Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
Hello!
Igazából nem babráltam semmit.A váz beállításait húztam vissza normálra.A többi képen sem bonyolítottam túl,max. annyit hogy kézzel belenyúlkáltam a wb-be.
Hozzátartozik: A linkelt képen rendesen megfingattam a ccd-t.Az a pár levél egy bokor aljában volt ,izomból árnyékban,a háttér meg verőfény. Mondjuk a Ps akkor is jobbra hozta.
Szóval,camera settingsben húzogattam ezt azt majd File->Save As.. JPEG-be. Lehet,hogy batch prosessbe is meg kellene próbálnom.Mindenesetre jepeg mentésére nem használom.Beállítom a rawot azt elmentem és ha kell a jpeg akkor azt már cs2-vel mentem.
Pedig szerintem egy kurva jó kis progi ez,a camera settings egy áldás feledékenyeknek
Eddig csak ezt a kis hibáját találtam.Megpróbáltam a tiff-be majd abból jpeg,de az eredmény ugyan az lett.Ha van valami javaslatod,esetleg megoldás akkor azt légyszi írd ide.És Köszi.
Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Opel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- Google Pixel topik
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Revolut
- Spórolós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Sigma 28-45mm F/1.8 DG DN (A) - L-Mount
- DJI Mavic 2 Pro + Fly More Combo + Propeller Guard - Ingyen GLS házhoz vagy autómatába!
- Canon EOS M50 MII MILC fényképezőgép + Canon EF-M 18-150 mm f/3,5-6,3 IS STM objektív eladó
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 Is STM és Canon EF-S 18-135mm 1:3.5-5.6 Is objektívek
- ÚJ- 24" 2K QHD 2560x1440 Dell P2423D dobozos monitor(ok)- Számla, garancia
- Xiaomi Redmi 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG Velvet 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest