- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnyBlue
addikt
válasz
Joltee #42801 üzenetére
Amúgy még annyi, hogy aki nem panaszkodik az lehet észre sem veszi hogy frontos vagy backes az obija vagy össze vissza dolgozik. Vannak szerencsés userek és obik és vázak és ha ezek összejönnek akkor baba minden, de amúgy mindentől eltud mászni egy egy obi vagy váz fókusza. pl. egy kiadós repülőút, vagy autókázás vagy hót meleg vagy hót hideg és még egy vad fényviszony is megtudja zavarni.
-
szabolc
csendes tag
válasz
Joltee #42793 üzenetére
Szia!
Én egy Sigma 17-70-et használtam sokáig, megelégedéssel egy D7000-esen, majd rátettem az új D7200-omra is. Fókusz gondot nem tapasztaltam, igaz, LiveView-t nem nagyon próbáltam. Viszont azt vettem észre, hogy a D7200-es nem kapcsolta ki a kijelzőt és a fénymérést a vázban beállított időzítéseknek megfelelően. Nekem ezért a D7200-es jelentősen gyorsabban merült azonos felhasználási körülmények között, mint a korábbi D7000-esem.
Régi, Nikon AF objektívvel a váz hibátlanul működött. Ezért eladtam a 17-70-est, és elmentem a boltba, hogy vegyek új Sigma 17-70 C-t. Felpróbáltam a boltban, ugyanaz, tehát fénymérés és image review nem kapcsol ki, csak nagyon soká (~1perc). Akkor már levetettem a polcról egy Sigma 17-50-est, az is ugyanezt produkálta. Utána már a boltosok is látni akarták egy Nikon objektívvel, elővettek egy N 16-80-ast, azzal rögtön jó volt, szépen 6 másodperc után kikapcsolt a fénymérés és az image review is.
Én ennyit találtam ezügyben: [link]
Ez alapján, lehet, hogy kikapcsolt OS-sel nincs probléma. Azt nem próbáltam.
-
psycroptic
őstag
válasz
Joltee #39219 üzenetére
Én vagy négyet. Első levélben értesítettek, hogy sikeresen regisztráltam az akcióra. A másodikban, hogy sikeres volt a termékregisztráció(tehát az akcióban szereplő terméket vettem) is. A harmadikban, hogy minden szempontból teljesítem a részvételi feltételeket. A negyedikben pedig leírták, hogy elutalták a pénzt a megadott szlaszámra.
-
imyourfriend
őstag
Azt hogy a problémát a Nikonmagyarország miért nem tudja megoldani sokan kérdik, köztük én is. (Nem tudom van e olyan ember aki ezt megtudja válaszolni). SB600-al még az a gond hogy régebbi darab, elszíneződhet a fej és sárgás lehet. Meg nem tudhatod hogy meddig bírja. Megfelelő elemet vettél bele? Ha nem tölti fel teljesen és úgy villantod el akkor problémás lehet a helyzet és nem a vaku hibázik egyszerűen nincs annyi kakaó abban a pillanatban mely elegendő lenne a vakunak. 900-as vakut használok 2500-as sanyo elemekkel és szoktam így járni mikor kettőt lövök egymás után, hogy nem villan el rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest