Új hozzászólás Aktív témák
-
joshua7
veterán
válasz
MPowerPH #22228 üzenetére
Még mielőtt jössz a 'manipulálással', elárulom, hogy az utóbbi tesztnél variáltam az egyik házventivel, mert a mostani vgá-nak, mint kiderült, nagyon durván számít, ha oldalról kap egy 1200-as ventit. Amiatt kevesebb annyival. Erről ennyit. Szóval manipulál a halál...
#22218, tom_tol: egyszer próbáltam magasabb értékeket ennél, de csak ez a 3400 hozott még jobb értékeket, afölött semmi.
-
-
Sefi84
senior tag
válasz
MPowerPH #21980 üzenetére
"És 1.28v -s QPI fölösleges a 3Ghz-s Uncore-hoz és a 192-es BCLK-hoz..."
Ezt már én mondtam vigye lejjebb ő többet adott ennyihez 1.33V nézz feljebb!
Nekem ez a tapasztalatom és haveroknak is a 21 szorzóval kapcsolatban, lehet vannak kivételek mindig is voltak és lesznek is!
21x meg arra gondoltam, hogy a Vcore-nak kell több fesz emiatt, nem a QPI-nek tehát lehet ezt nézted el, annak persze kevesebb kell mint ha 200BCLK nyomná egyértelmű ez így van nem tagadom! -
Primal
csendes tag
válasz
MPowerPH #21968 üzenetére
A real tempel is megnéztem meg Core tempel és mindkettőnél az 1 mag ami be volt kapcsolva 70 Celsiusról indult és meg sem állt 88-87 celsius fokig onnantól kikapcsoltam a gépet , összes maggal megse néztem mert új alaplap megjött örültem hogy végre jó a gép és kiváncsiságból 1 ből biosba benéztem ott meg 88 fok volt a hőmérséklet ahogy beléptem. A proci nem volt húzva eggyáltalán ezért nem is értem hogy romolhatott el eggyik pillanatról a másikra , meg se próbáltam bármit feljebb állítani a procin mert akkor buktam volna a garanciát mindend gyári értéken volt , és ez a hiba anno netezés közben történt és háttérben semmi terhelő nem futott.
-
HSM
félisten
válasz
MPowerPH #21608 üzenetére
"Az X58 is sokat eszik magában, nem beszélve a i7 9xx-es szériáról."
Mi ez a nagy pánik az az i7 9xx-ek fogyasztásáról?
Kb. 25-30W-al többet eszik üresjáratban (ami szvsz bőven nem számít soknak) mint egy 860-as rendszer, terhelve meg szintén kb ennyivel több csak....
Nálam az UD5 leszabályzott üresjáratú 4890-el, 2db 7200-as winyóval evett meg üresjáratban 125W körül, ami a konnektroból volt mérve, tehát a táp vesztesége benne volt, igaz, a monitor nem. Épésszel tuningolva a procit/ramot ez felment olyan 140-145W környékére. (Az UD5-öm így nem vette vissza az üres feszt, ha visszavette volna -10W legalább kapásból)
Hogy ez hol sok, erről fogalmam sincs.... A 860-as meg ugyanannyit fogyaszt terhelés alatt, mivel ugyanaz a proci, ugyanazzal a gyártástechnológiával, csak egy kisebb fogyasztású PCIe vezérlőt hozzácsapva... (Mínusz egy rammodul és mínusz egy X58...)Sajnos viszont most nincs lehetőségem fogyasztásmérővel meglesni a masinát, pedig lehet nem jönne rosszul kis méregetés...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MPowerPH #21579 üzenetére
2 SSD Raid-ben? Ott már a Sata2 lesz a szűk keresztmetszet.
Szvsz felesleges.
Átlagos használat mellett 3-4 évet biztos kibír, még egy MLC-s is. Most néztem, hogy 5TB-os adatforgalmat generált az egy fórumtárs már az SSD-jén és 99% a helath státusza (nem a gyereknek).Szóval túl van ez spirázva szvsz de persze biztosat nem tudunk csak majd 2-3 év múlva. Vagy beszélsz a Amcsi sereggel, ők már jó ideje ilyet használnak.
mod:
pincehely: Mivel tartod karban? Ez érdekel!
-
pincehely
addikt
válasz
MPowerPH #21579 üzenetére
Nekem a játékok, és a programok is az SSD-re vannak telepítve.
Csak az ISO-k, filmek, zenék vannak HDD-n, ezeknek úgyis mindegy, hogy milyen gyorsan fér hozzájuk az OS.RAID-el az a gond, hogy ha jól tudom ebben a módban nem tudod használni a TRIM-et, amitől az SSD rövid időn belül belassul.
Karban lehet tartani, vannak jó kis progik hozzá.
Én is használok 2 ilyet is, és hasznosak. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
MPowerPH #21576 üzenetére
Kerülni kell a felesleges "lemezre" írást, mert ettől csökken az élettartama (főleg ha MLC-set veszel). Hibernáláskor a rendszer lemezre ír ki minden adatot ami kvázi felesleges írás-al jár. Ezért ssd esetén nem árt ha az indexelés kikapcsolás mellett (bár én ezt nem kapcsoltam ki, napi 1-2x-er frissíti annyi belefér és gyorsabb lesz a dolog) a hibernálás is ki van kapcsolva / nem használod.
Gondolom a többit tudod, hogy vitruális memória off, meg a temp/letöltő könyvtárakat is át kell pakolni hdd-re (noha előbbi én szintén nem pakoltam át). Töredezetségmentesíteni sem kell, mert szintén feleslegesen irkál.SSD topik 1-es hsz, ott van minden okosság erről a témáról.
-
-
kmisi99
addikt
válasz
MPowerPH #21521 üzenetére
Mert akkor még lehet a mérnökök fejében se nagyon volt. De amúgy se vennék ma se 860 as i7 et mert ez kész ennyi nemsoká kihal szintúgy a 775 x58 ba meg még ott van az 980x most annyi hogy kerítek 10 000 ft ér még egy hasonló modult aztán tri channel.
Amúgy a dual korlátozza a proci számolását? Vagyis lassabb tőle?
-
HSM
félisten
válasz
MPowerPH #21521 üzenetére
"A 9xx széria Tri channallel dukál, és úgyis illik használni.
"
Mi ez a hülye duma?
Dukál, meg illik....
Teljesen jól elmegy az dual-channelben is, csak nem hajtod ki 100%-ra, hanem mondjuk 80-95%-ra.... Ennyi erővel kár ajánlanod a 860-at, mert az egy az egyben dual-channel 9xx memóriarendszer terén. Amúgy meg szvsz nem egy kategória egy 860 és egy 920, az X58+ICH10R egy nagyon erős, jól bővíthető, megbízható, korrektül megtervezett konstrukció. A P55-ös motyóról én ezt már nem jelenteném ki....
-
kmisi99
addikt
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MPowerPH #21451 üzenetére
Elég sokat dropol a lapom de olyan 1,3V felett picivel. Még némi finom-hangolás nem ártana. 170-175bclk felett még nem sikerült életre hívni a rendszert ha szorzót is felvettem 20-ra. De most nem vok rákattantva a tuningra, alapon meg 1V-al és kész. Amire használom arra így is bőven sok.
Meg már meg is szoktam, életemben nem fogtam még ki jó procit, pedig volt pár már nálam elhiheted.
20x200 az nem megy azt néztem, meg legkisebb szorzó mellet is néztem 200bclk-val ott még röffent. -
pincehely
addikt
válasz
MPowerPH #21439 üzenetére
Hogy jóféle azt nem mondanám.
Alapórajelen(21X) 0.95V; 3,8ghz-en 1.1875V, de e fölött már nagyon kéri a feszt.
4ghz-hez nem is emlékszem mennyi kell. 21X200-at még bírja, de nagyon melegszik, kevés neki a Corator.Uncore-ban 3800 a határ, vagyis azt még nem sikerült elérni vele, csak pár mhz-el alatta.
A 3600-hoz 1,215V kell.Corsair Dominator ramjaim vannak(1600,cl7), ezeknek 1,540V kell az 1600mhz-hez, de 1,640V-al, és 1,35VTT-vel 1800-on még stabil.
Csak felesleges, sokat nem hozott a konyhára. -
jeni
félisten
válasz
MPowerPH #21432 üzenetére
ha váltani kellene innen az i7-ről akkor semmikép nem venném a 930-940-t, a többi négy magosat meg árban nem érné meg.
Ha meg venni kell egy ilyen platformot,akkor talán megvenném a 930-t,ha nincs i7-920 de váltás esetén csak a hatmagosra mennék majd idő után. Gondolom annak az ára csak akkor megy le ha a 1366 slotos lapok helyet ki jön az újabb paltform megjelenés követően kb.2 év utánezen a téren a AMD platform előnyőseb hiszen a Thuban 1090T az ár/teljesítmény arányát tekintve közelebb van egymáshoz a 955/965 procikhoz AM3 tokozással. Az is igaz,hogy azokat inkább toldozzák-foltozzák. Bocs,hogy ilyet írtam ide.
-
pincehely
addikt
válasz
MPowerPH #21432 üzenetére
És van rá garancia, hogy azonos bclk mellett az egyel nagyobb szorzó eredményezte órajelet bírják a 930-sok?
Szóval, lehet, hogy egy 920, és egy 930-as ugyanazt a maximális órajelet tudja produkálni, csak a 920-asnak magasabb bclk kell ehhez.
Ha így van, akkor az extrém tuningot kivéve nem nagy előny.
Remélem érted mire gondolok -
Qru
MODERÁTOR
válasz
MPowerPH #21363 üzenetére
Elég könnyű ferdén felrakni, nekünk is csak másodjára sikerült jól feltenni. MX2 vagy a Zalman pasztát használom, mikor éppen melyikből van. MX2 még egész jól kenhető/leszedhető, Zalman az etalon nálam ilyen téren de az rosszabb is pár fokkal.
AirBooms: Lehet de én nem szoktam. Mikor még lelkes voltam pakolgattam de 965P DS4-em óta nem szöszölök vele. Csak a procihűtő hátsó merevítőjénél van szigetelő alátét, máshol nem használok (meg műanyag távtartókat sem, mert azokat kiszedni eléggé macerás).
mod:
Vaszil76: Felesleges a drágábbat venned, a 930 bőven elég lesz.
-
DigitXT
félisten
válasz
MPowerPH #21192 üzenetére
ilyen melegben nagyon kijön a vízhűtés erőssége
Persze, nem rossz az, pláne, hogy kvázi néma.Amúgy jól megláttad a(z egyik) problémát: a blokkok
pl. nem olcsók, és eléggé megkötik az ember kezét,
mert a használt piaci értékük már jóval alacsonyabb.Én viszont inkább gyári vizes 480-ast vennék, bár ha
jobban belegondolok, akkor már 485-öt: ha kijönne... -
DigitXT
félisten
válasz
MPowerPH #21189 üzenetére
Csak nehogy pofáraesés legyen vége a nagy elvárásoknak.
A levegő és a procimagok között azért van néhány hőlépcső, amiket teljesen nem lehet kiküszöbölni. Irreálisnak érzem a 16 fokos dT-vel való dobálózást full load mellett, és az ennek ellensúlyozására felhozott gagyi H50-et (ami sok léghűtőnél is gyengébb). De ne legyen igazam: építsetek ilyen vizet, és számoljatok be róla...
-
subaruwrc
félisten
válasz
MPowerPH #21157 üzenetére
jólenne már kihajtani őket, hogy tényleg mit tudnak, sajna a procim nem alkalmas rá pedig azért vadásztam ilyen fpo-t mert elvileg ennek erős az imcje. hát a ramokhoz nem eléggé, vagy még én vagyok láma hozzá és valami visszafogja. de majd a prociddal megnézzük, subzeroba 4300 4400 körül csak megy az uncore, ott meg már van tér a ramokkal játszani.
( 2200 c7 )Sefi84
igen, és most boldog vagy hogy ezt így kiemelted, megint 0 topikhoz kötődő szakmai tartalommal? emiatt ezután sem fog senki rád hallgatni, mert már eljátszottad az elején azzal hogy jöttél arcoskodni és utána számonkértél nálad talán pöppet tapasztaltabb embereket i7 tuning szinten ( és itt nem magamra gondolok hanem akik 1 éve ittvannak ) hogy miért nem esnek seggre a ,,bátorságod,, láttán. sajnos ez így lesz, ameddig nem változtatsz picit a hozzáállásodon addig senki nem lesz elismerő veled szemben.
ez sem kötekedés akart lenni de másképp nem kapsz a fejedhez
peace -
keIdor
titán
válasz
MPowerPH #21088 üzenetére
Miért nem feszeled alul? Én azt csinálnám, hogy belőném 133x22-re, de C1E, EIST off, hogy ne ciceregjen, majd mehet neki a 0,9V, tuti elmenne 3GHz-et. Nekem most így megy 2,8GHz-et. (133x21) Így sztem még kevesebbet is eszik, mintha full alapon menne...
És még nem is melegszik.Szegény angol kapus.
Mod: Eszembe jutott, hogy nincs alulfesz a Foxconnban, sry, így tárgytalan a kérdés.
-
Sefi84
senior tag
válasz
MPowerPH #21059 üzenetére
Nem nagyon akarom többet hergelni látszik rajta, hogy 3800-3900Mhz-es uncore mellett 1.34-1.35V kell neki (bios 1.31-1.32V) ezt még bevállalom hosszabb időre is, de többet én sem akarok adni neki hosszú távon!
Modjuk ezek LOAD ennyi, mert ugye IDLE annyi amennyit beállítok biosba!Ja köszi még egyszer, érdekes veled lehet normálisan beszélgetni, na mind1 ezek a hangok nem hagynak nyugodni a fejemben
-
Sefi84
senior tag
válasz
MPowerPH #21057 üzenetére
Ez a CPU VTT volt értettem mit kértél! Ez az volt!!!
Csak így nem vennék vissza gariba
Ezeknél a beállításoknál néztem itt épp jól mért az everest, mert itt nem terhelte ugyan annyit mért mint amit én multimeterrel!
Én értem köszönöm szépen a segítséget észre vettem!mod: lehet én nem is állítottam semmit ez ellen, de nem is terheltem le semmivel csak everest memó teszt és kész
Egyébként meg 1.31V IDLE 1.34V LOAD a 3800Mhz-es uncore mellé!!! -
Sefi84
senior tag
válasz
MPowerPH #21039 üzenetére
Van köszönöm, már kimértem, de azért köszi és akkorát droppol felfelé ha terhelést kap. mint a huzat Pl bios 1,21V IDLE 1.22-1.23V között mozog LOAD pedig 1.24-1.25V között!
Hát erre képes ez a lap akármit is írnak róla!
Azért köszi a linket!!!DigitXT: neked meg csak annyit ha ezt más írta volna akkor megfogadod, nekem PL AirBooms kolléga mondta anno mikor veszekedtünk egy sort és én megfogadtam, de ha te nem akarod akkor szíved joga!
AirBooms: nem biztos, hogy jól teszi pont a te tanácsod volt
-
AirBooms
addikt
válasz
MPowerPH #21019 üzenetére
Köszi!
Tegnap azért én is nyomtam egy 20 körös LinX-et 21x200-on. Amióta bejött ez a forróság, nagyon meleg van a szobában, a vinyóm pl. 5-6 fokkal melegebb alapból. A procimagok 43-48 fok között ingadoznak üresben, amúgy 1,23-1,24 V-ot kap a CPU. Gondoltam LinX alatt lesz itt akár 85 fok is. De nem! Éppen hogy csak 70 fölé mentek a magok, igaz nálam is ki volt kapcsolva a HT, akárcsak DigitXT-nél... Pedig nálam csak egy darab tripla radi van... Na ezze nem felvágni akarok, hanem csak arra utalni, hogy mekkora eltérés van procik között. A korábbi D0-ám, ami majdnem 1,3 V-on tudta a 4 GHz-et, az simán belement a 85 fokba is télen LinX alatt ugyanezzel a vízzel...
-
AirBooms
addikt
válasz
MPowerPH #21012 üzenetére
Nekem mindkét márkával (G.Skill, Mushkin) nagyon jó tapasztalataim vannak. DDR3-ban az előbbi volt a csúcs, DDR2-ben a Mushkin, bár ott egy modul egyszerűen terhelés nélkül meghalt. De ez előfordul. Vagyis nálam 1:1 a két márka ilyen irányú összehasonlítása. Viszont most szinte száz százalék, hogy az R2E ölte meg a modult.
Felhívom a kiskert, aztán meglátom, hogy miként intézzük a a dolgot. -
AirBooms
addikt
válasz
MPowerPH #21010 üzenetére
Hát, ha ezzel arra célzol, hogy a ramokkal esetleg gond volt, szerintem nem így van... (de lehet, hogy félre értelek - nem akarlak megbántani) Szinte százas, hogy a hibás R2E lőtte ki az egyik modult. Pl. 1,6 voltnál nagyobb feszt nem is kaptak, mert ezen a feszen tudnak mindent... Nagyon jó kis kit volt ez - jó áron. A kisker gar? Hmm, valami pécsi bt-hez szól... Hát nem is tudom...
Mellesleg megnéztem Memtest 4.0-val DOS-ból. Érdekes, ő is látja mind a három slotban, mind a három modult, s be is tudja azonosítani a hibás modult is (teljesen helyesen). Viszont a tesztet ő is csak 4 GB-vel futtatja...
-
subaruwrc
félisten
válasz
MPowerPH #20925 üzenetére
nem a nyárnak meg a légnek való ez az i7.
tegnap néztem vantage cpu tesztet egy lazítós 4200 ht on-nal 1.4v-on ( nem kell neki annyi de biztosra akartam menni ) és 90 fok körül szóródtak a hőfokok ,a a legmelegebb mag 92 volt
lassan megcsinálom a lefogatómat 1366-ra és megy rá a víz -
subaruwrc
félisten
válasz
MPowerPH #20908 üzenetére
Subaru, hogy van ez a VTT/ram fesz közt tartandó feszültség különbség?
hát ha az alap 1.1v vtt-ből és 1.65v ramfeszből kiindulok akkor 0.55v max különbség. de amúgy 1.7v nem a felső határa, csak a különbségre kell figyelni. mivel mindennapra mondjuk 1.3-1.35v vtt-ig is használod, ezért 1.8-1.85v sem káros viszont ott a low volt ramok sok fajtája már nem skálázódik.katt777
ketté fogom vágni ezt a lapot
tegnap ugye visszahajtogattam vagy 40 lábat a kib.....ott socketba és vagy 2 óráig ment is a triple channel, délután felé a c csatorna már megint lemaradt, ma meg ott tartok hogy két rammal csontra fagy a cucc win indulás után kb 2 perccel de akár biosba is. és tegnap hiába ment a dual channel ilyen 9800-akat olvasott meg írt a rendszer ami azt hiszem eléggé messze van a szükségestől.... -
subaruwrc
félisten
válasz
MPowerPH #20867 üzenetére
úgytűnt megérte de most mintha a 3. csatorna atom instabil lenne. két windowsomat is tönkrevágtam amiből az egyik a mindennapos. a teszt xp-m rommáment
ezt tudtam elérni előtte
4566 1.42v -
AirBooms
addikt
válasz
MPowerPH #20867 üzenetére
Az biztos...
...már én is végignéztem az R2E procifoglalatát, hogy nem valamelyik lábbal van-e a probléma... De sajnos (vagy nem sajnos?) úgy tűnik, hogy nem...Szerk: úgy néz ki, lesz C0 procim kölcsönbe, olyan délután 4-5 óra körül már tudni fogom, hogy a lap rossz-e, vagy csak a bios régi... Vagy minden egyszerre...
-
AirBooms
addikt
válasz
MPowerPH #20710 üzenetére
Gyönyörűen megy 1T-ben!
1600 CL-ben is! 1,6V-on 7-7-7-18-on! És 2000 Cl9-ben is szintén 1,6 V-on. XMP-ben is 1,6 V-ot állít be.
Amúgy a ramokkal még nem is nagyon játszottam, mert a procira mentem rá, de ha lesz időm, s túl leszek az alaplapcserén, akkor majd a ramok is előkerülnek. -
AirBooms
addikt
-
Sefi84
senior tag
válasz
MPowerPH #20666 üzenetére
Nem biztos, hogy rosszul van fenn, mert valamelyik melegebb van ami hűvösebb ezt sose tudjuk meg, de nekem is egy viszonylag melegedős van, neked meg jó hűvös
Egyébként nem nagyon lehet rosszul feltenni a Mugent, mert meghúzza mind a 4 csavart és nem megy tovább akkor meg tuti jól van fenn! -
katt777
félisten
válasz
MPowerPH #20612 üzenetére
56GFlops felett ment 2GB-tal is. Gyanítom, a maradék 1GFlops-ot a lekapcsolhatatlan AVG vitte el.
Szóval a RAM mérete sztem sem nagyon befolyásol.
Az a gyanúm, hogy azok a max. beállítások nem tartalmazták a PhysX-et, és mivel a játék nem tudja, az AF-et sem (ergo máris nincs kihasználva a VGA). HD4890CF mindamellett nem egy HD4870.HSM: Hát nekem meg piszkosul bántja a szememet 2010-ben a sok kockás él 4XAA mellett is (DX10-11 AA nem játszik, az úgy szar, ahogy van). 30FPS fölött értelmetlen grafikát butítani, ha nem kell a minőség, vegyél gagyi VGA-t.
DigitXT: Nem is a játékokról volt szó, hanem a VGA-ról. Lehet tesztelni más programokkal, benchmarkokkal is (Unigine, game-benchmarkok, stb). A lényeg, hogy ha maximálisan kihasználjuk a VGA hardveres képességeit (és az a játék sara, ha ezt nem engedi), akkor 1.6GHz-en már nagyjából elég az i7. De hogy a gagyibb (ósdi) 3D megoldásokról is szóljak, ott van a 3D06, amely csak 2X0.5CPU-magot használ HDR tesztben, és abban is 98% a kihajtási szint. SM2-ben 1 CPU mag dolgozik, és 92%. Az, hogy minden áron 4 mag, meg brutál órajelek kellenek (jó, AMD-nél nem árt
), egyelőre merő marketing. Ha egy játék rendesen kihasználja a VGA képességeit (pl. van AA + AF), akkor az alá is elég egy kvázi lassabb proci, ez a VGA hardveres tudásából következik. Ha nincs meg a kihajtás egy alacsonyabb CPU-órajellel, akkor egyszerűen nincs maximálisan kihasználva a VGA. Azzal is vigyázni kell, hogy ATI esetében a CCC, nV esetében az nV kezelőprogramja gyakran csal, azaz lekapcsol játékban vagy driverben bekapcsoltnak látszó beállításokat, hogy leplezze a meghajtó hibáit.
tom_tol: Látom, a smiley-k számodra nem bírnak jelentőséggel.
CL8 mellett nyilván nem futott annyi háttérprogram nálad, mint az én rendszeremen, de nem szeretem ezeket tesztekre kilőni, mert nem valós rendszerteljesítményt mutatnak. -
HSM
félisten
válasz
MPowerPH #20615 üzenetére
Ez gondolom, a benchmark eredménye lett, jól gondolom?
Én DX10-ben maxon, élsimítás nélkül toltam végig 1608*1050-ben, egyetlen 4890-el, és az általad beharangozottnál érzésre jóval több volt a különbség (nem bench, játék közben)... Számszerűsíteni nem tudnám, de az egyikkel nyögvenyelősen, tuningolva meg simán ment, ami azért nagyon nem mindegy.... -
katt777
félisten
válasz
MPowerPH #20609 üzenetére
Hát, tudod, ASRock alaplap!
Tréfát félretéve, holnapra futtatok egy kört 2GB-tal, hogy hány GFlops, de elméletileg a kevesebb RAM-használat gyorsabb működést kellene eredményezzen.
Addig az időzítéseket megnézheted a táblázatban, hátha ott rejlik a kulcs.
A nem stabil beállítás is adhat hasonló értékeket, pl. amikor a 8. körben fagyott ki a gépem, addig szépen nagyjából ua. eredményeket hozta. -
katt777
félisten
válasz
MPowerPH #20607 üzenetére
A GFlops-szám azt (is) megmutatja, hogy mennyire stabil a tuning, azaz lehet, hogy nem fagy le, zökkenőmentesen működik a géped, viszont a sok hibajavítás miatt lassul. Anno amíg nem volt jó a 4GHz-es beállításom, 3.8GHz-en gyorsabb volt a gépem.
Itt egy jól beállított, HT OFF teszt 4GHz-en (58 GFlops) 20XBCLK=2000MHz.
És itt egy másik, 57GFlops, 21XBCLK=191MHz.
Szóval még az FSB is számít. -
voodoo98
addikt
válasz
MPowerPH #20489 üzenetére
Igen, nagyon durva! Melegedett is nagyon. :S Nem fogom használni ez easytune-t, csak monitorozásra. 1.35500 fölé pedig nem megyek. Mugen2-vel hűtök, egyébként.
Memóriát még nem próbáltam állítgatni, csak a feszültségnek adtam 1.6v-ot.
Egyébként ha primeozok mekkore hőfok elfogadható még? 75-77?
(játék alatt még 10-zel kevesebb szokott lenni kb.)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest