Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    Mindent pontosan úgy fogalmazok meg, ahogy tapasztaltam (3870-nel, ill. ismerőseimnél X2-vel), ezt nézd el nekem. Semmi valótlant nem állítottam. Amikor én a CF-t próbáltam, akkor szar volt. Ezt az ATI maga bizonyította be nekem. Ha most jó, és én azt mondom, hogy szar, akkor mindenki csak az ATI-nak tehet szemrehányást, és nem nekem, ezért hidegen hagynak az efféle kritikák. Majd ha az ATI (és más gyártók) nem évekkel a nagy hírverés, és sok-sok ezer ember átverése után tesznek viszonylag használhatóvá egy technológiát, akkor ezek az emberek sem fogják leszólni a szemetet, és esetleg még bele is ruháznak.
    Egyébként kíváncsi lennék arra, hogy te is csak a megreklámozott programokban vizsgáltad, vagy megnézted másokkal is, konkrétan érdekelne egy fullgrafikázott Oblivion (lásd: Obli. topic 1. hsz link) teljesítménye, mert az 25FPS körül van ma is 1 db ATI HD4870-nel. Nálam több esetben is negatív volt a +1 kártya hatása, főleg, az AMD driver frissítéseivel 8.3-as Catalyst után, amely lényegében teljesen működésképtelenné tette a CF-t az 580X-es alaplapomban (2X16XPCI-E!). Tehát szart adott ki az ATI a kezéből. Ez a tény. Az is régóta tapasztalható, hogy egy újabb hardver kiadásával az ATI/AMD vélhetően szándékoltan tönkre vágja a régebbi hardverek támogatását, hogy így kényszerítse ki új vásárlását, és ez még annyira sem szimpatikus számomra, mint az nV-tól a fejlesztők lefizetése.
    Mindaz, amit írtam tehát, igaz, és ha azóta bármi változott, INGYEN adjon lehetőséget az ATI ezen változások letesztelésére, addig köszönje magának az enyémhez hasonló véleményeket (egyébiránt a vélemény-nyilvánítás meg szabad), nekem ott vannak a bizonyító erejű tesztjeim (és másoknak is), amelyek nem a CF-hívők néhány erre fejlesztett játékra alapozott véleményét támogatják.
    Mellesleg a CF-rel messze nem én vagyok az egyetlen, aki rengeteget szívott, miután a remek teszteknek bedőlve megépítette, aztán egyetlen más programban sem működött normálisan.

    Cyberpunk: Mindegyik venti PWM-es, az már más kérdés, hogy a 4-ből még a P6T is csak 3-at tud vezérelni, a 14cm-es hátul teljes sebességen megy. Zajuk mondjuk full-on sincs sok. :DDD Lehet elölre is szerelni, de nem érdemes.

    gabipaci: A honlapomra most tettem fel az i7+HD4870 Vantage tesztek grafikonjait (mai játékokat illetően ez mérvadó), azaz hogy miért nem érdemes játékokra i7-et venni. Ízelítőül itt egy default teszt (tehát semmi AA, AF, és egyéb), hogy az irdatlan CPU-erő mennyi extrát ad a VGA-nak (i920 %-os teljesítménye E8400-hoz képest alap órajelen és 4 GHz-en):

    Ergo az X2 sem fog jelentősen gyorsulni. De ha mégis beleruházol, én kíváncsian várom az eredményeket. Egyébként játékokban is ez volt a tapasztalatom.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák