- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Honor 400 Pro - gép a képben
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor tegyük egy kicsit rendbe a dolgokat, mert látom van baj a fejekben.
A memória, RAM teszt az nem csak egy felület teszt, mint pl. a hd sentinel az adathordozóknál, hogy megnézze azt van-e olyan hibás terület a felületen ahova nem lehet írni.
A memória teszt azt is jelenti, hogy adott sávszélességen, adott időzítésekkel, adott sub időzítésekkel, adott feszültség értékeken megfelelő a kommunikáció az alaplapon keresztül a processzorral amiben bele van integrálva a beépített memóriavezérlő, és ez a vezérlő adott sávszélességen és adott feszültségen, terhelés alatt, munka alatt folyamatosan tudja tartani a kapcsolatot a memóriával.
A Karhu, amit linkeltem (és amire annyi válasz nem jött, hogy köszönöm, mikor nagy lelkesen jöttem, hogy másnak is kedvező áron meglegyen
, és csak megy a kötekedés..) továbbra is jelenleg az egyik piacvezető memória teszt. idézem az oldalukról:
"K : Miben különbözik ez a többi memóriateszttől?
V : A RAM teszt egyedi tesztalgoritmussal rendelkezik, amely a memória tesztelésének teljesen új megközelítését alkalmazza. Nem támaszkodik egyszerű bitmintákra, mint a többi."Részemről a témát lezártam, mindenki azt használ amit akar, legközelebb ha ilyen akciót találok, csak a szakmai topicba fogom megosztani, mert itt a kedves közönség nem tudja ezt értékelni
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged