- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
félisten
-
törölt tag
válasz szabonagyur #85402 üzenetére
Olvasd el az első hsz-em ezzel a kérdéssel kapcsolatosan: vodát írtam semmi mást ami 0Ft, telekomot nem. Aztán valaki (tehát nem én) képbe hozta a telekomot. Erre válaszoltam korrektül, hogy az 990 Ft.
Kérlek szépen a bicskanyitogató stílust ès a valótlan állítást fejezd be, erre gondoltam pontosan: "Teljesen feleslegesen buzdítod a hülyeségre". -
törölt tag
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Viktor0610 #85391 üzenetére
Sikerült beszélnem egy hölggyel telefonon, aki megerősítette, hogy az érvényességi idő lejártát követő 30. nap után tudom visszaigényelni a feltöltőkártyán maradt összeget.
További jó hír, hogy mindezt telefonon (1220) is el tudom intézni. Utóbbihoz nélkülözhetetlen az ügyfél szintű jelszó. A sikeres azonosítást követően már csak meg kell adni a számlaszámot, hogy hová utalják a pénzt, és kész.
Remélem tényleg ennyire gördülékeny lesz. Majd márc. 16 után beszámolok a tapasztalataimról.
Köszönök minden segítséget! -
Landsmann
addikt
-
félisten
HelloData ugye már nincs. Várható, hogy végleg bezár a bazár? Anno jártam már így más csomaggal, vagy váltok vagy viszlát. Csak mert, jött új ÁSZF és úgy látom kezdik lecsupaszítani.
Üdv.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
féldekás
senior tag
A Net APN aktiválót érdemes lemondani?
Most néztem mytelenorban, hogy nekem ez aktív szolgáltatás.
Elvileg már az online apn-nel megy minden, azt is aktívnak írja nálam. -
MODERÁTOR
-
féldekás
senior tag
válasz Viktor0610 #85414 üzenetére
Köszi
Még annyit elfelejtettem, hogy van értelme egy előfizetés esetén ügyfélszintű jelszót kérni és azzal hozzáadni az előfizetést a mytelenor fiókhoz? -
MODERÁTOR
-
féldekás
senior tag
válasz Viktor0610 #85416 üzenetére
Okés, akkor ezt intézem.
Videochaten szerettem volna, de az nekem valamiért nem akar elindulni, nem jön fel az ablak sosem hogy elérhető a videochat.
Gondolom esim miatt majd személyesen kell mindenképpen bemenni, azzal együtt intézném az ügyfélszintű jelszót is( ha utóbbi a videochat hiánya miatt nem fog menni)[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
szkaroly
senior tag
Mostanában kétszer is jártam úgy hogy a telefon repülőmódban volt, valaki hívott és egy ismeretlen nő jelentkezett a másik oldalon. A menüben megkerestem a hívásátirányítás beállításait, de négy opció közül csak kettőt tudtam kikapcsolni. Kb. 9 éve van meg ez a szám, még soha nem állítgattam ezt, fogalmam sincs hogy lett ez a szám beállítva. Mit kéne beírnom a szám helyett?
Poco F6
-
féldekás
senior tag
válasz Viktor0610 #85418 üzenetére
Jelenleg lakossági ügyfél vagyok, szóval csak várok hogy elvileg első negyedévben jön majd valamikor.
-
prsq
aktív tag
"2022. január 11. napjától a Szolgáltató foglaltság esetén, illetve akkor is küld SMS-értesítést, ha az Előfizető a hívást elutasította."
Ennek mi értelme van? Valaki elmagyarázná?
Ha manuálisan utasítom el (kinyomom), akkor úgyis láttam, hogy ki hívott, minek róla SMS? (Ha épp beszélek - foglalt, akkor meg ha leteszem, jó eséllyel látom a nem fogadott hívást.)Nekem pont szívatás, de nagyon. Automatikus elutasításra van véve pár szám, kvázi mert zaklat. Értsd: azért sem azt a számomat hívja, amit kéne, nem fogja fel.
Ha eddig hívott, csak akkor tudtam meg, ha ránéztem a telefonra, amúgy nem zavart, elértem, ami akartam. Most a fentiek miatt jön róla SMS, tehát lényegében "újra tud zaklatni", minden automatikusan elutasított hívásáról ordít egy SMS. Ezért némítsam le az összes SMS-t? -
Statikus
senior tag
Tegnap én is felhívtam a Telenort, új ÁSZF-be került... Biztos valami elmebeteg találta ki, mint böngészőknél a cookiek jóváhagyását... Szerintem biztos minden hívó félnek joga van elérni a hívottat, ezért, ha kinyomják valami miatt, akkor joguk van tudni, hogy kinyomták és kapnak majd egy értesítést, hogy nyugodjon meg, SMS-t is kap... Beteg világban élünk.
Ha nincs probléma, generálj... Egy kinyomás eddig legfeljebb egy hangpostát, vagy azt sem eredményezett. Most mi lesz? Automata elmondja, hogy SMS-ben tájékoztatnak és küldenek egy SMS-t. Ez mind pénzbe kerül a szolgáltatónak. Vajon miért jó?És igen, vagy kikapcsolod az összeset, vagy elfogadod, hogy mindenről kapsz SMS-t. Engem is rohadtul zavar, amikor egy megbeszélés közben kinyomok egy hívást és utána jön egy SMS...
-
asdf_
veterán
Ennek mi értelme van? Valaki elmagyarázná?
Gondolom a foglaltság eseténire igény van (jogosan, és ha jól rémlik, eddig a Telenornál ilyen nem volt), műszakilag viszont a foglalt és a kinyomott hívás egymástól nem megkülönböztethető, így kényszerűen a piros gombozók is kapnak sms-t.
-
4Grider
nagyúr
Így van. Aki eddig tudni akarta, hogy foglaltsága esetén milyen hívásokról maradt le, annak muszáj volt hívásvárakoztatást aktiválnia, amit viszont sokan utálnak, a hívók sem mindig veszik észre, hogy várakoznak.
Mostantól kezdve viszont lemondható a kényszerű hívásvárakoztatás és a hívó is rögtön értesül arról, hogy foglalt számot hívott. -
sifarr
senior tag
válasz #33802016 #85432 üzenetére
Érdekes...eddig is a legdrágábbnak tartottam, de látom nem változott...
Én nem egészen így látom.
Nem könnyű a szolgáltatók teljes tarifakínálatát összességében összehasonlítani, de azért nem is teljesen lehetetlen. Én inkább a Telenort érzem a legolcsóbbnak (publikus lakosságit nézve). Nem jelentősen, de érzékelhetően. Viszont az is igaz, hogy a Telekom, Voda esetében a mobilárszint a Telenor alá megy, ha vezetékessel kombinálva fizet elő az ügyfél. Ez sem jelentős, de érzékelhető.
Ez is mutatja, hogy a Telenornak nagyon hiányzik a vezetékes láb. Ha nem lesz valamilyen együttműködés a 4iG-val, akkor folytatódni fog a piaci részesedésének csökkenése.
Bár a Voda most nagyon dolgozik azon, hogy nem így legyen. -
aprokaroka87
nagyúr
Vajon ki vagy mi ellen követhettem el valamit?
Google szerint a Telenor számlát le zárták..Ki, mi, hogyan és miért? :D
Google Play áruház és Play szolgáltatások adat törlése megvolt. -
Somatom
veterán
Ma felhívott az egyik cimborám. Kb. a második csörgésre fogadtam a hívást, de letette. Visszahívtam. Azt mondta, hogy csörgetett vagy hatot, de nem akart zavarni. Mi ez a késés?
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
p2pp
őstag
-
Littoral
aktív tag
Az előbb volt egy bejövő hívásom, beszéltünk. Miután letettük, arra figyeltem fel, hogy még rövid ideig látható volt az ikonsorban a VoWiFi felirat, majd aztán eltűnt. Nem tudtam, hogy a Telenornál van ilyen.
-
MODERÁTOR
-
Littoral
aktív tag
válasz Viktor0610 #85442 üzenetére
Nem, VoWiFi felirat volt.
-
MODERÁTOR
-
félisten
-
Littoral
aktív tag
válasz szabonagyur #85445 üzenetére
Nem tudom, hogy bug-e vagy nem, reprodukálni nem tudtam.
Xiaomi Redmi 8T, délután ment rá a 12.5.2 stabil MIUI. -
-ZeeZee-
senior tag
válasz 4Grider #85431 üzenetére
Akkor ha lemondom a hívásértesítőt, akkor arról sem fogok SMS-t kapni, ha valaki akkor hívott, amikor éppen nem voltam elérhető? Engem baromi zavar, hogy a gyermekimet mindig visszahívom, és tele vagyok olyan SMs-ekkel, amikor hívtak kinyomtam, visszahívtam őket, de közben meg kapom az SMS-t, hogy kerestek... Ez olyan túlszabályozós. Nem tetszik. Mit lehet tenni ellene?
-
MODERÁTOR
-
Statikus
senior tag
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.