- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
Nem akarok hülyeséget mondani, mert nem tudom, hogyan megy MFT-n a MF, de sztem Pentaxon sem lennél nagyon kisegítve, ha ennyire korlátoz a szemed.
Pentaxon van fénymérés a zöld gombbal, meg bele tudsz nagyítani aztán ennyi. Nem tudom, MFT-n nincs focus peaking? (Fujin azt használom, meg a split image-et - de lehet neked az sem lenne igazán jó megoldás).
Ha a nevezett Pentax vázak árát megfelelő AF obikra költöd (nem tudom, milyen Pana vázad van pontosan), akkor szerintem sokkal előbbre leszel. Ennyiből kijön egy használt Oly 12mm f2 + Pana 25mm f1.8 + egy Oly 45mm f1.8 üveg. Aztán ekv 24-90mm közt le vagy fedve fényerős, minőségi, könnyű AF obikkal.
Vicces, hogy egy Pentax-tpikban beszéllek le Pentaxrol (én is már csak ex-pentaxos vagyok), de nem látom, miben lenne olyan nagy segítség egy pentax. Persze , rengeteg manuális K meg M őveg rátehető natívan, de sztem neked AF-ben kellene gondolkoznod.
Új hozzászólás Aktív témák
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest