Hirdetés
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- iPhone topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
Aktív témák
-
törölt tag
Hello!
Igazából nem babráltam semmit.A váz beállításait húztam vissza normálra.A többi képen sem bonyolítottam túl,max. annyit hogy kézzel belenyúlkáltam a wb-be.
Hozzátartozik: A linkelt képen rendesen megfingattam a ccd-t.Az a pár levél egy bokor aljában volt ,izomból árnyékban,a háttér meg verőfény. Mondjuk a Ps akkor is jobbra hozta.
Szóval,camera settingsben húzogattam ezt azt majd File->Save As.. JPEG-be. Lehet,hogy batch prosessbe is meg kellene próbálnom.Mindenesetre jepeg mentésére nem használom.Beállítom a rawot azt elmentem és ha kell a jpeg akkor azt már cs2-vel mentem.
Pedig szerintem egy kurva jó kis progi ez,a camera settings egy áldás feledékenyeknek
Eddig csak ezt a kis hibáját találtam.Megpróbáltam a tiff-be majd abból jpeg,de az eredmény ugyan az lett.Ha van valami javaslatod,esetleg megoldás akkor azt légyszi írd ide.És Köszi.
Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1 év garancia
- Bomba ár! HP Pavilion X2 Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gar
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest