-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
gabor9991
addikt
válasz
Landsmann #102638 üzenetére
Írtam ezzel kapcsolatban már korábban.
B1/B3 nem lett csak B8/B28.
A probléma amiatt keletkezett mert a torony az úgy 1.5- 2km-re van a településtől a pusztában.
A jól működő Telekom B20 pedig a település szélén de jó lefedettséget biztosít az egész településen.Ja azt nem írtam ez egy alföldi falu itt nem árnyékol gyakorlatilag semmi.
A település közepén van egy 4 emeletes panelház aminek a tetején van a még mindig működő 3G bázis remélem hogy amikor azt lekapcsolják akkor helyette onnan majd elindul a B1/B3 -
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Landsmann #102230 üzenetére
Nem tudom hogy van de nekem pl melóhelyen átvált a telekom " toronyra "
A két Torony kb az alábbi távolságra van a munkahelytől.686m (Telekom b20 )
1.5km ( Yettel B1, b3, b8, b28 )Oké a Yettel torony városban indul ki, munkahelyen közepes a térerő, azon ritka pillanatokban amikor éppen ott marad.
viszont olyan mint ha csak b1 meg b3 lenne az opció. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Landsmann #102224 üzenetére
Lehet ilyenkor az is számít hogy melyikhez van közelebb távolság szempontjából.
De lehet màr +-50 méter is zavart okozhat.
Max térerő esetén sanszos hogy a b20-ra megy fel, hasonlót én is tapasztalok munkahelyen.Mondjuk azt sem tartom kizártnak hogy túl van priorizálva az a szerencsétlen b20 ott.
-
simpley
őstag
válasz
Landsmann #102207 üzenetére
én is furcsállom-. az opensignal app a yetire ír átlag legnagyobb sebességet a Telekom-Yeti-Vodát figyelembe véve az aktuális helyen. Yeti:105,90 le 86.86 fel, T: 76.65 le, 20.13 fel, míg vodára 19.08 le, 9.25 fel
nálam a voda 90mbps le, 50-60 mbps fel átlag sebességet mérek..
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Landsmann #102099 üzenetére
Gondolom szerződés miatt nem egyszerű.
Pláne hogy ugye más a helyzet keleten és nyugaton is.
De 2029-ig valószínűleg mindkét fél fog kezdeni valamit.
Ilyenkor felmerülhet akár az is hogy közösen bérlik a helyszint, mint ahogy ezek szerint nem is ritka.Meg azért 2029-re már nem ártana normális 5G lefedettség sem.
-
donjohnson
addikt
válasz
Landsmann #101827 üzenetére
amikor connected, akkor 5g-n van.
amikor disconnected akkor 4g-n pihen, de "látja" az 5g-t.aprokaroka87: nem, szerintem a samsung vagy a yettel kofigurált el valamit. nem tudom kipróbálni, pedig nekem is volt a52s-em, váltottam oneplus-ra mert tomp annyira reklámozta. de hátha 4Grider meg tudja nézni a samsung-ján hogy neki mennyire ugrál 4g-5g között.
-
Sword
őstag
válasz
Landsmann #101818 üzenetére
Sajnos e-mail ben sem jött. Én vagyok a cég is, nem egy multi, ahol el tud veszni az infó
Arról meg aztán végképp nem volt szó, hogy kedvezmény és választhatok mire migrálnak stb. stb. Mindegy, elengedtem, várom, hogy a T-s hűségem lejárjon és hosszabbitáskor áthordoztatom a számot. -
TiMoN
senior tag
válasz
Landsmann #101655 üzenetére
Tök jók ezek a csomagok, csak működő lefedettség is kellene hozzá, inkább ez irányba fejlesztene mint a tv stb..
az 5G még mindig csak foltokban elérhető kevés helyen.
Elég rég óta ki tartok a Pannon GSM mellett, de mostanában mindenfelé fejleszt csak a fő profilja felé kevésbé. Jó változnak az idők nem Pannon már hanem Yettel, de attól itt is előre kéne menni nem?
Sok helyen még a 4G is katasztrófális. -
-
bociusz
aktív tag
válasz
Landsmann #101177 üzenetére
Pedig a helyszínen voltam és ment. Cellmapperen is fent van már.
-
-
-
donjohnson
addikt
-
-
4Grider
félisten
válasz
Landsmann #101001 üzenetére
Ahány xiaomi, annyi gyártási hely.
Ha nem tudja az N78-at, akkor elvileg nem írhatja ki a telefon, hogy 5G-n van. Gyakorlatilag meg pont kínai telefonon láttam 5G kijelzést olyan helyen, ahol nem lehetett 5G.
Egy biztos, iszonyat nehéz N78-on 1 Mbps alatti sebességeket mérni a képen látható térerő mellett, ráadául több helyen is. Nekem ez egyértelműen telefon problémának tűnik. -
-
-
-
tomp
félisten
válasz
Landsmann #100895 üzenetére
Az 5G DSS is NSA!
DSS: 1 frekin osztozik a 4G és az 5G!
Olyan mint a csaptelep. 1kifolyón folyik a hideg és meleg. Hideg a 4G, meleg az 5G.
DSS azaz Dynamic spectrum sharing.
Azaz a bázisállomás folyamatosan játszik, hogy ugyan azon a frekin mikor mit adjon.
A DSS-t is lehet okosan csinálni de ahhoz az 700MHz(N28) nem jó. Legalább N1 azaz 2100MHz kell. Kisebb területet fed le így még normális sebesség is nyerhető. Lazán 200Mbit felett.
Mondjuk én 2100-on nem adnék DSS-t... 5G Only-t kell oda rakni azaz nem ad 4G-t azon a frekin a bázis. -
tomp
félisten
válasz
Landsmann #100893 üzenetére
A Telekom már most felkötötte. Nehogy azt hidd, hogy óriási anyagi forrás van mögöttük.
Óriási anyagi forrás: tettek hálózata alias N28 DSS...Yettel már eleve ahol tudja ott a mikrós betápot lecseréli optikaira. Ahol pedig eddig is optika volt ott pedig jelentősen bővítik.
-
pdr755
aktív tag
válasz
Landsmann #100613 üzenetére
"Esetleg azt lehetne megtenni, ha magába a szolgáltatói apllikációba lenne bele integrálva."
Azt látva hogy itt egy szakmai fórumon egy olyan hírre mint az Etisalat tulajdonszerzés micsoda nettó hülyeségeket tudnak összekombinálni az emberek, a jó Isten mentse meg azt a szolgáltatót akiről a szocmédián elterjeszti a sok butaember hogy "az X app arra való hogy a szolgáltató kemkedjen utánad"
Igen azt irtad hogy opcionális lenne de a már említett butaemberek ezt nyilván nem fogják megemlíteni amikor riogatnak. Ergo a szolgáltató jól felfogott érdekéből nem fog ilyen funkciót fejleszteni. -
aprokaroka87
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged