- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
rin33
senior tag
válasz
Landsmann #108371 üzenetére
Nálam sok helyen előfordul még hogy eldobja a telefon a 4G-t és rááll 2G-re ott ahol a B28-20-8 gyenge de még működik, vagy amikor B20 only területre megyek ki egy városból. A B20 és a saját frekik közötti váltás bizonytalannak tűnik. Az is előfordul hogy B20-on ragad a telefon hosszabb időre bent a városban. Ha letiltom a B20-at olyan településen ahol nincs saját freki akkor marad 4G-n a telefon gyenge B8 vagy B28 térerőnél is stabil.
-
pdr755
aktív tag
válasz
Landsmann #108267 üzenetére
Nem tudom hogy hol élsz és milyen ott a Voda térerő, de az ilyen minimális felhasználásra és csak a szám megtartására a Voda feltöltős a legoptimálisabb. Akár meddig érvényes feltöltés nélkül a kártya, plusz havi 100 MB ingyen van hozzá. Már ha azóta nem változtatták meg. A törvény pedig lehetővé teszi az egyenleg visszaigénylését számhordozás esetén is (legalábbis itt én ezt olvastam)
"Egyértelműen a minél nagyobb adatcsomag felé megy a trend"
Mert a felhasználók többsége ezt igényli, még ha neked nem is kell. Most az hogy mennyibe kerül, olcsó e drága e, bezzeg X-ben ezt hagyjuk mert megint visszajön vence () de a tény hogy az adatmennyiség iránti igény növekszik még itthon is.
-
rin33
senior tag
válasz
Landsmann #108256 üzenetére
A Telekomnál más a nyalábolás… tőlem ~700m-re van egy modernizált bázis: ugyan olyan erős jelem van itt mint pl. 300m-ről. Kb. 95 dBm.
200m-re nincs beltéri lefedettség mert ott is ,,csak” -95dBm van kint (!) cserébe még 10-15 km-ről is képes a teoefon rácsatlakozni… nagy nyereségű antennák miatt lehet ez. -
-
donjohnson
addikt
válasz
Landsmann #108072 üzenetére
"A céget az Antenna Hungária, a MOL, a Videoton és a Wallis Holding, a dán, a finn, a holland és a norvég állami telefontársaság alapította közösen. Később a tulajdonosok fokozatosan szálltak ki a cégből, a norvég cég, a Telenor pedig 100 százalékra növelte tulajdonrészét a társaságban." [link]
-
cocka
veterán
válasz
Landsmann #108027 üzenetére
Többek közt kártyásoknak is csupa jó hír:
1. Már bármelyik bíróságra mehetsz pereskedni ellenük, nem csak kettőre.
2. Felhatalmazzák magukat, hogy most már nyugodtan módosíthatnak szerződést egyoldalúan, ezzel együtt kegyeskednek megfogalmazni, hogy előfizetőnek milyen lehetőségei vannak ilyen esetben.
3. Feltehetően a kártérítési igényeket is sajátos módon óhajtják kezelni innentől fogva. Nyilván az ügyfelek hátrányára.
4. Valami rizsa a számhordozásról meg tájékoztató szövegek a roamingról és a külföldi adathasználatról
5. Ha új kártyás előfizetést vásárolsz vagy áttérsz kártyásra, kötelező lesz a feltöltés.
6. új roamingkvóta az 1-es díjzónában.
A többi a szokásos parasztvakító szöveg, hogy az áttekinthetőség meg az előfizetők pontosabb tájékoztatása blabla... a szolgáltatás megfelelő színvonalú biztosítása stb.. miatt került sor.
-
rin33
senior tag
válasz
Landsmann #108043 üzenetére
Igen, a *#*#4636#*#* menüből, NSG-val, Celluar Pro-val is próbáltam, no signal ikon volt, de a se a Cellmapper-ben se a Netmonster log-ban se láttam nyomát se.
SA mód sztem aktív, nincs ilyen beállítás, custom ROM.
esetleg szolgáltatói oldalról lehet tiltva az SA mód, ezt nem látom át, nincs rá hatásom -
válasz
Landsmann #108034 üzenetére
Hát, melóhely egy vasbeton szerkezet, a homlokzaton fémes háló, illetve elég nagy sűrűséggel dolgozunk több ezren, mellettünk egy ugyan ekkora cég, egy 10 emeletes panel lakótelep meg egy pláza, nem csodálom, hogy még amikor van is telekom térerő, lassú, pillanatok helyett néha egy perc mire betölt valami egyszerűbb oldal.
Voda érdekes módon sokkal jobb, de pl az egyik asztalomnál pont nincs az sem (van több épületben is asztalom a nagy telephelyen)
Itthon a lakás alacsonyabb hátsó részében gyenge a voda térerő, ahova a wifi sem ér el. Az utcafronti magasabban fekvő részében van.
De hátha a yettel jobb ezeknél, kíváncsi vagyok. -
-
rin33
senior tag
válasz
Landsmann #107857 üzenetére
Amikor arra a bázisra vált a telefon és elérhető az N78 akkor mindig arra csatlakozik, ez rendben van, viszont a lefedettsége a bázisnak nem kör hanem olyan mint egy propeller, elhelyezkedéstől függően sokszor egy jóval távolabbira csatlakozik vagy fordítva, cellmapperen látszik is hogy milyen messzire nyúlnak a B3 cellái adott irányban, a többi állomás területét bőven lefedve.
-
goop
őstag
válasz
Landsmann #107603 üzenetére
Ez már régóta így van, írtam már régebben. Yettel vowifi nem megy yettel mobil nettel...
Sőt, már tesztelgettem olyat is, hogy hangminőség, és voda net alatt a legjobb, utána telekom majd yettel. Voda alatt hibátlan, többinél ki ki marad egy hang, kis sistergés, stb. Persze, lehet máshol más eredmény születne. -
-
donjohnson
addikt
-
nfsu17
veterán
válasz
Landsmann #107285 üzenetére
Valószínűleg azért, amit 4Grider írt.
Bár akkor sem látom át még teljesen.
Ha weben akarom megrendelni, akkor ezt látom
Megjön a SIM, telóba be, lesz rajta 0 ft., 0 adat (gondolom)De számom attól már lesz, ha kell, el tudnak érni...nem?
Valami apróbetűs részt megint ki kellene keresni, hogy nekem mindenképpen kötelező megvásárolni ezt az 500 Ft-os "extrát"?? Mert ha nem, akkor 5 nap múlva deaktív lesz a SIM?
Ahhoz meg persze előbb fel kell tölteni min 1500-el, de inkább 3000-el.
Ez a logika így érthető lenne cég felől nézve, kapnak pénzt (előre) -
TMhun
tag
válasz
Landsmann #107285 üzenetére
Az Expressz csomagok az általad inaktívan megvásárolt SIM-ekre kerülnek aktiválásra. Ilyen csomagokat lehet vásárolni pl. hipermarketekben. Ha üzletben kötsz szerződést, akkor arra a "sima" Feltöltőkártyás aktiválódik.
Egyéb különbség nincsen a Feltöltőkártyás és az Expressz csomagok között. -
vence
aktív tag
válasz
Landsmann #107260 üzenetére
Nem fogom most leírni, de "csak" 36 eFt-tal vertek volna át - már, ami abszolút egyértelmű volt-, ha nem jövök rá és megkötöm a kétéves szerződést.
Most ezt írják:
"A csomagok kezdőegyenleget nem tartalmaznak."
Akkor mégis mit lehet lebeszélni az adott percdíjjal?!Vagy akkor nem percdíjakat kellene írni, hanem azt, hogy az induló csomag ennyi, meg ennyi "ajándék" percet tartalmaz.
Érdekes módon minden csomagnál 15 Ft-ra jön ki a percdíj, persze csak az induló időszakra!
(Tekintsünk most el a csak pár napig rendelkezésre álló adatkerettől.)Az persze nem látszik, h mi lesz utána, miből lehet választani.
Nevetséges!@ #107262Landsmann
Nekik az a "jó", ha minél áttekinthetetlenebb az egész kupijuk!Zavarosban lehet jól halászni! -tudod.
-
vence
aktív tag
válasz
Landsmann #107254 üzenetére
Elméletileg ezek a dolgok többszintes jóváhagyás után kerülhetnek/-nének csak ki.
Valakik ezeket jóvá is hagyják ...Nem tudom, h ez a home-office-nak tudható-e be, de leginkább katasztrófa ez a kupi, amivel állandóan szembesül az ember.
Németben fél óra alatt áttekinthető az-az 1-2 oldal, amiben minden lényeges feltétel, szolgáltatás benne van. És könnyebben megértem, pedig nem az anyanyelvem.
(Itt 38 oldal a Dominó és még nincs is minden benne, mert szanaszét van egy csomó dolog a mellékletekben.)
Nem beszélve a nyakatekert és pongyola fogalmazásokról, nyilvánvaló tévedésekről és a szándékos átverésekről.Egy biztos, az nagyon látszik, h semmit nem ellenőriznek, tesztelnek megfelelően, mert belefér ... leginkább minden belefér.
Sajnos még nagyon hosszan lehetne folytatni a sort.
Mindezt persze horror árakon kínálva. -
vence
aktív tag
válasz
Landsmann #107206 üzenetére
Vigyáznak, nehogy érdemes legyen felmondani az előfizukat!
Két év alatt azért ez nagyon durva emelés, amikor elméletben minimum stagnálni kellene az áraknak hazai viszonyok között is.
És akkor még nem vettem figyelembe az extra magas induló árakat és a jövedelmek közötti különbségeket.Hát nem tudom hány embernek jön ki nálunk az órabéréből, egy minimum korlátlan beszélgetést (+ minimális netet) tartalmazó csomag havi ára.
Szerintem, ahol nem az IKÁ-t alkalmazzák, ott - jó magyar szokás szerint - vastagabban fog majd a ceruza.
Legalábbis az utóbbi hsz-ok alapján. -
trec12
addikt
válasz
Landsmann #107156 üzenetére
Nekem van egy KÜF-ös számlám ott mindenféle litánia van, hogy így-úgy emelkedik. Van egy dolgozó flottám is (egyforma számlazárással a másikkal) ott meg ez a szöveg nincsen.
Egyelőre én is arra következtetek, hogy nem emelkedik a dolgozó flotta díjcsomag ára. De pár hete megkérdeztem a márkaboltban ott nem tudták megmondani pontosan, hogy mi lesz... -
-
SztiviVander
addikt
válasz
Landsmann #106988 üzenetére
Csak a halál biztos. De azért szerintem ez is elég esélyes:
https://www.yettel.hu/dijvaltozas
Lakossági és kisvállalkozói számlás előfizetéssel rendelkező ügyfeleink 2024. március 5-től, az érintett dolgozói- és flotta tarifával rendelkező számlás ügyfelek pedig április 3-tól az éves inflációkövető díjkorrekció és a Yettel általi egyoldalú díjcsökkentés végrehajtása következtében a tarifa havidíjakban 15,3%-os mértékű emelkedést tapasztalhatnak.Az hogy 1220 mit mond inkább hagyjuk, 10x felhívod 10 verziót fogsz hallani, attól függően melyik ügyintéző mit, mennyit és hogyan jegyzett meg a körlevélből. Én sem kaptam még semmilyen sms-t (és a legutóbbi számlán sincs semmi az emelésről) a küf flottás előfizetésre, de fenti meg is magyarázza a miértet.
Egyébként a flottás topikban tette be a linket trec12 (
), én is így láttam csak meg, mert yettel oldalait én se nagyon olvasgatom
-
CellWalker
tag
válasz
Landsmann #106525 üzenetére
A Nagyerdei stadionnál levő állomáshoz az van írva, hogy ott van 5G, de ezt a Yettel térképe sem erősíti meg, és a PCI sem stimmel.
Azt feltételezem, hogy ez egy teljesen új állomás, és még 4G-n sincs "felfedezve". Rátettem egyelőre a Forest Center tetejére. Ha lesz több adat, pontosítunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mobil flották
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest