- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Köszönöm, igen, ismerem, legalábbis tudok róla, viszont sosem használtam, és nem is tervezem. Főleg okostévére kell a családtagoknak.
Viszont akkor ha már amúgy is offban vagyok: a családi csomagnál azt írják, hogy egy lakcím alatt kell lenniük a családi csomag tagjainak. Az öcsémék viszont külföldön élnek, és nem tudom, őket bevonhatnám-e a "szárnyaim alá". Ha nem, akkor számomra nincs is értelme a családi csomagnak.
Tudjátok esetleg, itt mit-hogyan néznek, mi fér bele, és mi nem? -
Danecay
addikt
Ezt számtalan nem legális oldalról el lehet mondani, elég csak a népszerű torrent oldalakra gondolni, akár magyar oldalakra is. A nagyok több mint egy évtizede működnek, a google is hozza őket, de valamiért mégsem .hu domén alatt találod meg ezeket, gondolom nem véletlenül. Ha legális lenne a tevékenységük, feltehetően nem kellene .net .cc, .pro domének mögé bújni. Nem tudom, hogy mennyire tekinthető legálisnak egy olyan szolgáltatás kijátszása, aminek a feloldásáért a szolgáltató egyébként pénzt kérne el. És mint ahogy korábban írták is, nem véletlenül nincs fent a Play áruházban. Ennyi erővel bármilyen játékhoz készült crack-et is tekinthetnénk legálisnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest