- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpmcwap
senior tag
Kifejezetten kérem az admin felülbírálását a hozzászólásommal kapcsolatban!
Az oldal ingyenes QRérlapot ígér, amit be is tart a tapasztalatom szerint – regisztráltam, létrehoztam, működik. Leírást ad, még az AI felhasználásához is. Szkeptikus vagyok, de nem értem hol a csapda. Egy ismerősömnek kellene, nyárra egy kis büféhez. Kért árajánlatokat és hát nem fér neki bele, majd google barátja ezt osztotta. Én megnéztem, és ránézésre nyáron biztos oké. Kérdés, ti találtok e rajta fogást. OFF topikba teszem, mert nem biztos hogy releváns, de a vélemények mindenképpen érdekelnének!
https://qretlap.hu/how-to/ -
bpmcwap
senior tag
Csak mert már láttam itt AOMEI megosztást...
AOMEI Backupper Windows Backup :
Ingyenes biztonsági mentési szoftver Windows PC-khez.
Megvédi operációs rendszerét és adatait.
Könnyen menthet biztonsági másolatot a Windows rendszerről, a merevlemezekről és a partíciókról.
Felhasználóbarát felület és különféle biztonsági mentési lehetőségek.AOMEI FoneTool :
Ingyenes adatkezelő eszköz iPhone, iPad és iPod Touch készülékekhez.
Könnyen továbbítja az iPhone-adatokat, és biztonsági másolatot készít róluk számítógépre.
Könnyedén és szelektíven kezeli az iPhone adatait.
Támogatja a fényképek, videók, zenék, névjegyek és egyebek helyreállítását.AOMEI CBackup :
Ingyenes biztonsági mentési megoldás VMware, Hyper-V és SQL adatbázisokhoz.
Központi felügyeleti konzol biztonsági mentési feladatokhoz.
Korlátlan számú eszközön védi az adatokat.
Különféle fájlrendszereket és RAW partíciókat támogat.AOMEI Cyber Backup :
Vállalati biztonsági mentési megoldás virtuális gépekhez (VMware ESXi és Hyper-V).
Ügynök nélküli, központosított és automatizált biztonsági mentési és helyreállítási megoldás.
Védelmet nyújt a rendszer összeomlása, formázása és vírustámadások során bekövetkező adatvesztés ellen.
Támogatja a VMware vSphere-t és a Microsoft Hyper-V-t.AOMEI MyRecover Professional :
Adat-helyreállító szoftver Windowshoz.
Visszaállítja az elveszett, törölt vagy sérült fájlokat.
Különféle fájlrendszereket és RAW partíciókat támogat.
Egyszerű felület és sokoldalú helyreállítási funkciók.AOMEI MyRecover iOS-hez :
Adat-helyreállítási megoldás iPhone, iPad és iPod készülékekhez.
Helyreállítja a véletlenül törölt vagy elveszett adatokat.
Támogatja a különféle adathordozókat, például merevlemezeket, USB-meghajtókat és memóriakártyákat.
Könnyen használható és sokoldalú helyreállítási lehetőségek.
Link: https://www.aomeitech.com/partners/world-backup-day/giveaway-7410.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest