nem fér bele, vagy úgy gondolod elég lesz elsőre 2GB ram, akkor 2x1GB esetedben jobb felállás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Tőzsde és gazdaság
- SSD kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TV antenna és jelerősítés
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest