Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Stabil pályára állt az Android 16
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
Aktív témák
-
válasz
Lacika 1 #2837 üzenetére
Egy fotós barátomnak volt sigma 24-70-e, én próbálgattam szintén mikor kölcsönadta. Nekem alapvetően tetszett, ő csalódott benne és eladta. Ami próbaképeket csináltam vele, ott teljesen nyitott rekesznél nem mindig volt megfelelő az élesség eltalálása (back/frontfókusz, zoom állásától függően). Kicsit lerekeszelve nagyon éles szép képe volt. A Tokina AT-X Pro sorozatról csak jókat hallottam, de élőben nem próbáltam őket. A nikkor 35-70-et egy időben én is nagyon szerettem volna, de aztán nem vettem meg, mert még ebayről is viszonylag drága, és ahhoz képest amennyibe kerül szerintem nem annyira hasznos a tartomány amit nyújt. Nem fotóztam még színházban, ha te igen, akkor kb tudod hogy mettől meddig van szükséged gyújtótávolságra. Én ez utóbbi faktort figyelembe véve talán a Tokinát választanám.
Aktív témák
- DJI Mavic 2 Pro + Fly More Combo + Propeller Guard - Ingyen GLS házhoz vagy autómatába!
- ZEISS Batis 40mm F2.0 Sony E
- Tamron 24MM F/2.8 DI III OSD Sony E
- ELADÓ - Nikon AF-S 50mm 1.8G objektív szép állapotban, dobozában (full frame & aps-c)
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel. (KEVÉS vagy 980 vagy 4200 expoval! )
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest