- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.albert
csendes tag
válasz
LimaBravo69 #43652 üzenetére
Régóta használom Nikon 10-24-est, nem rossz objektív, de a jelenlegi bolti áráért szerintem akad jobb vétel is.
Nikon 10-20 nem volt túl meggyőző a 20mm végén és a VR ki be kapcsolás menüből nem működik minden vázon (vagy valami ilyesmi).
Amiról jókat írnak még, az az újabb Tamron 10-24 VC.
-
Viperator
őstag
válasz
LimaBravo69 #43652 üzenetére
Nem akarok befolyásolni, nem olyan régen olvastam valamelyik fórumban, hogy nem valami stimmel a Nikon, attól még használható.
Nem a gyártási szórás a lényeg, hanem a kompatibilitási (AF) lehetőség - Tokinánál nem fordult elő, inkább Sigmánál (licensz probléma).
-
Viperator
őstag
válasz
LimaBravo69 #43650 üzenetére
Nem hallottam róla, Dxomark-on nincs fenn.
Ki kell próbálni és tapasztalni. Van egy másik tipp...
-
Viperator
őstag
válasz
LimaBravo69 #43648 üzenetére
Esetleg Tokina 11-16/2.8? (fényerősebb, mint a Nikon) Vagy Tokina 14-20/2? (a három obi közül az utóbbinak jobb értéket adott a Dxomark)
-
mazsi70
senior tag
válasz
LimaBravo69 #43645 üzenetére
Milyen vázad van ?
-
azka79
aktív tag
válasz
LimaBravo69 #25397 üzenetére
ja en a kulso gpst hasznalom, jobb a jel erossege mint a telefon beepitett vevojenek. A kulso gps nek vettem egy kis 500ft os tepozaras tatyot. barhova tudom rogziteni akar a taskara is.A telefon meg a zsebembe van...a Locus androidos program kezeli a bluetoothos gps vevoket
-
azka79
aktív tag
válasz
LimaBravo69 #25395 üzenetére
Szia,
En evekig igotu 120ast hasznaltam. Nem rossz de vannak hatranyai (nem cserelheto az aksi)... most egy kulso bluetooth gps vevot hasznalok (internetes oldalakon olcson lehet hozzajutni) telefonnal parositom a Locus Free programmal. Exportalom a utvonalat es a kepeket PCn parositom a Geosetter progival
-
toth_janika
őstag
válasz
LimaBravo69 #25208 üzenetére
és @t_a_m_a_s:
Köszönöm a tippet! Nézem isSZERK.:
Közben rá is túrtam. Sigma 10-20 mm f/4-5.6 EX DC HSM 150e... újonnan
Ez most egy kicsit sok pénz nekem...100 alatt vannak normális objektívek, vagy felejtsem el?
-
gurabli
őstag
válasz
LimaBravo69 #19081 üzenetére
Sajnos mi naaagyon messze vagyunk
A német support is határozottan jó, rugalmas, segítőkész. Nálunk meg mindent bevetnek, hogy eladjanak valamit, aztán ha gond van, neked kell verni az asztalt, heteket, hónapokat vársz a javításra, új készülékre, cserére... Tisztelet a kivételnek.
Emígy aránylag egyszerű a képlet: minden országban azt tesznek meg a szolgáltatók, mutlik, bankok, amit az adott országban megengednek (lakosság, politika, stb). Nálunk sajnos sok mindent lehet
-
Byk01
őstag
válasz
LimaBravo69 #19064 üzenetére
Rajtad nem keres, de a kint élő haverodon már lehet, hogy igen, mert ilyen hozzáállást látva esetleg hozzájuk fog fordulni, ha ilyen jellegű problémája akad.
Vagy elégedett ügyfélként megosztod a történeted másokkal, így "reklámhordozóvá" válsz. -
törölt tag
válasz
LimaBravo69 #19064 üzenetére
Az usákok egy dologban mocskos jók: customer service. Az egész világ tanulhat tőlük. Fényévekkel előrébb van tudatban és kultúra szinten ez náluk, mint bárhol máshol. Az európai azt a 10 Ft-ját is félti és inkább átküld a másik szervizhez, terheld őket.
-
Freddy76
addikt
válasz
LimaBravo69 #19059 üzenetére
Ez jó. Sokszor nem kell berúgni az ajtót, akkor is beengednek, ha kopogtatsz.
-
LimaBravo69
tag
válasz
LimaBravo69 #18776 üzenetére
Nem tudom érdekel-e valakit, de hátha - főleg hogy pozitív a végkifejlet
Szóval rövide, hogy ne kelljen visszanézni: eltört egy csavar az állványomon, és a magyar forgalmazó már nem létezik, nem találtam olyan boltot-üzletet, ahol pótalkatrészt tudtam volna venni, hasonlót sem.
Írtam az angol képviseletnek, akik 10 nappal később - egy újabb érdeklődő e-mailre válaszolva - a cseh disztribútorhoz irányítottak, mert ők vannak hozzám közel. Az általuk megadott - egyébként a Giottos központi honlapján is szereplő - e-mail cím nem létezik Méler Démon haverom szerint.
Ezen felbátorodva ma délután elküldtem ugyanazt a levelet két osztrák, egy német és egy amerikai címre.
Az osztrák volt a leggyorsabb, ő a németet ajánlotta, nekik nincs alkatrészük.Az amerikai volt a második, megkérdezte, hol vettem az állványt, mert ők ezt a típust nem forgalmazzák.
Leírtam neki a sztorit, hogy mindenki máshová passzolgat, én pedig fizetnék az alkatrészért ha lenne. VAn egy haverom az USÁ-ban, ő elhozná nekem, ha legközelebb hazajön.A válaszlevélben az írták, adjam meg a cimborám címét, elküldik ingyen a szükséges cuccot, használjam egészséggel. Szóval így is lehet dolgokat intézni..
Ennyi a sztori, hátha hasznos info lesz még valamikor
-
balbla
tag
válasz
LimaBravo69 #18784 üzenetére
Bocs a késői válaszért, www.epenta.sk egyébként beszélnek angolul.
-
balbla
tag
válasz
LimaBravo69 #18781 üzenetére
-
*Ropi*
félisten
válasz
LimaBravo69 #18779 üzenetére
Esélytelen...Öntsd ki kétkomponensű epoxigyantával valami formára, akkor jársz a legolcsóbban a legjobban.
-
*Ropi*
félisten
válasz
LimaBravo69 #18777 üzenetére
Kapcsold ki az ADblockot!
-
törölt tag
válasz
LimaBravo69 #13466 üzenetére
Nekem sajnos van, 1 hét volt.
-
törölt tag
válasz
LimaBravo69 #13459 üzenetére
Nekem 2 hét után csinálta ezt a váz, épp külföldön. Nem kapcsolt ki. De később sem, percek múlva sem. Garban cserélték a kapcsológombot.
-
Frigetrus
aktív tag
válasz
LimaBravo69 #13459 üzenetére
Szerintem ez egyértelmű hiba, el kellene tűnnie mindennek (az elkészíthető képek darabszámának kijelzésén kívül) a státuszkijelzőről rögtön a kikapcsoláskor.
Vidd vissza, ha továbbra is fennáll a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest