- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
válasz
Bandesz18 #17820 üzenetére
Monitorméreten, vagy 8-10Mpixelre leméretezve nem hiszem, sőt. Isoban is igazából azért tud jobb lenni dpreviewos teszteken, mert ők is leméretezve mérnek zajt, és a leméretezés el tud tüntetni sok mindent. Ha pixel szinten nézegeted, akkor viszont már szerintem lehet, lesz különbség. CA, képszél lágyulása, obi felbontóképességének határa azért már kijön ott.
De ez csak okoskodás, nem használtam, meg utómunkáztam ilyen nagy felbontású képeket -
A Zéé
addikt
válasz
Bandesz18 #17818 üzenetére
Gondold át, hogy mi az amiben a D3100-at kevésnek érzed, illetve miben szeretnél előrelépést?
Ha ezeket összeszedted, akkor jön az, hogy összehasonlítsd a két vázat. A D3200 kicsit jobb videóban (elsősorban a külső sztereó mikrofon bemenet miatt), jobb a kijelzője, és egy kicsit jobb a magas isos teljesítménye is. Cserébe jócskán nagyobb fájlokat gyárt, és igen, nem ártanak a jobb obik elé. Más lényegi különbség nincs. Kicsit máshogy vannak a gombok (ebben mondjuk a D3100 sztem jobb), de a váz mérete alapvetően ugyanaz, funkcionális/szoftveres korlátai meg ugyanúgy megvannak.
Ez után vedd számításba azt, hogy egy használt, még garis D3100 váz olyan 60-65k környéke használtan, aztán neked kell eldönteni, hogy az a különbözet, ami a nagyon jó ár és az eladás közt van, megéri-e neked, vagy sem.Nekem nem valószínű, hogy megérné a macera, csak azért, hogy egy picit frissebb vázam legyen, de nem elképzelhetetlen, hogy neked igen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- sziku69: Szólánc.
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest