- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koncipappa
csendes tag
válasz
Koncipappa #115302 üzenetére
Megvolt a router csere. Én voltam az utolsó mohikán az ügyintéző szerint, akinél TP-Link üzemelt és visszahozta lecserélni. Kissé meglepődött, hogy eddig bírta(m).
Sajnos nem tudtam a régebbi ZTE készüléket kérni, mert már csak a ZTE G5B (IDU) – ACS volt nekik az üzletben, úgyhogy ennyit a cell-lockról meg a külső antenna csatlakoztatási lehetőségről. Egyelőre szuperül üzemel, 800/80 a sebesség az 500/60 helyett. Amit megfigyeltem így egy hét távlatából, hogy hétvégén csúnyán visszaesik a teljesítmény kb. 380/50-re, szerintem eléggé terheltek lehetnek a környéken a cellák. Láttam, hogy az országban több helyen végeznek hálózat bővítést, de ezen a környéken egyelőre semmi.
Maga a router felülete nekem eléggé fapados, de nem tragédia, mert úgyis bridge módban használom.
-
martongunar
tag
válasz
Koncipappa #115297 üzenetére
Nem állt vissza véletlenül router módba?
-
yanna
addikt
válasz
Koncipappa #115297 üzenetére
Ha a router hibás, az vicces lenne szerintem, ha pénzt kérnének.
-
Koncipappa
csendes tag
válasz
Koncipappa #115252 üzenetére
Úgy tűnik tényleg minden csoda csak 3 napig tart...
A hiba újra előjött, újraindítás sem segít rajta. Nem leszek rest, megyek a Yettel üzletbe routert cserélni. Jól értesültem, hogy van díja a hűségidőn belüli router cserének? -
martongunar
tag
válasz
Koncipappa #115238 üzenetére
Szoftvert kell rajta frissíteni és fog menni a bridge mód. Én ezt olvastam, de Trailbreaker is írta.
-
Trailbreaker
tag
válasz
Koncipappa #115238 üzenetére
Tudja már a bridge módot. Mobil WAN - IP áthaladás
-
donjohnson
addikt
válasz
Koncipappa #115232 üzenetére
nem tudom. furcsa.
ha van türelmed, akkor egyenként csatlakoztasd az eszközöket a hálózatra és nézd meg hogy melyiktől akadozik.
megpróbálhatsz kérni zte routert is egy yettel boltban, hátha kicserélik, de azzal sem biztos hogy jó lesz. -
martongunar
tag
válasz
Koncipappa #115186 üzenetére
Ha AP módban van a második router, akkor is technikailag a yetteles routert terhel minden. A második router legyen router módban, a yetteles meg legyen bridge (modem) módban, ha van erre lehetőség, nem ismerem azt a típust.
-
donjohnson
addikt
válasz
Koncipappa #115186 üzenetére
hibakeresésnél sosem 2 eszközzel próbálkozunk, hanem 1 eszközzel.
ha összekötöd a yettel routert és a számítógépedet egy ethernet kábellel akkor is ez a hibajelenség?
a tp-link wifi-jén is ugyanez a hiba van? -
4Grider
félisten
válasz
Koncipappa #115180 üzenetére
Gondolom értesz hozzá annyira, hogy a saját routereddel nem csináltál második címfordítást és főleg nem abba a tartományba, amin a szolgáltatói router is dolgozik. Mert ha igen, akkor máris nem csodálkozom. Nyugtass meg...
-
4Grider
félisten
válasz
Koncipappa #115178 üzenetére
Nem valószínű. Ha ez lenne a problémád, a két aau-nak ezt gond nélkül le kellene kezelnie. Energiatakarékos beállítások nincsenek a TP-Linkben?
-
4Grider
félisten
válasz
Koncipappa #115161 üzenetére
Mivel elég sok telephelyünkön használunk Yettel mobilnetet (is), van ahol csak önmagában, már rég előjött volna a probléma, ha ez központi probléma lenne. Mondjuk mi saját, ZTE 5G routereket használunk híd módban, mögöttük wireguard képes kisvállalati routerekkel.
-
donjohnson
addikt
válasz
Koncipappa #115158 üzenetére
ezeket végigpróbáltad?
tedd át 5G NSA-ról SA-ra a legördülő menüben a router webes felületén és nézd meg azzal: [link] -
4Grider
félisten
válasz
Koncipappa #115158 üzenetére
Az a kérdés, hogy mielőtt a böngészőben megnyitod az új oldalt, akkor előtte végeztél-e valamilyen más netes műveletet.
Ha nem: Ellenőrizném, hogy a kapcsolat folyamatos használatra van-e beállítva a routeren, vagy csak épp akkor épül fel, amikor használod a netet.
Ha igen: Megpróbálnék valami saját dns kiszolgálót beállítani a yetteles helyett. Pl. ott a Google dns: 8.8.8.8 vagy a Cloudflare dns: 1.1.1.1 . Esetleg nincs valami szolgáltatói vagy saját egyedi tűzfal aktiválva a szolgáltatáson/saját gépen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged