- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Lehet nem éppen ide tartozik, de megnéztem az Aida naplózó részével, hogy játék alatt miként alakul a memória helyzet. A 3 GB-ból 1728 MB volt a maximum lefoglalt és 1343 MB volt a legkevesebb ami szabadon maradt. Az XP nem engedi telepakolni a memót azt tudom, mert fenntart valamennyit az újonnan indított progik részére, de nem tudom mennyit tart fent. Szerintetek kivehetem az 1 Giga ramot? És akkor plusz 400 MHz-et tudok még a procira rántani ami elég jól jönne. A lapozó 4 GB-ra van állítva, XP annyit enged maximum.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Bluetooth hangszórók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Trollok komolyan
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest