- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
Zebu
addikt
válasz
kovacspityu #6074 üzenetére
18-55mm digitális = 27-83mm analóg filmesnek felel meg kb.....
Ha jól tudom.... És igen a DX 1.5-ös szorzót jelent.
-
Flow
senior tag
válasz
kovacspityu #6069 üzenetére
1,5x-eződnek. (Nikon fx-nél)
-
johnjohn
addikt
válasz
kovacspityu #6062 üzenetére
A kitobit eladni csak nagyon alacsony áron lehet, úgyhogy nem érdemes áruba bocsájtani.
A 18-135-ös azon kívül, hogy torzít, egy remek obi, éles, szép rajzú,jó átfogással.
A 18 -200 VR nagy átfogás, annak minden hibájával, a VR persze kényelmes dolog, de remekül lehet nélküle élni.
Első körben vegyél szerintem egy 55-200 VR Nikont a kitobi mellé, aztán, ha jobban belejössz, valami nagyobb fényerejű nagylátószögűt, az 55-200 alá.
Ha 18-135 kell, fent van egy az aprók között, amit hírdetek. -
Pilács
senior tag
válasz
kovacspityu #6035 üzenetére
nem én voltam, más vitte... Nem értem mi lehet az LCD lekapcsolóval, pl tegnap előtt napon természetes fényeben össze vissza forgattam és jó volt. Lehet megizzadtam a nagy melegben mászkálás közben és a rólam leverődő infravörös sugárzás volt nagyon nagy és azért volt abnormális a működése... Majd figyelem, jó lett volna akkor gyos egy másikat kipróbálnom, hogy kibukjon típussal van baj, vagy velem
Pedig az én arcom se nagy
legalábbis nem szoktam vetíteni
-
Pilács
senior tag
válasz
kovacspityu #6000 üzenetére
Helló! Neked külső térben természetes fénynél jól műxik a szenzor ami lekapcsolja az lcd-t? Nem villog stb? Nem tapasztalsz vele gondolkat? Ha még nem használtad, kérlek próbáld már ki. Köszi
-
Takyka
csendes tag
válasz
kovacspityu #6000 üzenetére
Én küzdöttem automata vakuval a D50-en egy darabig, az eredmény elég siralmas. Szrintem inkább gyűjtögess még egy kicsit Nikon i-TTL (sb400-900) vakura.
T.
-
Takyka
csendes tag
válasz
kovacspityu #5939 üzenetére
Szia,
Én egy SB-400-at használok D50,18-135 -el. Nekem a vaku teljesítménye, szolgáltatásai :-) tökéletesen megfelelőek. A kompenzáció szükségességét már megszoktam (az egyetlen negatívum). Beltérben, felhajtott fejjel készült képek klasszisokkal jobbak, mint a beépített vakuval. Nekem beltérben (plafonra veretés) is és kint (derítés) is elegendő a teljesítménye. Kicsi, könnyű, gyorsan újra tölt, nem fogyaszt sokat, naphosszat is bekapcsolva hagyhatod, ha feltöltött, tovább nem meríti az elemeket.T.
-
válasz
A Tamron 55-200 illetve 70-300 obikat eléggé dícsérik. Nézz körül, olvasgass teszteket, tapasztalatokat.
-
Dare2Live
félisten
válasz
55-200VR egy egész jó tele, jó árral. Ha több pénzed van rá nézegesd a 70-300vrt.
vakunak ha teheted inkább SB600at.
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Revolut
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- MOZA Thumb Controller /MOZA-AIR CR W/L /
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Eladó: 4 darab Dulens Apo Mini Prime objektív (EF bajonett)
- Canon EF 100-400 f4.5-5.6 L IS USM II objektív eladó
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest