Hirdetés
- One UI 8-cal kapták rajta a Galaxy S25-öt
- iPhone topik
- „Biztosan” visszatér az Exynos a Galaxy S26-tal
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Engwe L20 Boost - ha kell egy kis energia
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Viktor0610 #76802 üzenetére
Nekem április környékén még megjöttek a +44-es számról az smsek.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Viktor0610 #76739 üzenetére
A PayPal használat miatt megértem, gondolom gyors megoldás kellett.
Egy biztos. Nem akarok másik számot, sem második SIM kártyát, örülök hogy végre csak egy van. Remélem tudnak majd az esettel mit kezdeni... A számhordozásnál nem volt szó ilyen megkötésről. -
TeeJay
félisten
válasz
Viktor0610 #76713 üzenetére
Mert panel telepen LG G4 esetén hajnalban 140-150 megabit között mértem Redmi note 9s esetén meg 60-70 megabit a plafon.
Ha menne a CA és 4G+ lenne akkor napközben is menne 80-120 megabit mint a G4 esetén ment napközben -
tomp
félisten
válasz
Láttam már 4G+ mellett 0-t!
Ahogy írod nem a "+" számít! Lehet akár 2CA is ha fullra van terhelve. -
iceQ!
addikt
válasz
Lakásban, földszint 4G 5 mbit. Emelet 60...nekem ez is elég lesz,bőven. Bár volt már nekem Digi is 1000/200 ki se használtam. Ez váltja majd a vonalas netet. Arra vagyok kíváncsi hogy HO alatt is lesz ilyen gyors?!
-
iceQ!
addikt
válasz
Viktor0610 #76706 üzenetére
Körbe jártam a lakást és az emeleten a net 30-50mbit között van. Valószínűleg itt a fsz-en árnyékol valami.
-
RexpecT
addikt
válasz
Viktor0610 #76699 üzenetére
Köszi, megírom havernak.
-
zoli62
addikt
válasz
Viktor0610 #76649 üzenetére
Bizony, hogy jelezhetné, de megsúgom, még a Telekomnál sincs mindig így.
-
jani071
csendes tag
válasz
Viktor0610 #76655 üzenetére
Nalatok
-
szabonagyur
félisten
válasz
Viktor0610 #76647 üzenetére
Hova gondolsz az eladónak tudnia kell azt is, hogy megy e az eszköz valamelyik harmadszorra átnevezett kínai okos égővel e a telefon.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #76644 üzenetére
Rendben, köszi az infót. Érdekes helyzet, de hát ez van.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #76642 üzenetére
Ügyfélszolgálat meg tudja mondani IMEI alapján, ha nincs jelenleg a háztartásban két különböző kártya?
-
headhunter
addikt
válasz
Viktor0610 #76638 üzenetére
Tavaly a helyi üzletben nem végezték el, erősködtek az eredeti számlát kérték.
(Berettyóújfalu)17 éves számlát a lakosság nem tudom mennyi %-ka őrzi meg, de nem sok...
Telefon évek óta nem volt használva, most egy idős személynek kellene Vodafone-os kártyához.Vásárláskor az IMEI számot ráírják a számlára (vásárló nevére)?
Most is ránéztem és "tiszta": [link]
-
zzola
titán
válasz
Viktor0610 #76632 üzenetére
-
ftamas0201
senior tag
válasz
Viktor0610 #76622 üzenetére
Köszönöm, megoldódott a probléma úgy tűnik. Kiszedtem a kártyát, áttettem az én telefonomba, ott jó lett aztán vissza az övébe és megjavult. X akta
Köszönöm. -
Csocsesz75
őstag
válasz
Viktor0610 #76604 üzenetére
3G-n sem megy már kipróbáltam de mondom a másik kártyán meg tökéletes 4G-n is.
-
bedibazsa
senior tag
válasz
Viktor0610 #76593 üzenetére
majd'
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #76593 üzenetére
amikor egy szó két értelmű, akkor:
1. kerüljük annak használatát, vagyis nem azt írjuk, hogy majd, hanem azt, hogy majdnem
2. kitesszük a hiányjelet: majd' hogy még világosabbá tegyük, nem a jövő időről beszélünk -
viktorhu
veterán
válasz
Viktor0610 #76567 üzenetére
Az árakra visszatérve: most pont ezen nyúzom magam.
- A Vodánál van egy 10 éves account, több sim, nagyon jó egyéni árakat kapunk, gyakorlatilag telefonszámonként megbeszéljük, hogy mire van szükség, és mindenre tudnak mondani valamit.
- A telenornál tudnék saját névre szóló munkavállalói csomagot kapni, vihetném az összes simet, teljesen jelképes áron korlátlan hívás+sms és 10 giga net. Hasonló végösszeg, jobb belföldi hálózat, gyengébb roaming (bár pont nem a szomszédoknál, mert a környéken a csehek erősek és a voda nem túlreprezentált), a korlátlanság gondtalanságával.
Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy érdemes-e a régi hűséggel járó óriási rugalmasságot eldobni egy munkavállalói csomagért, amivel, ha egyszer véget ér, vagy másra lenne szükségem, kezdhetném elölről felépíteni az ügyféltörténetemet
-
simpley
őstag
válasz
Viktor0610 #76569 üzenetére
UPC Mobil-t számolja bele a mobil részesedésbe.. Ezért sem egyszerű eldönteni a sorrendet.. Mert ha pl a hanghívások arányát nézzük akkor 27%-uk (és nem 29%) kb a vodának is ennyi, telekom meg ugye 45% körüli. Ha pedig az előfizetők számát, akkor:
1. Telekom-6 millió előfizetővel
2. Vodafone- 3 millió 100 ezer előfizetővel
3. Telenor-~3 millió előfizetővel
2017 decemberében a Telenor 3,125 millió előfizetővel rendelkezett. forrás: [link] 7. oldal -
simpley
őstag
válasz
Viktor0610 #76567 üzenetére
Azt megtudod-e mondani, hogy 2,997 millió előfizetővel (ami 30000-rel kevesebb, mint tavaly év végén) hogyan lehetnek a második helyen részesedés alapján? Már a 3 millió 30 ezerrel sem voltak másodikak (jó alapjában véve nem az számít, mennyi előfizetővel rendelkeznek, de a 2. hely tuti elírás/átverés)
Ugye mert a voda átvett ~200K előfizetőt a UPC-től így hozzáadódott nekik a 2,9 millióhoz ami addig volt.. -
viktorhu
veterán
válasz
Viktor0610 #76565 üzenetére
Az ebitda egy összeg, nem egy viszonyszám.
Ha meg a cégcsoporton belüli arányra gondolsz, akkor jóval 100% fölött teljesítenek a leányvállalatok összesen.
-
viktorhu
veterán
válasz
Viktor0610 #76559 üzenetére
Ha a Telenoré 15% az ebidtdából, akkor a többiek 85%-on osztoznak. Hogy ebből mennyi a vodáé, azt nem tudom.
Mindenesetre a Telenor az, ahol eléggé szimbolikus árakat lehet elérni, ha az ember tud a megfelelő flottához csatlakozni.
-
simpley
őstag
válasz
Viktor0610 #76559 üzenetére
Nyilván az áremelés az infláció miatt is van.. Nézzük meg pl az L csomagot:
eddig adtak 15 Gb-ot, Korlátlan percet
most 100Gb Korlátlan perc +500 ft-ért. (azaz 85Gb 500Ft-ért)
viszont az nem fér a fejembe, hogy 13K-ért miért nem fér a korlátlan perc mellé korlátlan SMS is.. -
zoli62
addikt
válasz
Viktor0610 #76549 üzenetére
Én azt tapasztaltam, hogy az ügyfélkiszolgálás egy magas szintrűl fokozatosan csökkent, mióta megszüntették a területi irodákat.
-
zoli62
addikt
válasz
Viktor0610 #76549 üzenetére
Telenorral kapcsolatban tapasztaltam már ezt-azt. Volt olyan, hogy nem tudtam szerződést kötni, még az üzletben se tudtak hozzá szagolni, hogy miért. Öt napig tartott egy egyszerű folyamat. Ez csak egy példa volt.
-
zoli62
addikt
válasz
Viktor0610 #76546 üzenetére
Majdnem huszonhárom éves az első Pannonos előfizetésem, amikor a Westelnél még csak üzleti előfizetések voltak, a Vodafone meg itthon még nem volt sehol, van összehasonlítási alapom cégen belül és cégek között is.
-
tomp
félisten
válasz
Viktor0610 #76546 üzenetére
"A Vodafone aztán marha jól oldotta meg a UPC felvásárlását!"
Tisztelt Ügyfelünk!
Az Ön által elektronikus úton benyújtott dokumentum a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz sikeresen megérkezett.
-
simpley
őstag
válasz
Viktor0610 #76537 üzenetére
Nem szeretném megszüntetni és elveszteni sem szeretném csak érdekelt, mi az eljárás ilyenkor..
-
tomp
félisten
válasz
Viktor0610 #76526 üzenetére
Mondhatni semmi de nem elég a magas ár még normális VoLTE sincs a telenornál. Csak ennyi. :-)
Azt gondolná az ember, hogy a sok gyártói teszt miatt emel árat a Telenor mert hát az is munka. De nem... -
tomp
félisten
válasz
Viktor0610 #76512 üzenetére
A lassú SMS azért van mert ma már alap, hogy van VoWiFi is. VoWiFi esetében pedig SMS IP van még 4G-n is! Nos! Akik egyedileg oldják meg a VoLTE-t mint ahogyan én is annak a telefonja jogosan hiszi azt, hogy a Telenornál is van VoWiFi így az sms-t IP-n szeretné küldeni.
Mivel az nincs így a konfigban megadott "nem érkezik válasz a szervertől x mp-ig" érték után megpróbálja a hagyományos úton küldeni. Úgy pedig már sikerül.Ezért gyors az sms küldés Telekommal és Digivel mert ott van VoWiFi így van SMS IP is.
Ma már a VoLTE eléggé szabványos.
Ezért megy mind a 4 szolgáltatóval ugyan az a konfig! Legfeljebb extrák vannak amelyekre inkább a Telenornak van szüksége mert ugye nem tudták megoldani az ügyfélszolgálat számát VoLTE-n így inkább kiegészítették a VoLTE profilt ami bekerült a ROW-ba is... De ez inkább szegénységi bizonyítvány.
A hangminőség probléma pedig szimplán frissítéssel javítható lenne. Vagy root után.
Tavaly az iPhone-al volt gond a Telekomnál. Egyik frissítéssel elrontotta az Apple a konfigot és pocsék hang lett. Szimplán a hívás felépülésénél a legrosszabb(kodek sorrendben a legutolsót) kodeket állította be.De amúgy a Telenornak eleve teher a VoLTE. Ez látszik is náluk...
-
TheProb
veterán
válasz
Viktor0610 #76509 üzenetére
Azt hittem az a lista csak bullshit/egységsugarúaknak való infó. Ezt viszont nem értem, hogy mért kell egy telefont külön listára rakni, hogy "támogatott" legyen? Ha egyszer tudja a telefon, akkor mit kell még ezen belül szűrni?
-
simpley
őstag
válasz
Viktor0610 #76501 üzenetére
Nem gondolom. Csak örülnék neki
Diák66: "most pedig szépen visszaállnak a sorba" hogy érted ezt? *nem az számít, hogy mi egy cég neve, hanem hogy milyen színvonalon nyújtja a szolgáltatást. Lehet akár Laa. is a márkanév hiszen nem ez határozza meg, hogy milyen a szolgáltatás színvonala.. -
Chereiose
addikt
válasz
Viktor0610 #76497 üzenetére
Hát egyben annyi kötbért biztos nem fizetnénk be úgy sem, így marad a megtartás.
-
Chereiose
addikt
válasz
Viktor0610 #76495 üzenetére
Sejtettem, sajnos ez így bukó.
-
gábor-ka
tag
válasz
Viktor0610 #76491 üzenetére
először vasárnap ugrott fel ez egy flottás mi 9 lite-on, akkor még ezen a telefonon nem volt semmi.
Ma viszont meglepődésemre ezen is megjelent (szintén flottás mi 9 lite), és működik is szépen.
A carrier services és a messages nemrég frissült, lehet azokra érdemes ránézni -
Chereiose
addikt
válasz
Viktor0610 #76485 üzenetére
Hát nem szívesen írnék megint 2 evet alá, bár valószínűleg kelleni fog a későbbiekben is.
Csak azért, mert lemondani meg nem olyan egyszerű ha esetleg le akarnám. -
szaboi6512
őstag
válasz
Viktor0610 #76480 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #76462 üzenetére
Igen.Tudom.A sors iróniája.
Talán lesz majd új kedvezmény. -
clon
senior tag
válasz
Viktor0610 #76452 üzenetére
Hivatalos: kiszervezte bázisállomásait a Telenor
Ugyan a kiszervezett tornyokban is van 25% magyar tulajdon de a telenor megvétele nem tartalmazza az állomásokat mert akkor miért szervezte volna ki? -
4Grider
nagyúr
válasz
Viktor0610 #76429 üzenetére
Sajnos a hazai Telenor finoman fogalmazva is meg lett szívatva a zte pilottal. Olyan készülékek, amik egy alap Ericsson vagy Huawei VoLTE hálózaton vígan és gond nélkül kommunikálnak, itt cellák kommunikációját akadályozzák
-
icsil
csendes tag
válasz
Viktor0610 #76416 üzenetére
Régebben sokszor csináltam ilyet aztán eladtam őket egyből
-
szabonagyur
félisten
válasz
Viktor0610 #76416 üzenetére
Okés, de akkor sincs értelme mivel nem hiszem, hogy mindenhol 2 hete van előfizetése
-
prsq
aktív tag
válasz
Viktor0610 #76377 üzenetére
Keveset?
Anyámnak mondd, amióta Tuti+-ra váltottam neki, úgy 'örülök', amikor már úgy indítja, amikor felhív, hogy "máringyenbeszélek"...Viszont rendszertelen, mert nyáron többet mobilozik, télen, a lakásból van neki Hoppá+, arról szinte mindenkit ingyen hív vezetékesen. Amióta egy Digis kártyája is van, végképp. :-DDD
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #76377 üzenetére
Csak rendszertelenül.
példa rendszertelen, de kevésnek nem nevezhető felhasználásra:
Június 300 perc régi feltöltőssel + Július 100 perc régi feltöltőssel = 7600 Ft
Június 300 perc havi díjassal (100 perc havi díjban 3000 Ft-ért + 200 perc*40Ft-tal) + július 100 perc havi díjassal (3000 Ft) Összesen = 14.000 Ftprsq:
mert aki rendszeresen telefonál, annak megéri a havi díjas?
100 perc régi kártyás csomaggal 1900 Ft
100 perc "hellóakármivel" 2500 Ft
100 perc havi díjassal 2990 Ft
Ja: és ha nem használod ki a 100 percet a havi díjassal, akkor is kifizeted. -
gboszi
senior tag
válasz
Viktor0610 #76366 üzenetére
Hm...ez jo nagy...na mindegy. Esetleg valami vpn nagyon ördögtöl való?
-
asdf_
veterán
válasz
Viktor0610 #76340 üzenetére
No, ezt se tudtam, köszi, akkor hétvégén elintézem mindkettőt. Simán azt gondolnám, hogy itt nincs is sms, hiszen az app látja, hogy milyen telefonszámú sím van a telefonban, így nem sms-sel azonosítunk, fel sem tételeztem, hogy nem így működik (és csodálkozom is, hogy így
.
-
asdf_
veterán
válasz
Viktor0610 #76337 üzenetére
No, ezt jó hallani, köszi. De sajna így is bukta egyelőre, butatelefonban van mindkettő, szerintem még a narancssárga sim-mel, azt meg nem tudom mibe belerakni. :/ Majd 1220, aztán meglátjuk...
-
Zaja2
senior tag
válasz
Viktor0610 #76296 üzenetére
-
simpley
őstag
válasz
Viktor0610 #76264 üzenetére
Még nincs nagy jelentősége a VoLTE-nek de ha lekapcsolják a 3G-t lesz. 2G meg elavult, mára már szinte csak a riasztók (aminek többsége amúgy sem Telenoros) és az online gépek használják...
-
atala
addikt
válasz
Viktor0610 #76206 üzenetére
Vicces a 100 GB 30 napra. Ha fél évre, vagy egy évre adnák már jobban hangzana.
-
anglergab
addikt
válasz
Viktor0610 #76173 üzenetére
Így van. Azt kell felismerni, hogy a 4G kb. 10 Mbps-re lehet tervezve. Ha alacsony a terhelés a környéken, akkor nincs CA, ha magasabb, akkor lehet CA általában. Azaz az eredmény ugyanaz, 10 Mbps.
Persze nehéz megtalálni az optimálisat a szolgáltatónak, hiszen lehet, hogy van CA, de nincs kihasználva (ekkor 200 Mbps felett is mérhetnek, "túl gyors", de ezt nem szokták hibának bejelenteni), vagy kellene CA, de nincs és torlódik a hálózat.
A lényeg, hogy noha CA-val magasabb a várható sebesség érték, de erre semmi garancia nincs. Sőt, CA-val alacsonyabb is lehet a sebesség, mint CA nélkül. Azaz a CA nem azért van, hogy ha anélkül csak 100 Mbps lenne, akkor azzal 200 Mbps legyen.
A CA azért van, hogy ott is várhatóan legyen legalább kb. 10 Mbps, hasonlóan ahhoz, ahol nincs CA. -
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #76167 üzenetére
Sőt! Ha nem keni-vágja a szerződésben hivatkozott ászf mögött levő paragrafusokat, akkor egy ügyvéddel is meg kellett volna nézetnie a szerződést, mielőtt aláírja. Vagy, inkább több ügyvéddel.
Ugyan már! Ki a fene bújja azt végig betűről, betűre? Én biztos nem. Ha az ÜFSZ, vagy az eladó azt mondja, hogy ennyi volt, innentől elektronikusan megy, akkor én is elhinném neki. -
bedibazsa
senior tag
válasz
Viktor0610 #76162 üzenetére
128kbps volt.
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610 #76152 üzenetére
de bezzeg ha én felejteném el befizetni a számlákat..
az még rosszabb,ha nem elfelejtésböl adodott,hanem a felkészületlenségböl..de ez nem a kollégádnak ad okot a kellemetlenségre,hanem az ügyfélnek..de nemcsak ITT..
-
Aki21
aktív tag
válasz
Viktor0610 #76117 üzenetére
Sogoromnak ismerőse ránézett nekem telenorba annyit mondott a maradék 9000Ft-ot kifizetem és ennyi. De ez meg számomra alap is. Úgy mentem be hogy a maradék + a telo kezdő részlete
azt úgy röviden elintézte, majd ha lejár a hűségidő lehet vinni
-
Aki21
aktív tag
válasz
Viktor0610 #76113 üzenetére
Telenor Blue+ S csomagom van.
-
TeeJay
félisten
válasz
Viktor0610 #76084 üzenetére
Én sem gondoltam hogy lenne hálózati kezelésben különbség hiszen hardverileg azonosak és a Snapdragon 720G is támogatja a CA-t
Note 9S-re ezt dobja : [link]
Note 9Pro-ra meg ezt : [link]Sajnos ugyanott kellene ugyanazon a hálózaton tesztelni a két telefont hogy kiderüljön van-e a 9S-ben interband CA vagy csak intraband van
LG G4-el tuti nálunk hajnalban 140megabit felett mértem
9S-el még 65-70megabittől több sosem volt és tomp írta a telefon log-ra hogy csak B3-ra csatlakozik -
4Grider
nagyúr
válasz
Viktor0610 #76067 üzenetére
Végre valami ügyfélbarát megnyilvánulás a Telenor részéről. Örülök, hogy ilyen is van.
-
anglergab
addikt
válasz
Viktor0610 #76045 üzenetére
5-6 dB-vel rosszabb a B7 ekkor.
Szóval -103 dBm-es B3-nál is megy a B7 CA-ban elég jól. -
4Grider
nagyúr
válasz
Viktor0610 #76037 üzenetére
Tényleg, megyek is aludni.
-
Diák66
őstag
válasz
Viktor0610 #76026 üzenetére
A 700 MHz esetében Telekom 2x10, Vodafone 2x10 és Telenor 2x5 volt az eredeti felállás. Történt közben valami?
-
4Grider
nagyúr
válasz
Viktor0610 #76026 üzenetére
Természetesen sokféleképpen lehet az eredményt értelmezni, viszont én azt látom, hogy 700 MHz-en a Voda is 2x10 MHz-et vitt el. Vagy tomp írta rosszul?
-
simpley
őstag
válasz
Viktor0610 #76021 üzenetére
Nagy esély van erre a névre egyébként, de felesleges még azt mondani "Laa."
Ha jól tudom már a név is le van védve logo-val együtt.. -
FistXL
senior tag
válasz
Viktor0610 #75969 üzenetére
Erős a gyanúm, hogy rajtam kívül senki, de ezzel csak azt akartam mondani, hogy nem a torrent pazarol, hanem a lusta júzer, mert ennek a beállítása nem több fél percnél
-
szabonagyur
félisten
válasz
Viktor0610 #75867 üzenetére
Igen igen, ezt írtam én is, hogy elviekben nem lehet vele gond.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Viktor0610 #75865 üzenetére
De írta is fentebb, hogy Telenor fizika és Telekom eSIM, az biztos, hogy függő iphone-ban nem megy a Telekom eSIM....
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610 #75823 üzenetére
itt nem nagyon olvastam olyan nagyon sok pozitiv példákat,vagy csak elkerülte a figyelmem..😊
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #75821 üzenetére
Az eddigi 15 év telenoros ügyintézésem több mint fele volt negatív (a másik 3-nál ez a szám 10% alatti-mielőtt valaki azt állítaná, hogy az én hozzállásommal van a gond). Ezek után számomra meglepő, a telenor első helyezése. Erre írtam neked, hogy én befejeztem: akkor leszek telenoros, ha más szolgáltatónak nem lesz hálózati lefedettsége. És erre bíztatom ismerőseim is. Ha a telenornak nem gond a "kollégák egyéb dolgainak" dokumentált továbbadása harmadik fél felé, és ezáltal potenciális, új ügyfelek eltántorítása a szerződéskötéstől....
...ám legyen!
Ezt kérdezted: "Túlléphetünk a kollégák pszichés és egyéb dolgain?" Igen túlléphetünk. Ha szerinted úgy fog megoldódni, hogy ilyen és hasonló esetek ne legyenek többet az ügyfélszolgálatokon (seperjük hát szőnyeg alá a problémát, ne bészéljünk róla).
Az utolsó csepp a pohárban a központi, egyedi igénykezelési csoporttól érkező meghazudtolás volt. -
snooze
veterán
válasz
Viktor0610 #75821 üzenetére
csak sajnos nem egy ilyen ügy van,mert azért nem mindenki forumozik,és irja le mi történt vele..
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610 #75785 üzenetére
hmm..akkor olvasni sem tudnak???👍👍👍ez érdekes..nem kell minimum 8 általános az ilyen melohoz?😊
már az ügyintézö meghazudtolja az ügyfelet??jol olvastam?bravo!egyre lejjebb süllyednek,ezek szerint még azt sem nézik meg,ki alkalmas ilyen melora!👍
-
fekete.puma
tag
válasz
Viktor0610 #75788 üzenetére
Mennyi időbe telik átlagosan kb, míg a háttércsoport elvégzi?
-
fekete.puma
tag
válasz
Viktor0610 #75788 üzenetére
Fel kell vegyék az adategyeztetési igényedet a lejárt személyivel, amit a háttércsoport elvégez.
Erről nem volt szó SMS-ben sem email-be, és még személyesen is csak egy jó cig@nykodás után került csak szóba...amivel már nem volt gond, már előtte a telefonos ügyfélszolgálat ráhangolt.
-
fekete.puma
tag
válasz
Se emailt se SMS-t nem kaptam, de azt, hogy meddig kell elvégezni az kiküldték jó párszor.
Ez a szolgáltatónak igaz, hogy plusz munka, de engem az egészbe az zavar, hogy nem ügyfélbarát megoldással éltek és cig@nykodni kellett, hogy elérjem. -
törölt tag
válasz
Viktor, mióta nem dolgozol az Árkádban, már oda sem megyek.
Bementem, kértem egy számhordozást. Mondtam, hogy nem akarok tölteni. Erre az volt a válasz, hogy úgy nem lehet hordozni. Megemlítettem, hogy online akkor miért lehet feltöltés nélkül hordozni úgy, hogy csak a 490 Ft-os kártyát kell kifizetnem. Az online, ez személyes, itt nincs ilyen lehetőség, jött a válasz. Beírtam a vásárlók könyvébe. Jött a válasz központilag: a bolti dolgozó állítása szerint én nem akartam kifizetni a 490 Ft-ot, és ingyen akartam a sim-et; ennek feltétele az azonnali feltöltés.
Itt tartunk. Meghazudtolnak. Ezek után emailben végigvittem az ügyet. Kezemben a telenor hivatalos válaszával: lehet hordozni személyesen, nem kell feltölteni, elég kifizetni a 490 Ft-ot. Szerinted menjek vissza az Árkádba? Dörgöljem az ügyintéző orra alá? Na ennyit az ügyintézőkről. Ez a magas, szakállas, fölműves kinézetű szakállas kollégád volt. -
snooze
veterán
válasz
Viktor0610 #75782 üzenetére
ezek szerint nagyon felkészültek,ha ezt nem tudják..hmhm..👍
de miért van ilyen??oktatás nulla a telenornál? -
vond
MODERÁTOR
válasz
Viktor0610 #75762 üzenetére
Kár.
Pedig szerintem nem én lennék az egyetlen, aki igényelné. Mindenesetre köszönöm!
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Viktor0610 #75711 üzenetére
Értem, köszi
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Viktor0610 #75706 üzenetére
Értem, akkor személyesen olyan ne próbálkozzon, akinek nem a nevén van a telefonszám :)
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Viktor0610 #75680 üzenetére
Itt konkrétan mind +3620 utáni szám eltér, mondjuk ez is fura, mert ilyenkor eleve megkérdezik pl dohány boltban is hogy biztosan helyes-e a szám, azután van okézás.
Egyik ismerős töltötte másik ismerősnek.
7 teljesen eltérő számjegy elég fura.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Viktor0610 #75678 üzenetére
Értem, tehát ha a másik fél nem mond le a dologról akkor ez veszett fejsze.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Viktor0610 #75661 üzenetére
Jah értem. Akkor lehet az lesz. Nálad sem volt tökéletes a volte? Mi volt a gond?
4Grider
Köszi az infót így már tiszta. -
Dr. Romano
veterán
válasz
Viktor0610 #75654 üzenetére
Támogatja hisz ott a menüben a kapcsoló és működik is, jobb minőségű lesz a hang, csak a visszhang nem kéne mellé.
-
Halászbá
kezdő
válasz
Viktor0610 #75635 üzenetére
Persze!
Már én is g...re unom.
-
Croft-21
őstag
válasz
Viktor0610 #75573 üzenetére
És ha én médiumot kértem a próbahónapra de csak a basic-et szeretném megkötni? Vagy lefelé nem lehet módosítani?
-
ripla
addikt
válasz
Viktor0610 #75553 üzenetére
A sebesség nyilván változó, azt értem, de inkább az érdekelne hogy nagy általánosságban mondjuk napi vagy heti átlagban hányszor dobja el a jelet, hányszor száll el a szolgáltatás rövidebb-hosszabb időre? Hány alkalommal fordulhat elő az, hogy nem hajlandó felcsatlakozni a hálózatra mondjuk egy olyan helyen, ahol a Telenor térkép szerint jó a lefedettség és elérhető a 4G szolgáltatás 4/5 csillaggal?
-
gabor9991
őstag
válasz
Viktor0610 #75547 üzenetére
Igen, pont emiatt linkeltem a cikket, mert szerintem félrvezető és emiatt majd megint egy csomóan azt gondolják, hogy le akarják őket húzni pl egy +3621/+3650 előhívóval érkező hívással, miközben fogadott hívásért saját hálózaton emberemlékezet ót nem kell már fizetni.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Viktor0610 #75493 üzenetére
Köszi.
És a feltöltősnél van ez a "20 perc hálózaton belül (heti)" szolgáltatás. Ennek hogy van pontosan az érvényessége? Ha hétfőn reggel rendelem meg pl. 7 órakor, akkor következő hétfőn 7 órakor vagy hétfőn éjfélig? -
Pulykahuszár
csendes tag
válasz
Viktor0610 #75485 üzenetére
Mindegyik opciónál ez a probléma, nem csak a szamlánál.
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #75448 üzenetére
Remek, csak az a bibi, hogy a számlát nem én kapom, mert nem az én nevemen van az előfizetés. Nálam a két SIM van. A Wallet -nek ez elég volt, mutatta, ha befizetendő számlám volt és persze az összeget is. A MyTelenor app -ba is be tudok így lépni (SMS azonosítás), csak nincs számlafizetési lehetőségem.
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #75432 üzenetére
A Beállítások menüpontban ezt írja:
"Csúcs! A legfrissebb appverziót használod éppen."Az "egyéb" menüpontra bökve pedig EZ jön fel.
-
tomp
félisten
válasz
Viktor0610 #75438 üzenetére
Oké lehet menteni a kártyaadatokat böngészőből. De még mindig keresztül megy egy pénzkezelő cégen...
Mintha előre fizetnél a benzinkúton de nem a kút társaság adná a benzint hanem majd jön egy másik cég akitől megkapod a benzint. Vagy nem...
Barionra meg ne keljen már regisztrálni... -
tomp
félisten
válasz
Nem tudom megérteni miért nem lehet MyTelenor appban GPay-el fizetni...
Webes GPay évek óta van itthon. E helyett ilyen Bolero-val vagy mivel lehet fizetni...
Tény egy fokkal jobb mint a SimplePay de miért kell bevenni egy 3. pénzkezelő céget? -
szaboi6512
őstag
válasz
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #75396 üzenetére
Beléptem a flottás, netes kártyámmal a MyTelenorba. Nem látok számlafizetés opciót. Hogy van ez?
-
szuszinho
őstag
válasz
Viktor0610 #75404 üzenetére
Céges, saját flottás esetén mikor kérhető a függetlenítés? 2 év?
-
Zaja2
senior tag
válasz
Viktor0610 #75407 üzenetére
Köszi a válaszokat!
-
Zaja2
senior tag
válasz
Viktor0610 #75403 üzenetére
Igen,online vettem! Jól gondolom,hogy a telenoros kártya aktiválódása után a 70-es kártyám innaktiválódik?
-
papi77
addikt
válasz
Viktor0610 #75330 üzenetére
Az 1000gb egy hónapra meg nagyon sok!
A UPC-nél van olyan,hogy ha 3 hónap alatt eléred az 1000gb ot,akkor lassítanak! -
simpley
őstag
válasz
Viktor0610 #75301 üzenetére
"szerződéskötés feltételei" erre gondoltam én is. nyilván mire megtanulná a teljes ÁSZF-et már nem is lenne érvényes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- általános iskolai rendszergazda
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Villanyszerelés
- One UI 8-cal kapták rajta a Galaxy S25-öt
- Hardcore pizza és kenyér topik
- iPhone topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Dell 15 GAMER core i7 (8X3,8Ghz)GTX 1060 6GB 192bit VGA,16-32GB/256-1TBHDD,Makulátlan!
- ThinkPad 14,1"FullHd IPS,core i5(4x2,4Ghz)8-16GB RAM,256GB-512GB SSD,Dupla akku,nagyon szép állapot
- HP 15,6"FULLHD,i5 8265(8X3,9Ghz)IntelUHD VGA,8-16GB RAM,256-512SSD,nagyon szép állapot
- Figyelem Figyelem! Itt a prémium Olcsó Pénzért! Lian Li LANCOOL 215 White! Ingyé MPL!
- Igényesen felépített gamer PC, i7, RTX3080 EVGA, 64GB ram, ASUS Z390, Raijintek vízhűtés,
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD STRIX GTX 1060 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Bezámítás! ASUS TUF FX506HE Gamer notebook - i5 11400H 16GB RAM 1,5TB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6 WIN10
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest