Aktív témák
-
ócskás
aktív tag
Szia Kutyix!
Valszeg használtra esik a választás,mert nagyjából a bolti ár feléért hirdetgetik.Gondolom szerencsével ki lehet fogni jó darabot is. Rizikó szempontjából talán kicsit vészesebb,mint ha bemennék a Gaia-hoz,de anyagiak tekintetében viszont mindenképpen jobb.(És ez nem teljesen utolsó szempont)
Köszönöm a választ, a tanácsot megfogadom!
-
-
-
törölt tag
Hello!
Igazából nem babráltam semmit.A váz beállításait húztam vissza normálra.A többi képen sem bonyolítottam túl,max. annyit hogy kézzel belenyúlkáltam a wb-be.
Hozzátartozik: A linkelt képen rendesen megfingattam a ccd-t.Az a pár levél egy bokor aljában volt ,izomból árnyékban,a háttér meg verőfény. Mondjuk a Ps akkor is jobbra hozta.
Szóval,camera settingsben húzogattam ezt azt majd File->Save As.. JPEG-be. Lehet,hogy batch prosessbe is meg kellene próbálnom.Mindenesetre jepeg mentésére nem használom.Beállítom a rawot azt elmentem és ha kell a jpeg akkor azt már cs2-vel mentem.
Pedig szerintem egy kurva jó kis progi ez,a camera settings egy áldás feledékenyeknek
Eddig csak ezt a kis hibáját találtam.Megpróbáltam a tiff-be majd abból jpeg,de az eredmény ugyan az lett.Ha van valami javaslatod,esetleg megoldás akkor azt légyszi írd ide.És Köszi. -
kisbergics
tag
Pécsett, a Fotoplusban volt "Nikon nap". Ingyenes CCD pucolás, meg hoznak egy csomó vázat, objektívet. És akkor hozták le a D3-mat, a D300-at, meg párat az új obik közül. Őszintén szólva nem számítottam rá, nagy meglepetés volt. Meg nem sok időm volt, mert utána mennem kellett Palya Bea koncertre fotózni. D3-mat épp csak az ISO miatt néztem meg, inkább a D300 érdekelt, mert azt én még álmaimban elérhetőnek tartom. Amit akkor így nagyhiretelen írtam róla azt itt tudod elolvasni: [link]
Egyik ismerősömnél többet olvashatsz a témáról: [link]
Konkrétan itt: [link] -
kisbergics
tag
Nekem is ugyanakkor volt már a kezemben, mint Dare2Livenek, szóval nem ez volt az első alkalom. És ez elsősorban a nagyközönségnek volt. Na "bemutató" nem volt. Ha odamentél kipróbálhattad, lőhettél vele párat, rákérdezhettél dolgokra, azokat megmutogatták. De semmi extra - már ha lehet ilyet mondani a D3 esetében.
-
csiga997
őstag
Én még valamikor augusztusban írtam nekik, de azóta sem sikerült egy bemutatót összehozniuk. Úgy látszik, a vidéki városokra előbb sor kerül mint kicsiny fővárosunkra..
Nade addig is D3 képek. D300 képek Új objektív pletykák.
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest