Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Aktív témák
-
törölt tag
-
johnjohn
addikt
A Nikon Hungári garanciás gépeken ingyenes a szenzortisztítás,/fél óra, megvárható/ a garanciális időn túl is ingyenesen tisztítják, ingyenes a firmware frissítés szintén a szervízben.
Ha nem megyar a garanciád nem minden javítás lessz ingyenes.
Egyébként ittOlcsóbb.
Van Magyar Nikon gari.
Ez is Nikon Hu -
Dare2Live
félisten
ha ennyi régi obid van akkor a D40nálad nem sanszos: Ugyanis nincs benne fokuszmotor: nem lenne régi obiiddal AF ed.
A D40/D50/D70/D80 még pénztárca fügvénye de szerintem vétek nem D80at venni, egy D50/D40 pl nagyon sok esetben olyan igazán hajtépősen fapad hozzá képest.
18-135 teljesen jó obi, optikaliag max a képgröbülésben(distortion) marad el a többi kategoriatársátol: Én ajánlom és nem mondanám a 18-55öt jobb obinak optikailag.
-
johnjohn
addikt
Összehesonlítás 1.
Összehasonlítás 2.
Teszt D 70 s.
Olvasgasd végig, végül is a D 80 a legfrissebb modell, de az előzők is jók.Nekem volt D 50 és D 80 is ,illetve a D 80 az "szolgálati " gép.Nehéz a mindennapi használatban egetverő különbségeket találni.A D 80 tud ISO 100-at,és 10,2 Mpixelt, de ez nem bizos, hogy előny.
Most D 200 amit sajátomnak tudhatok, de az más árkategória. -
johnjohn
addikt
Igen, ua. csak itt nem "valódi" bejegyzett inportőrről van szó.Mit akarsz venni, és mennyi van rá?
Már látom mit keresel, egy másik hsz.-ben, igen az obijaid használhatóak a D 50,70,80-nal.
Itt 180 a D80.Magyar Nikon garival. -
rauschie
senior tag
18-35öt nem ismerem, 18-55 rendbenvan, csak rövid(nekem) és kicsit lassú az AF, cserébe gyakorlatilag ingyen szórják(használtan, lásd kicsit fentebb), 18-70ről pár hozzászólással feljebb érdeklődtem. Szerintem 18-135 és 18-70 ár/értéken valahol ugyanott lehet. 135 és 200 végüeknél a te döntésed, hogy mekkora tele-tartományra lehet szükséged. 18-200 árához képest nem egy rosz lencse de pl az első háromhoz képest drágább. Ha költségkimélőbb tele megoldást szeretnél szerintem a 18-55+55-200vr sem rosz párositás, kérdés ugye hogy mennyire vagy érzékeny az objektívcserélgetésre. De errefelé nem én vagyok a szakértő szóval majd írnak valamit a többiek is nemsoká'
-
johnjohn
addikt
Pl.itt.Van Magyar Nikon garancia hozzá.
Itt is.Szintén van Magyar garancia.
A Nikon Magyarország honlapján van egy lista, a hivatalos forgalmazókró. Csak akkor van Nikon Hungária garancia, és pl. ingyenes szenzortisztítás, firmware-frissítés, stb, ha a partnereiknél veszed a gépet.Egy szenzortisztítás D 80 -nál, kb 3-4000 Ft, gari nélkül. -
Dare2Live
félisten
forint gyengules miatt mostmar inkabb 187eft
[link]Öket én bátran ajánlom, magyar viszonylatban "szokatlanul" korrektek.
Obira nehéz válaszolni ugy hogy nem tudom mit akarsz fényképezni. Sima átlagos felhasználás? Hány obit akarsz? Mit szoktál, akarsz legtöbbet fotozni.... ezek a dolgoka kéne tudnom, hogy korrektul segteni tudjak.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hővezető paszták
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Mozilla Firefox
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ukrajnai háború
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel. (KEVÉS vagy 980 vagy 4200 expoval! )
- AF Nikkor 70-210mm F/4 eladó!
- Sony A6000 + 18-50mm kit objektív + tartozékok + Sigma 30 mm f1.4 felárért.
- DJI Mavic 2 Pro + Fly More Combo + Propeller Guard - Ingyen GLS házhoz vagy autómatába!
- Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 Is STM és Canon EF-S 18-135mm 1:3.5-5.6 Is objektívek
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Ultimate előfizetés akár 2105 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest