- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
-
-
viktorhu
veterán
-
viktorhu
veterán
válasz
simpley #77543 üzenetére
Annyiba nem kellene kerülnie, eléggé egzotikus helyekre kerül több száz forintba az sms.
Lehet, hogy ezért is pénzt kér az Apple a szolgáltatótól? Mindenért lehúzza őket, ami másoknál alap. Lényegében az összes licencdíjat, amit a többiek beépítenek a készülékárba, ők megfizettetik a szolgáltatóval (volte, e-sim, meg ezek szerint akkor az aktiválás is). Amikor indult az iphone, akkor külön díjcsomag volt hozzá, aminek a felét nem is a szolgáltató, hanem az apple kapta, így el is tüntették a készülék árát a fogyasztó elől, szóval a kezdetektől úgy működtek, hogy az ár egy jelentős részét eltitkolták. Cserébe meg sokáig tiltották ios-en a voip hívást mobilnetről, hogy a szolgáltatók is kapjanak valamit.
-
viktorhu
veterán
válasz
simpley #77519 üzenetére
Pont ugyanannyiba került volna egy normális nevet is bevezetni. Csak ami Sugáréknál vicc volt, csak hogy demonstrálják az új névvel járó nehézségeket, az itt most a valóság lesz. Kíváncsi vagyok, hogy az O2-részt is átmárkázzák-e.
Azt nem hiszem, hogy a cseh tulaj Magyarországra utaló nevet akarna bevezetni az egész régióban, amúgy is inkább az a jellemző, hogy nem hangsúlyozzák a cégek globálisan a valódi eredetüket sem. Deutsche Telekom helyett csak Telekom, France Telekom helyett Orange, BP -> Beyond Petroleum, a KFC sem akar Kentucky lenni, a spanyol Telefónica mint Movistar és O2...
-
viktorhu
veterán
válasz
simpley #77504 üzenetére
És tényleg
Úgy tűnik, nem túl sűrűn update-elik a tulajdonos bejegyzését. Szerintem ez inkább csak "így maradt", biztos fogják engedni az átirányítást. Ha jól emlékszem, a Westelnél elég gyorsan levezényelték a névváltást, Sugár András tiltakozott is ellene rendesen - az a vicces aktualitása a dolognak, hogy egy értelmetlen márkanév (777) kísérleti bevezetésével akarta demózni a németeknek, hogy mennyire költséges és kis hatékonyságú egy márkaváltás, erre most megkapjuk a Laa-t, és nem viccből
Domain: telenor.hu
Domain-használó neve: Telenor ASA
Utca, házszám: Snaroyvelen 30.
Irányítószám, település: 1331 Fornebu
Ország: HU
Telefon: +47 67890000
Telefax: +47 67892433
Névszerver: ns1.pannon.hu
Névszerver: ns2.pannon.hu
Névszerver: ans2.telekom.hu
Regisztrálva: 2000-07-06 03:03:06
Módosítva: 2018-06-15 08:16:04Domain: pannon.hu
Domain-használó neve: Pannon GSM Tavkozlesi ZRt.
Utca, házszám: Pannon ut 1.
Irányítószám, település: 2045 Torokbalint
Ország: HU
Telefon: +36 1 4646000
Telefax: +36 1 4646100
Névszerver: ns1.pannon.hu[84.225.255.10]
Névszerver: ns2.pannon.hu[84.225.255.11]
Névszerver: ans2.telekom.hu
Regisztrálva: 2006-02-06 21:22:22
Módosítva: 2018-06-14 16:06:26 -
simpley
őstag
válasz
simpley #77478 üzenetére
Tavaly is és az előtt is ilyen tájban jelent meg az őszi szpot, na most a jelenlegi az 4.ig tart. Szeptemberre miért is nem forgattak új spot-ot? Miért használták fel a tavalyit ami jelenleg 4.-ig él? Szerintem ha nem készülne valami, akkor nem a tavalyi spot futna..
(hacsak a vírus miatt nem forgattak/vagy a pénz miatt) -
asdf_
veterán
válasz
simpley #77478 üzenetére
Oké, de ki érdekel, most komolyan. Ha megtörtént, akkor, addig teljesen fölösleges hónapokig ezen rugózni, hogy így brandváltás meg úgy brandváltás (úgyse most lesz, a karácsonyi történetnek ha az új branddel kéne lemennie, már rég kész kéne lenni vele, ehhez képet még el sem kezdték ,így a karácsony még tuti telenor névvel megy, meg amúgyis vírus van, meg a tököm szereljen 5 fokban megvilágított brandlogót a bemutatótermek bejárata fölött). Az éjjel 3-kor levő 5 perces karbantartásra is úgy áll mindenki cerkája, mintha a napfogyatkozást várná. Éjjeliőrökön ls az éjszakai műszakon kívül az sem érdekel senkit (de még őket sem magyon).Ha másnap reggel nem tudunk telefonálni, akkor koptassuk a szánkat rajta. Éjjel 3-kor lesz, az ég áldjon már meg titeket, úgy vártok egy nyomorult 5 perces rebootot, mintha akkora esemény lenne, hogy pesten lezárnák az összes hidat két órára és emellé még a tömegközlekedést is leállítják..
-
-
SaMURaIDrAkE
tag
válasz
simpley #77454 üzenetére
Biztosan az lesz, de rohadt dühítő, hogy kb tehetetlen vagyok....és ha legközelebb 1000 sms-ről jön számla? Azt is nyeljem be? El tudom képzelni, hogy mennyire részletesen néztek utána ennek az ügynek.
Annyi ötletem van, hogy írok egy panaszt a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnak, de valószínűleg vissza fog pattanni onnan is az ügyem. -
MadMancs
veterán
válasz
simpley #77431 üzenetére
2013 marcius.
Telenor, egész pontosan djuice hibrid csomagunk volt akkori párommal. Sms is jött és utána pár nappal egy 1000Ft os jóváírási lehetőség. 8-as főút mellett laktunk akkor ami szintén teljesen lehalt, de az utat lefedő cellában tartózkodtunk így nem tudták hogy otthon vagyunk vagy az úton ragadtunk. -
-
MadGame
senior tag
-
-
-
-
-
viktorhu
veterán
válasz
simpley #76562 üzenetére
Az SMS drága a szolgáltatóknak, ha nem hálózaton belülre küldöd. A hívásvégződtetések ára szabályozott, az sms-é nem.
Szerk: Magyarországon mindig kockázatosak a korlátlan megoldások
Gondolj a korlátlan mobilnetre, amikor itt is írták többen is a HD-korszakban, hogy akkor hellodatával fogják kiváltani a vezetékes netet, és rákötik a NAS-t, amin 0/24-ben megy a torrent. A korlátlan sms-ből is gyorsan spamszerver lesz, vagy valamilyen céges értesítési központ napi több száz sms-sel, ami 14,40 + ÁFA / darab árral számolva nagyon gyorsan több ezer forintba fog kerülni naponta a szolgáltatónak.
Egy régi voda-vezető mondta sok évvel ezelőtt, hogy a szabályozott roaming előtt a voda kitalált egy globális akciót, hogy hívásonkénti egyszeri magasabb díjért haza lehet roamingból telefonálni, és egyedül Magyarországon bukott meg az akció, mert az emberek hívásban tartották a mobiljukat használaton kívül, hogy csak egyszer kelljen a hívásdíjat kifizetni.
-
MadMancs
veterán
válasz
simpley #76560 üzenetére
Szerintem sms IM appok elterjedése óta leáldozóban van. Nem igen van rá igény. Jó én speciel reddel sok sms küldök, de ha nem ingyen lenne nem éreznék különösen kéztetést rá.
De ha nem is ingyen, kicsit csökkenthetnék az árát. Anyumnak Blue M van, halón belül kotlátlan, hálón kívűl 200perc. Ő viszont szokott időnként sms, ( x okokból muszáj), 40ft/sms nem kicsit lehúzás.
-
viktorhu
veterán
válasz
simpley #76544 üzenetére
Nekem az az érdekes, hogy az ebitda share minden országban jóval alacsonyabb mint a market share (Magyarország: 29% market, 15% ebitda).
Úgy látszik, hogy mindenütt a mennyiségre mentek rá (ahogy Magyarországon a flottakedvezményekkel), így előfizetőszámban elérik a második helyet, de eredményben valószínűleg nem.
-
-
MadMancs
veterán
válasz
simpley #76528 üzenetére
Pontosan.
Mint ahogy piroséknál red free 10900Ft (Familyvel 1 el 8900), korlátlan EU duma/sms/mms/EU net. Igaz 10/10, de azt hozza az esetleg gyengébb helyeken is, 1-2 extrém helyet eltekintve. Normál használat mellet nem éreztem hátrányát sebesség limtnek. FHD streamig akadás nélkül kiszolgál, több meg MOBILON felesleges. Tudom jön mindjárt hogy kevés, meg routerben meg énosztomacsaládnakhotspoton, kellazepénisz100gigabitNem, normál használatra, mobilra 1 főnek elég a 10/10.
Én adtam esélyt telenornak, hát a maga átlag 1/0,5 ös 4G sebességével nem lettünk barátok. 11ezerért meg pláne nem lennénk.
-
törölt tag
válasz
simpley #76528 üzenetére
Akinek elég az 1GB (mert a munkahelyén van wifi, mert a duál simes telefonjában a másik slotban már fizet egy korlátlan adatkártyáért...stb), az miért fizessen +1000 Ft-ot az el nem használt +2GB-ért? Nettó áremelés.
Mr. Ceausescu csinálta így: csak akkor vehetted meg boltban a halat / a csirke farhátat (comb/karaj/oldalas ilyen csak a meséskönyben volt) ha kifizetted a több napja bűzlő tüdőt, vesét...stb.
Aki ezek után elhiszi, hogy a digi pályázhat a 2 hónap múlva kiírásra kerülő frekvenciatenderen, miközben a telenor az árverés előtt magabiztosan árat emel.....az naiv.
-
Diák66
őstag
válasz
simpley #76503 üzenetére
Ahogy az előző hozzászólásodban is szerepel.... nincs már Hello Data, a kártyás tarifacsomagok árai növekednek stb..... idők kérdése, de szerintem a flottás csomagok is szép lassan majd visszaszorulnak, vagy kedvezőtlenebb feltételekkel lehet majd igénybevenni őket és a mobilnet csomagoknál se lesznek ilyen bőkezűek......
De lássuk be, a drágulás a piaci folyamatoknak is simán betudható. Az 5G hálózatok kiépítésének költsége, a Huawei "kiiktatása" (világszinten borítja a hálózati eszközgyártók piacát) és a mostani gazdasági helyzet (vírus utáni időszak) szép lassan éreztetni fogja a hatását . Ezek mind-mind negatív hatások, melyeket sokáig "nem lehet takargatni". A befektetők meg kizárt dolog, hogy benyelnék az egészet....... végső soron az előfizető issza meg a levét.
-
Diák66
őstag
válasz
simpley #76499 üzenetére
Levernék az árakat? Pont a magyar állam? Na ne viccelj.....
A Telenor jó árai a kedvezőbb eladási feltételek, jobb alkupozíciók miatt voltak, most pedig szépen visszaállnak a sorba, bárhogy is fogják hívni a Telenor márkanév használhatóságának lejárta után. Az előfizetőnek sose lesz tökéletes és jó. (márcsak azért se, mert, ha az előfizető szabhatná meg az árakat, minden korlátlanul és ingyen lenne)
-
-
MadMancs
veterán
válasz
simpley #76423 üzenetére
Nálunk azt mondta használja 2G. Tény hogy jobb, na de akkor meg mobilnet nincs.
2G/4G üzemmód meg nincs. Van 2,3,4 | 2,3 | 3,4 | csak 2 és csak 3.Köszi ish4d0w akkor megpróbálom "kijátszani a rendszert". Mert üfsz azt mondta ha az én kártyám maradna A6+ ban kovetkező ellenőrzéskor rendszer visszarakná rá VoLTE tiltást nem támogatott telefon címszó alatt. Poén az hogy telenoros teló, telenoros sw vel (pontosabban ugye XEH hez képest PAN azért csúszik mindig mert telenor ellenőrzi és hagyja jóvá) menüpontban ott a VoLTE kapcsoló. Ezek szerin jóvá hagyták VoLTE profiit, mégse támogatott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Temu
- Napelem
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- Samsung S24D590PL 24" FHD monitor
- 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Ezüst / Garancia!
- LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Cubi NUC 1M-072BCZ - wifi6E - 16GB DDR5 / 500GB SSD Win11 Pro
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest