- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Én nem vettem észre jelentős különbséget az ADI1988B és a Realtek 889A között, azt leszámítva, hogy az ADI maximális hangereje nagyságrendekkel magasabb. Viszont hangminőségre mindkettő kb egyforma (hifi fülessel,és tulajdon fülemmel értékelve), abszolút élvezhető. Viszont már egy kb. 8 éves, full Audigy 1 is a porba alázza őket analóg kimeneten (ilyenem van, próbáltam), ha megfelelően van használva. A marvell lan csip teljesen jó, bár úgy tudom, linux alatt nehézkesebb életre lehelni, mint a realtec-et.
-
jugeen
addikt
jelenleg a Giga lapok tuningpotenciálja a RAM-ok tekintetében még elég karcsú. vélhetően az idő múlásával változni fog a helyzet, de azt senki sem tudja garantálni, hogy ha lesz végre a BIOS-ok terén észrhez térnek a Giga lapok, akkor jobbak is lesznek, mint jelenleg a P6T Deluxe-ok lehet, hogy jobbak lesznek, de lehet, hogy nem.
-
Buldozer99
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest