- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Átalakítóval azt éred el, hogy tuningnál nem a lapnál ég meg a csatlakozó, hanem a hosszabításnál. Alapfeszes tuningnál elég a tápod, de felette el fog hasalni. (talán 1,4V-ig még bírja, de az már necces lesz)
Nálam a BS2 500 kb 1,5V-nál hasalt el Quad alatt addig bírta, de a G0-s Q6600 "csak" 95W TDP-jü volt a 920 130W-os TDP-jével szemben.Sáparc: 4 pin ha jól totózom 150W-ig elég, ergo alapon elég kell legyen, de tuningnál sovány.
EVGA Class 2x8 pin 600W, akkor 8pin 300-ig elég, így a 4 pin 150W-ot elbír elvileg, ha jól sakkozom a számokkal. -
-
Hat az a csati kell neki, meg egyenkent toltsd fel a slotokat. De elso a tap legyen, aram nelkul nem szoktak mukodni a procik.
AirBooms: szerintem ha kapott volna, akkor most nem tesztelnel vele. Jot nem tesz neki az biztos, de ez nem hiszem, hogy igy jelentkezne. Allitsd be 21x200-ra, uncore 3200 es adje neki bios 1.4v-ot, qpi 1.35v, ha így se megy, akkor egy nagy kaka.
-
westlake
félisten
ugyanolyan tutri megvenni oket, mint az i7-es procikat.. az osszes 1366-os xeon megy desktop lapokban is (kiveve nehany lapot).. altalaban dragabbak ezek a procik, mint az i7-esek, igy ezert nem eri meg megvenni oket.. en azt mondom, nem erdemes veluk foglalkozni
(kiveve akkor, ha pl. olcsobban meg tudod venni, mint egy i7-es procit.. mondjuk az ebay-en)
egyebkent itt van egy-ket info -
törölt tag
Erről westlake majd mesél neked, neki tapasztalatai is vannak, mert Xeon processzort használ most is. Különösebb eltérés nincs a két proci között, bár van itt variálás, hogy W, vagy X széria, szóval westlake majd elmondja erről a véleményét, én nem tudom mi a különbség. Talán a W/X széria között az, hogy egyik működik X58-ban, a másik nem... Vagy nem tudom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged