- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi SIM-ek itthon
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Szerintem egy 800-as Sflex elég csirke egy ilyen mugen2 szintű cuccra... Próbáld meg a gyári ventijéével, az csontra felhúzva is csak gyengén fúj át rajta, mivel elég sűrű a bordázat. ezek a hűtők magas légszállítással működnek csak hatékonyan, mivel teljesítménycentrikus tervezésűek, nem lyanok, mint amit passzív üzemre is terveztek, mint pl a cm Z600, hogy egy semmi venti is elég szépen meghajtja..... (És amúgy a házhűtés is fontos....) Nálam 4 gigán volt 80-85 fok, hyper 212-vel...
-
HSM
félisten
-
HSM
félisten
Az 1600-ból régebbiek Micron csipesek voltak, az újakat nem ismerem. Jó kis ram, de elég feszelős fajta, 1,9V kell, hogy jól menjen, amennyire én tudom. Én az 1333-asokról tudok ezt-azt, ha benézel a ddr3-as topicba, elég sokat írtam a jelenlegi 1333-as Kingmax-ról.
(#3524) gombcomp: Egy nagy marketing szarság ez az "I7-kit" mizéria.... Gyakorlatilag a modulok 70%-a jelenleg 1333-as, CL9-es, 1,5V-os modell, kiegészített SPD-vel, meg hasonlók, összeválogatva.
Amúgy érdemes a szakik véleményét is megérdeklődni, ők asszem valami samsung csipre esküsznek I7-hez.... Saját tapasztalat, az Elpida se csirke... Nem rossz még a nanya/elixir se, de az már csak 1500@CL8...
(#3367) jugeen: Sajnos elmarad, de van helyette 1550@CL7 1,6V beton stabilan, triple channel, CR2-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- SSD kibeszélő
- iPad topik
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OLED TV topic
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- VGA hiba
- Opel topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gigabyte GV-R523D3-1GL videókártya eladó (AMD Radeon R5 230 GPU)
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest