A két Poco F6 mellett érkezik a Poco Pad is

A Poco első táblagépe is egy Redmi termék más néven.

Megjelent nemrég a Xiaomi kínálatában a Redmi Pad Pro, melyet nemsokára Poco Pad néven is beszerezhetnek majd egyes piacok vásárlói. A Poco F6 és F6 Pro okostelefonok globális premierjén lesz a Poco Pad bemutatója is május 23-án, helyileg Dubajban. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Poco Pad mikortól lesz elérhető a globális piacon úgy, hogy a Redmi Pad Pro premierje nemrégiben volt.

A Poco Pad bemutatójának dátumát közlő bejegyzés a Poco Global Twitterén
A Poco Pad bemutatójának dátumát közlő bejegyzés a Poco Global Twitterén (forrás: Twitter) [+]

Az eddigi engedélyek alapján a Poco Pad 12,1 hüvelykes IPS LCD kijelzővel (120 Hz, 1600 x 2560 pixel, 16:10) és Snapdragon 7s Gen 2-es SoC-vel lesz felszerelve. A táblagép támogatni fogja a billentyűzetes szövegbevitelt és a Xiaomi érintőceruzát is kínál a tablet mellé, ezeket viszont várhatóan külön kell majd megvásárolni.

Ugyanaz a készülék két néven: Redmi Pad Pro és Poco Pad
Ugyanaz a készülék két néven: Redmi Pad Pro és Poco Pad [+]

A promóciós anyagokban nagy kijelzős szórakoztató királyként hivatkoznak a táblagépre, ehhez adnak alapot a Wi-Fi 6-os kapcsolat, a 3,5 mm-es csatlakozó, a Dolby Atmos sztereó hangszórók, és a 10 000 mAh-s akkumulátor. A Redmi márkanév alatt ugyanez a hardver 75 ezer és 150 ezer forintnyi jüanért került forgalomba Kínában, várhatóan hasonló árazást hoz majd a globális verzió is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés