Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
válasz
Execute #9354 üzenetére
Egyesével nézd meg a ramokat, s már más is mondta (másik topikban is), hogy a memtest 2.11-gyel csinálj egy bootolható CD-t vagy pendrive-ot! Ha már segítséget kérsz, akkor talán érdemes odafigyelni a segítségre! Például innen letöltheted
Ha rosszak a ramok, akkor van más választásod, mint hogy cseréled őket? Azt, hogy gariba, vagy egyszerűen újat veszel, az már a te döntésed.
-
törölt tag
válasz
Execute #9212 üzenetére
Szerintem itt vagy BIOS gond lesz, vagy hardver... Egyáltalán tuti hogy Rampage II Extreme-nél lehet ilyen feszeket állítani hogy 1.643578 meg ilyenek?
Vagy csak én vagyok tudatlan, és bolond, hogy nem tudom ezt elhinni?... Még ha 1.6425 lenne, vagy valami értelmes szám, de az amit te írtál, minden, csak nem értelmes. -
HSM
félisten
válasz
Execute #9179 üzenetére
A ramhibát még mindig nem zárnám ki, próbáld meg a procit alapórajelre téve tesztelni a ramot, majd valami kisebb tuninggal, de ezzel a BCLK-val. Ramot kb így: [link]
Ja, és még az sincs kizárva, hogy a procid nem tud 4Ghz-et. Bár utóbbira igen kicsi az esély.(#9180) CsíkosMókus: Pedig az kizárt, hogy sose érte volna ott paszta... Ha elég pasztát teszel rá, kiszorítja a feleslget, és kitölti ezeket a hézagokat. Eleget próbálgattam pasztákat, tudom. Szerintem ezt az egészet szépen beterítette a paszta...
(#9184) Sárpac: Jogos, látom már.
Tényleg nem túl szép...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest