- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Golden9 #13578 üzenetére
company of heroes 2 most már ingyen van!
Az előbb még nem volt. -
Golden9
veterán
válasz
Golden9 #13576 üzenetére
Közben a Chamber 19 véget ért
. Ha valaki elcserélné, adnék érte más ingyenes játékot.
-
-
Golden9
veterán
válasz
Golden9 #13535 üzenetére
Lemaradtam a mai Gamehag-os Namariel Legends: Iron Lord Premium Edition-ről, az Adventure with Misty-s feladat miatt
. Ha valakinek van cserélhető példánya annak adnék érte más ingyenes játékot.
-
C. s.
addikt
válasz
Golden9 #13468 üzenetére
Golden9, vlevi, s7evcsenko:
Nagyon szívesen!
Konkrét infóm nincs, de mivel nem emelték ki, hogy később is telepíthető, nem kockáztatnék.A mai adag:
AutoFX Black&White FX Module for Win and Mac (Nem tudom, él-e még. A kedvezménykupont októberig váltják be! De azt nem írja, melyik év!
)
Játék:
The Treasures of Montezuma 4
promós link
állandó link
További részek -
Golden9
veterán
válasz
Golden9 #13423 üzenetére
A PodSilo-hoz hol kell licenckulcsot kérni? A telepítőjében lévő pdf-ben írt oldalon nem látok róla semmit.
Registration instructions: Please visit this page http://www.giveaway-club.com/afterdownload
to obtain license key during giveaway dates.Regisztrációs utasítások: Kérjük, látogasson el erre az oldalra http://www.giveaway-club.com/afterdownload
a licenckulcs megszerzéséhez a kiadandó dátumok alatt. -
-
iguana
őstag
válasz
Golden9 #13365 üzenetére
köszi. én is kipróbáltam direkt egy régi verziójú programot tettem fel, de semmi. legenerálja az app listát, aztán ennyi. próbáltam utánanézni, hogy mi lehet az oka, de meguntam.
kukáztam.
igazából rég keresek egy ilyen programot, ami valóban jól működik, és frissíti az és/vagy jelez ha van frissítés a programjaimból. amiket találtam vagy nem működik, vagy külön szótárból dolgozik, nem közvetlenül az adott gépet és a feltelepített alkalmazásokat nézi. -
C. s.
addikt
válasz
Golden9 #13308 üzenetére
Most egy zip jött le, abban van egy txt, amiben leírják a teendőket, illetve más esetben az tartalmazza a kulcsot, de az is lehet, hogy az oldalon írják ki, ahonnan letöltöd. Változó.
A promós programok legtöbbször 24 óráig érvényesek, ki szokták írni a promó oldalán és általában látható a visszaszámláló is. Többnyire ezalatt kell telepíteni is, később nem lehet. Ugyanakkor előfordul, hogy nem kötelező ezalatt telepíteni, sőt, néha (nagyon ritkán) újra is telepíthető. A nemrégen promózott WinX HD Video Convertert pl. okt. 27-ig kell telepíteni, utána már nem fogadja el a kulcsot. -
C. s.
addikt
válasz
Golden9 #13305 üzenetére
Freemaire. Régóta ezzel használom, csak a múltkor vettem észre, hogy nem küldi. Tulajdonképpen hónapok óta nem volt ott semmi kedvemre való, de a WinX HD Video Convertert szívesen megszereztem volna. Akkor bukott le. Meg most... Gmailem nincs.
Telepítetted és nem kért kulcsot? Fura.
-
-
-
ALFA
senior tag
válasz
Golden9 #13284 üzenetére
Még az előző évezredben és az ősidőkben, amikor egy-két évet kellett várni, hogy a cég pc-t vehessen, nálunk 486Dx2-66 volt a server Nowell 4.11-el és 386-os, 25 és 35 MHz-es procis gépeken ment a könyvelés, pénzügy és egyebek.
Talán Novotrade rendezvény volt, "amerikás magyarok" nyomására nagy reklámmal és marketinggel, miközben a pénzük jelentős része abból jött, hogy piacokon másolt commodore programokat árultak.A grafika sima volt, felülnézetben a füvön, vagy mocsaras talajon lerakott sinek mutatták az épitkezést, amikor vonat futott, akkor oldalnézetben 2d ábra volt, sinen befutott egy állomásra, amit szemafor jelzett, akkor hirtelen kiirt rengeteg szöveget és számot, hogy mennyi utast és árut szállitott és mennyi bevétele volt és nyeresége vagy vesztesége volt, ezt végigjátszotta az összes játékossal, utána minden játékos dönthetett, hogy a pénzén tovább épitkezik, vagy mozdonyt vesz, vagy rossz vonalnál felszedi inkább a sineket.
Talán olyan lehetöség is volt, amikor sinek összetalálkoztak, akkor a nyereséges cégé lett a veszteséges cég adott vasútvonala, de ez nem biztos.
PS:
Ha mond valamit, akkor volt, amikor egy Larry nevű programért voltak oda a nagyfőnökök, sőt megrökönyödésemre két titkárnő volt oda legjobban érte, nagyon versengtek, kinek sikerül több nőt lefektetnie.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest