Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Aktív témák
-
törölt tag
Hello!
Igazából nem babráltam semmit.A váz beállításait húztam vissza normálra.A többi képen sem bonyolítottam túl,max. annyit hogy kézzel belenyúlkáltam a wb-be.
Hozzátartozik: A linkelt képen rendesen megfingattam a ccd-t.Az a pár levél egy bokor aljában volt ,izomból árnyékban,a háttér meg verőfény. Mondjuk a Ps akkor is jobbra hozta.
Szóval,camera settingsben húzogattam ezt azt majd File->Save As.. JPEG-be. Lehet,hogy batch prosessbe is meg kellene próbálnom.Mindenesetre jepeg mentésére nem használom.Beállítom a rawot azt elmentem és ha kell a jpeg akkor azt már cs2-vel mentem.
Pedig szerintem egy kurva jó kis progi ez,a camera settings egy áldás feledékenyeknek
Eddig csak ezt a kis hibáját találtam.Megpróbáltam a tiff-be majd abból jpeg,de az eredmény ugyan az lett.Ha van valami javaslatod,esetleg megoldás akkor azt légyszi írd ide.És Köszi.
Aktív témák
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Canon EOS M50 MII MILC fényképezőgép + Canon EF-M 18-150 mm f/3,5-6,3 IS STM objektív eladó
- Sony A6000 + 18-50mm kit objektív + tartozékok + Sigma 30 mm f1.4 felárért.
- DJI Mavic 2 Pro + Fly More Combo + Propeller Guard - Ingyen GLS házhoz vagy autómatába!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 180SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest