Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz Viktor0610 #32619 üzenetére

    Te valami telenoros vagy? Mert már ezt is unalmas olvasni, hogy minden szarért véded őket.
    Vagy ez itt csak TELENORIMÁDÓTOPIK?

    Igenis, mindenkinek ez a problémája most, mint írtam én milliókat kifizettem nekik, azóta, hogy megszülettek.
    De soha nem kaptam semmit, mint megbecsült f..szkalap ügyfél!

    Az ügyintézők egyszerűen képtelenek ügyet intézni, mert vagy tényleg azt sem tudják, hogy az ÁSZF legfontosabb pontjai miről szólnak, vagy játsszák a hülyét, vagy totálisan átmosták az agyukat, hogy a szervezés hűségre a legfőbb feladatuk. Nonszensz, hogy nincs előtte egy nyomtatott példány, Akkor nézzük meg a gépen, amire a válasz az, hogy "sajnos nem tudom megnézni" szöveggel letudja a dolgot. A 1220-on ha nincs jelszó, nincs rálátása semmire!

    Ugyan minden adatot bekérdezett, amit csak én tudhatok és ezáltal azt hittem én barom, hogy most majd jól elintézzük az ügyet, de a végén megint csak azt mondta, hogy jelszó nélkül nem megy. Mégis, honnan a a büdös francból (kellene) emlékezzek olyan jelszókra, amiket még a 90-es években adtam meg?
    És minek kellett elcseszni 20 percen keresztül az időmet, amire a végén az volt a válasz, hogy fáradjak be egy területi kirendeltségre? Az első percben is megmondhatta volna, hogy jelszó nélkül SEMMIT NEM TUDOK ÜGYINTÉZNI, és nem raboljuk egymás idejét, vagy a faszinak tetszett a hangom és minél tovább hallgatni akarta.

    Szóval, emiatt (kellett) mentem be személyesen, és hogy idézzek (is) tőled:

    - belátnátok, hogy az ügyintézők nem az átverésetekre utaznak, hanem ők is csak emberek és bizony, néha tévedhetnek.

    Számomra egyértelműen kiderült, hogy igenis... HA a fent leírtakkal tisztában vannak, mint pl, FONTOSABB ÁSZF pontok, amiből nincs nekik, és gépen sem lehet megnézni etc...etc....a megfogalmazás, mint olyan, hogy értelme is legyen, amit ír, akkor (én úgy gondolom) simán átverik az ügyfelet, akkor ez a dolguk. Ha meg nem, és tényleg nem tudják miről van szó egyáltalán, akkor alkalmatlan idióták tömkelegével vette magát körül a telenor, akiknek szarrá mosták az agyukat és egy kedves, mosolygós hülyéket faragtak belőlük, akiknek a szervezés a legfőbb cél, nem a problémamegoldás, mert azt sem tudják felfogni, hogy mi jelent az a szó...probléma!

    Folytathatnám még, de sokszor úgy érzem, teljesen felesleges, mert (részedről) a telenyomor ...csak is egy jóravaló, az (főleg a régi) ügyfeleket megbecsülő és csak is az ő érdeküket szem előtt tartó, becsületes, tisztességes cég lehet...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák