- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Rákerestem erre a kulcsra amit az oldal ad és hoppsz, egy 2013-as FB bejegyzésben már közzé lett téve. Jól tartja magát :-)
Köszi egyébként, feltettem, az Avira free napok óta nem frissített, úgyhogy lecseréltem.szerk.: meg még egy rakat oldalon elérhető, többek között :-)
-
-
Nem működik.
Regelsz, kapsz egy text file-t amibe ennyi áll.
Weather Underground Premium (100% Discount)Get free Premium access here: http://payment.wunderground.com/NoAdsPayment.php
use code: QWV35
TSB
beütöd az oldalon a
Gift Code:-tPending Change:
Select an option below in order to complete your email change.
CHANGE email to gerard.lion@laposte.net by entering the Auth Code sent to your old email account.
RESEND my Auth Code to gerard.lion@laposte.net.
CANCEL - I don't want to change my email address anymore.Na ezt kapd ki, nem tudod átirni az email címet, valaki más accountjára megy a kód.
-
alfa20
senior tag
-
looser
addikt
-
osztraksajt
őstag
3-2
Nekem durván 1 percről 3,5-re emelete a bootidőt pl. A sima ingyenes változat mint a villám, de az IS mint a trabant a német autópályán.
Mondjuk a biztosítékot azzal verte ki mikor mindenáron erőszakosan ő akarta kezelni a bankkártya, paypal stb pénzügyi adataimat.
De akkor ezek szerint gépfüggő. De én már féltettem a HDD-met annyit tekerte.
-
Bertiee
senior tag
Szia! Ez csak kipróbálható nem? Kérem a free reg kódot, kiküld emailben egy kb 40 karakter hosszú kódot amit Copy/paste -el nem enged bemásolni, nagy nehezen beírom manuálisan, erre kiírja , hogy rossz a kód és kitörli amit beírtam...
Ha egy szövegmező nem enged beilleszteni szöveget, meg lehet azt valahogyan kerülni? -
AtHoS
nagyúr
Én most ellátogattam ismét a linkre, bejelentkeztem, majd egyből ezt kaptam:
"You're already registered!
We are currently in the process of sending your free copy of XCOM: Enemy Unknown.You’ll soon receive your email with your confirmation and game activation instructions, thanks for your patience."
Pár másodperc múlva jött is egy levél:
"Thank you for voting in the Golden Joysticks 2014. Please confirm your email address below to receive your free copy of XCOM: Enemy Unknown (in association with 2K Games).
LINK
Please note: If you haven’t previously linked your Steam account with us, you will be taken to Steam to do this first - it’s a necessary step to qualify for your free game!"Itt kattoltam az e-mail ellenőrző linken, amire ezt dobta:
"You've been verified!
It looks like you've already clicked the verification link.
You'll receive a confirmation email with your free activation instructions as soon as possible. So keep an eye on your email – it's coming!"Erre sem a múltkor sem most nem érkezett még semmi
-
Visormail
addikt
Ezek a hd standard-ok már sokadik promóban vannak és eddig mindig frissíthetőek voltak.
"You can install/register the software at any time. Upgrades to future versions of the software will be free for the lifetime of the product."
Amikor a professional-t promózzák az mindig csak az adott verzióra van.
-
Bertiee
senior tag
-
Pár kattintás erejéig kipróbáltam, hátőő... hogyismondjamcsak', mindenki csak biztonsági másolaton kísérletezzen vele!
Btw, a time-code eltávolítására lehet, hogy jó, hacsak nincs más olyan szín a képen..Nem valami jó az algoritmus, amivel dolgozik. Clone-stamppel és egy kis szöszmötöléssel sokkal szebben meg lehet oldani.
-
rayoliviero
veterán
Nekem feltelepítés után azt írja, hogy trial, 7 nap maradt.
Szerk: Ja, látom promo kódot kell beírni.
A nagy kérdés, hogy ha újratelepítem a telót, utána is el fogja fogadni a promo kódot? Mert van egy olyan érzésem, hogy nem, mivel pár napig tart.
Akkor nem tudom újratelepíteni? -
-
hamyka
senior tag
Nagyon köszi
Nekem az jutott eszembe hogy gondolom nem lehet azt eljátszani mint a Nortonnál hogy feltenni majd letörölni, majd feltenni a magyar verziót, persze mielőtt feltennénk törölni a regisztryt is.....
Majd ha lesz olyan belépösdi mint a Nortonnál akkor majd ellehet játszani...
Nodnál akkor 90 naponta új emailcimre kell kérni
vagy tévedek ?
-
AtHoS
nagyúr
Az idézett szöveghez annyi megjegyzésem lenne, hogy tavaly nyáron a GOTD leváltotta a promós programok védelmi rendszerét, így az idézett szöveg jelentős része (telepítőcsomag kinyerése) már idejét múlt és az új védelmi rendszer következtében értelmét vesztette.
Szerencsére van már megoldás az új rendszerből is kinyerni a telepítőcsomagot. Igazából erre azért lehet szükség, mert esetleg csak ezzel a speciális telepítőkészlettel működik a "promós kód"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Apple MacBook
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest