Céges verziót mutatott be a HMD a Pulse Plusból

Hosszabb szoftveres támogatás és garancia, az Android Enterprise ajánlott irányelvek kipipálása megvan.

Hirdetés

Új verziót mutatott be a HMD egyik első saját márkanév alatt piacra kerülő okostelefonjából. A HMD Pulse+ Business Edition, ahogy neve is sejteti vállalati felhasználásra készült, céges ügyfelek vásárolhatják meg és adhatják munkaeszközként saját alkalmazottaiknak. Az üzleti telefonverzió külső megjelenésében és hardverében nem változik a fogyasztói változathoz képest, de előbbi hosszabb, hároméves gyártói garanciát élvez, illetve a három évre ígért biztonsági frissítések helyett öt évnyit biztosít majd a HMD. Az ígért Android főverzió-frissítések száma viszont változatlanul két év.

Pulse+ Business Edition
Pulse+ Business Edition (forrás: HMD) [+]

Van viszont olyan hardveres támogatás is a Pulse+ Business Edition mellé, mely a normál modellek mellé nem jár. Ez a Door to Door Care, amit a DHL Express együttműködésével old meg a HMD. A lényege, hogy Európán belül bármelyik üzleti ügyféltől elhozza a DHL a javításra szoruló készüléke(ke)t, elviszi őket egy szervizbe, majd javítás után vissza is viszi. Ha ezzel nem élne valamelyik cég, akkor az iFixites javítókészlettel és az iFixiten keresztül rendelhető cserealkatrészekkel a Pulse+ Business Edition is javítható.


(forrás: HMD) [+]

A Pulse+ Business Edition megfelelt az Android Enterprise ajánlott irányelveinek, így rendelkezik biometrikus hitelesítéssel, titkosítással és a távoli törlés lehetőségével. Az EU-n belül a Google Cloud Platformot használják, a vállalati IT részlegeknek van lehetősége azelőtt is beállítani már a készüléket, hogy az alkalmazott megkapná a céges mobilját. A HMD természetesen a készülék mellé ajánlja a saját üzleti mobilkezelő szolgáltatását is. Készülék darabjáért 200 eurót kérnek, és csak 6/128 GB-os kiszerelésben elérhető az üzleti ügyfelek számára.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés