- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsinnyegtet
aktív tag
Szia,
én ugyanebben a cipőben totyogtam. De már csak pár hét a Telekomos hűségből és gúdbáj
Település a Velencei-tó északi partján ahol EGY db szolgáltató van a TELEKOM akinek a 90-es évekből visszamaradt ADSL hálózata van ami csúcsformában akár 15/1-2 Mbit-es nettel is tud száguldani mindezt úgy, hogy van a routerben SIM is. Plussz IPTV van még a csomagban és mindezt TIZENEGGYEZER magyar forintért tudják biztosítani...a TV-t...a netet közel se mindig. Van úgy, hogy NULLAEGÉSZNYOLC a feltöltés TIZENEGGYEZERÉRT.
Kb. 15x beszéltem pl a Digivel a nyáron, hogy nem tervezik e blablabla...nem tervezik mert nagyon kevés az állandó lakos a tó körül...any@d...azért nincs az oviban hely mert mindenki csak nyaralni jön mi???Na mindegy is. Vettem ma egy TPLink-MR200 LTE routert ami majd kap egy Telenoros SIM-et (mivel stabilan 50-60 /10-15 Mbit a telenoros mobilnet sebessége bent a házban) aztán ennyi. TV pedig lesz majd tányérról hűség nélkül 3.000-ért a Digitől.
Sorry a fröcsögésért de tényleg vannak az országban olyan helyek (még mindig) ahol egyszerűen totál meg van lőve az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- Kerékpársportok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest