- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
amadeuxs
tag
válasz
RP1980 #48425 üzenetére
Szia,
nekem ugyanúgy kezdte a nyikorgást, majd autofocus lencsebol lett manual focus lencse, focusmotor csere lett a vége a dolognak. akkor kell elkezdeni foglalkozni vele amikor már megakad a motor es nem indul el újra. addig nyikorogjon, én is ugy voltam kb 5 hónapig nyikorgott majd meállt a focus motor, akkor volt cseren.
-
válasz
RP1980 #48428 üzenetére
Ha hiszed, ha nem, én így jártam KIT objektívemmel is (még D3100-hoz kapott példány), illetve a Nikon AF-S DX 35mm f/1.8 G-vel is (ha jól gondolom, neked is ez van). Annyira hobby szinten űzöm ezt, hogy csak a családot fotózom, mégis kihasalt mindkettő, ugyanavval a hibával. A KIT-hez volt még itthon fókusz motor, a kisebb objektívhez viszont nem, állítólag elég ritka ezekben az ilyen jellegű hiba. Ezek szerint mégsem annyira.
-
válasz
RP1980 #48425 üzenetére
Bereccsenőben a fókusz motor(ok). Nekem is ez volt, ne is javíttasd itthon, csak ígérgetik, nem kapnak motort a Nikontól. Gyári szerviz, Csehország, alig két hét, harmincezer.
@doegg: Hát, igen. Csak amikor kiküldöd javítani, ezt még nem tudod, ha meg már kint van, és nem csináltatod meg, akkor a posta ugyanúgy bukó, és még bevizsgálás is van. Nyilván döntés kérdése, hogy megéri-e egy 20-assal drágábban tök újat venni.
-
robi1979
aktív tag
válasz
RP1980 #48061 üzenetére
E-infinity-s Nikonos rendelések esetén gondolom a magyar vagy EU garancia ugyan úgy nem érvényes a Nikon gépekre mint a Sony esetében?
DigitalKO-tól rendelt már valaki esetleg Nikon-t?
-
rekid
addikt
válasz
RP1980 #47914 üzenetére
Jobbnak jobb. De hogy neked ez szemmel látható e azt csak te tudod megmondani.
85mm 1.8g vel mehetnél a -kis túlzással- a világ végére komponálni hacsak nem részletfotókat szeretnél csinálni.
-
rekid
addikt
válasz
RP1980 #47904 üzenetére
Ha nagyon maximalista akarnék lenni, akkor én eladnám a 18-105-öt meg a 35mm f1.8-at.
Utána megvenném a 17-50 f2.8 sigmát. (70-80K)
Aztán ha nagyon kell lőnék egy 70-200-at f4-ből. (Tami vagy Nikon)Így tájra meglenne az UWA és a tele.
Általános zoomnak a 17-50.
Portréra ott az 50 f1.4.Persze neked kell tudnod tényleg mire van szükséged.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest