Hirdetés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Templomegere
senior tag
4000mhz 1.216V HT-on , uncore 3600 , mem 1600 8.8.8.24
ha kell kép csinálok

most volt egy kis időm szórakozni , na meg az új biost kipróbálni .
-
-
Cyberpunk
félisten
Nah nálam is lefutott a Prime 1 órát hiba nélkül így 1V-on HT on, 21x-es szorzón.
Akkor lehet hogy ha 20x-os szorzón nézném kevesebb kellene neki
-
Szatesz
őstag
válasz
Sárpac
üzenetére
Nekem azzal kékhalalozik nem a feszmiatt valahogy a kingmax ramokat nemcsipi nem csak 2600 nal de 3600 nal sem ,valamiert... Jövöheten leszs jo ramom emg vizem és akkor meglesem feljebb is...A llc nek van valami jelentosege stabilitas teren? ugyertem mi a jobb ha ebvan vagy ha kivan kapcsolva?
Sry keson vettem ezsre hogy a masikba is mehetett volna
maskor jobban figyelek... -
Sárpac
nagyúr
válasz
Szatesz
üzenetére
Nem csak 20x-nél több fesz kell jóval.

30-35w fogyi viszont elég barátságos tud lenni alapórajelen HT-val.
LLC-t én kikapcsolva hagyom mert bizonytalanabbnak tűnt mint ep45ben.
20x prociszorzónak szerintem semmi köze sincs a ramodhoz csak nem bírja kicsi fesszel és kész.
-
Szatesz
őstag
Na csinaltam 2600mhz HT on 0.86v Prime stabil..20x valahogy a ramjaimat nem csipázza az UD4P...
-
Sheltem77
aktív tag
válasz
katt777
üzenetére
Te az alap Ati vga ventillátorokra is azt mondtad , hogy csendes és, hogy felesleges "drága" hűtést/ventit venni.
Csak 2 dologban sántított már az is, hogy egyrészt hangosak(nekem volt 4890 után 4890 vapor-x és ég és föld a különbség persze ha halk az ember gépe jobban észreveszi) másrészt, hogy a vapor-x minden csak nem drága.
Ugyanez van a CPU ventilátorokkal is. Az, hogy zörög náluk a Zalman 1 év után az sok dolognak betudható. Pl én használok levegősprayt havonta egyszer kifújom vele a gép ventillátoraiból a port, másrészt be is lehet évente olajozni, csak hozzá kell nyúlni. Peace
-
katt777
félisten
válasz
Sheltem77
üzenetére
Szerintem meg CM Z600 (+ LGA1366 keret 1.5k).
Már csak azért is, mert nem kell eldobni, ha baj van a csapágyakkal (2 ismerősömnél 1-1 Zalman 9500 és 9700 zörög 1 év után), csak ventit cserél az ember, no és olyat tesz rá, amilyet akar (no meg akár 2-t is). EZ már hűtés.viktor82: Szerintem az a lap ráadásul csak az SLI-t tudja (akkor szokták így kiemelni), tehát ha netán CF-ben gondolkodsz, bukta. Még a 38k-s Asrock X58-as lapok is tudják mind2-t.
Cyberpunk: Beépített szoftveres szolgáltatással nem szoktátok próbálni? Mint pl. ASUS-nál az EPU, GB-nál most nem tudom hirtelen minek hívják. De ez szépen leviszi a feszeket procin, lapon, RAM-okon (ha már a lap úgyis tudja), az E8400 pl. 4-5W-ot zabál "idle" módban (Everest kalkuláció, nem mérés).
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Szatesz
üzenetére
Hali én most tesztelem hát nem valami jó annyit mondhatók
Nekem 1V-ot kellett adnom a procinak ahhoz hogy alapórajelen jó legyen.
Most kb. fél órája fut a Prime95 eddig még stabil természetesen HT on és turbó is on.
Egy kérdés ha a CPU feszt csökkentem nem kel e más feszt is hozzá állítani? Egyenlőre nincs tuning csak kíváncsi vagyok mekkora feszen stabil alapórajelen.Ja és még egy a CPU-Z által kiirt Core voltage az valós mert itt 0,960-at ír még BIOS-ban én 1,0000V-ot adtam neki. Vagy ez csak a Lap dropja

-
viktor82
őstag
válasz
keIdor
üzenetére
Én éppen egy EVGA X58 3X SLI lapot néztem ki ,de félek tőle még nem volt evga lapom szerinted jó lap tuning szempontjából és van LE az gondolom butitott,de elég jól néz ki és az ára is szerényebb ,de még mindig drágább mint egy deluxe!tanácstalan vagyok egyszerűen nem tudok választani ,ja és a giga nálam felejtős!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Szatesz
üzenetére
Nem rossz szerintem jobb procid van mint nekem vagy kb. hasonló.

Én csak 20x szorzóval néztem alapon 0.864V kellett load full stabilitáshoz, de nálam 20 vs (19 v 21) között 0.05V difi van kb viszont piszok jól skálázódik 0.05V/200MHz egészen 4GHz-ig ott már több kell 0.08V a kövi 200MHz-hez. -
keIdor
titán
válasz
viktor_pc
üzenetére
Ugyanúgy elavul a 975 is mint a 920 3 év múlva.
Én inkább vennék 920-at és a többi pénzt elraknám a Sandy Bridge-nél meg váltanék egyből. Nagyobb értelme van szvsz, mint egy 975-öt három évre megvenni ami semmivel se gyorsabb, sőt kifoghatsz olyan példányt is, ami nem fog menni 4GHz-en... ne tévesszen meg az ára, az nem azért drágább, mert jobb. Azért drágább, mert presztízs termék... az Intel most olyan szinten van, hogy megteheti... annyit kér érte, amennyit nem szégyell, átlag ember meg nem fogja tudni kihasználni azt a minimális előnyét, ami a szabad szorzója... azt csak az extreme-tuningos tudja kihasználni. (de ők se mindig, példányfüggő, mert ha teszem azt coldbugos, akkor mindegy milyen szorzót tud)Ha már jó lapot akarsz akkor EVGA, a felsoroltak közül a Gigabyte a leggyengébb...
-
Sheltem77
aktív tag
válasz
viktor_pc
üzenetére
Szia!
Mindenképpen i7 920at vegyél a maradék pénzen pedig majd dx11 videókártyát.
Alaplapból én Asus párti vagyok de itt sokan a gigára esküsznek(ha a nonpluszultrát akarod venni akkor Evga Classified).
I7 920 D0 nál 3.8ghz elmegy 90%ban alapfeszültség alatt is míg a 4ghzhez már egy kis feszemelés kell ami a hőmérséklet szempontjából lényeges.
CPU hűtőkből a 2 favorit: Scythe Mugen 2, Thermolab Baram(ezek után jött ki a Zalman CNPS 10X extreme ezis jó alternatíva , bár nem olcsó).
Akármilyen jó hűtőt veszel ha nem elég szellős a házad nem lesznek igazán jó hőfokok. Amennyiben házat is tervezel venni a HAF 932 t ajánlom nem kapsz jobbat abban az árban hőmérséklet szempontjából(csak nem nagyon lehet kapni mostanában).
-
Szatesz
őstag
Na unalmamba és jo hütés hianyaba (most gyari intel
) csak minimum feszes eredményeket tudok csinalni...3360mhz 0.99v HT on Prime95......Másnak mennyit tud a procija 1 v alatt? 
-
Cyberpunk
félisten
válasz
viktor_pc
üzenetére
Hali így friss 920-as tulajként mondom bőven elég a 920-as is. Amennyivel drágábbak az Extreme procik annyival nem tudnak többet. Persze ott valamennyivel egyszerűbb a tuning mivel lehet szorzót felfelé is állítani. Ezeknek a prociknak igazság szerint csak extrém tuningnál van keletje és aki úgymond fel akar vágni vele
Szerintem is a különbözetből vegyél majd egy brutális DX11-es VGA-t azt csá![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
katt777
félisten
válasz
Sárpac
üzenetére
Ha a magok annyi, az elfogadható. De a Z600-ra 2 db nagy teljesítményű 12cm ventit is rá lehet tenni.
Zájec: Aki kérdez, annak csak annyi válasz kell, hogy 1. hsz.

viktor_pc: 160k-ból vehetsz egy Nokia N97-et, vagy +1 gépet, esetleg 2db állat VGA-t.
Arra figyelj, ha tuningolni akarsz, hogy ez esetben állítólag szerencsésebb csak egy csatornát használni, azaz csak 3 modult. De a 6GB bőven ki fog szolgálni, ahogy az i920 is. -
sniper elite
senior tag
válasz
viktor_pc
üzenetére
Hát figyelj tök felesleges 12giga ramot beleraknod! Nekem is 6 giga van, és bőven elég, sokszor felét használja ki a legdurvább játék is! Prociból ha tényleg nem számít a pénz akkor 975 legyen, nekem is az van, lazán 4GHz-re tudod húzni! Ha meglesz, akkor priviben majd elmondom mennyit adj neki! Lapok közül azért ajánlom a gigát, mert 10 hónapja azt használom, és sose hagyott cserben! Szóval nyugodtan rábízhatsz egy nagyon komoly cuccost! VGA kariból ahogy te szeretnéd, én mondjuk AMD karikat veszek inkább már! De végülis az mindegy!
-
viktor_pc
csendes tag
válasz
sniper elite
üzenetére
Üdv. Ez gyors volt tényleg, köszi.
Szóval a 3 lap közül a giga a legjobb?
Bele tudok tenni 6x2 gb ramot? OCz-t
Mennyire egyszerű vagy bonyolult stabil 4 ghzre tuningolni a 920-at?
A pénz nem érdekel most a procinál mert sokakkal ellenben úgy gonolom hogy egy ilyen gép tuti vga karival /asus engtx295/ biztosan kiszolgál 3 évig BÁRMILYEN feladatra. -
sniper elite
senior tag
válasz
viktor_pc
üzenetére
Én azt mondom ha nem sajnálod a pénzt, akkor nyugodtan vegyél 975 procit, én tapasztalatból mondom hogy megvagyok vele elégedve! De ha fontos a pénz, akkor 920 a jó választás neked! Tuning terén talán 975-tel kicsit könnyebb a dolgod, de azonos órajel mellett játékban nem hiszem hogy lehet észrevenni különbséget! Lapból a gigát ajánlom!
-
viktor_pc
csendes tag

Tisztelt fórumozók!
Mostanában tervezem egy I7-es konfig vásárlását, az alaplap vagy Giga ex 58 extreme lesz vagy Evga vagy Asus rampage II. . A proci kiválasztásánál vagyok
bajban ebben kérném a segítségeteket.
Egyik alternatíva az I7 920 D0 steppinggel, a másik pedig I7 965 Extreme.
Azt tudom hogy a 920 as kb. 70 ezerbe, a 975 pedig kb. 230 ezerbe kerül.
Nem az a kérdésem hogy miért éri meg vagy nem éri meg ennyi pénz ráköltése, vagy hogy mennyi mást lehetne venni 160 ezerből, a differenciából. Ezt én is tudom.
Szóval a kérdéseim a következők lennének:
- 965 öt lazán fel lehet húzni stabil 4,1 re, alap fesz,, stb. mellett, viszont ha felhúzom a 920 at 4 ghz re akkor ez mennyiben befolyasolja a proci élettartamát?
- 920-as proci 4 ghz en ugyanannyi teljesítményt nyújt-e mint a 975 4 ghz-en?
-elég e a rendszer hűtéséhez egy Thermalright U-120 Extreme? /azt olvastam hogy hasonló hűtőkre rávert 4-5 fokot mínuszba!/
- videoszerkesztésre, 2d-s szerkesztésekre, 3d animációra kellene a gép, meg persze GAME-re
,
szóval a neten fellelt infók alapján valóban ez az I7 975 az asztali procik királya, ami mindegyiket leveri teljesítményben?
Ne haragudjatok az esetleges láma kérdésekért. A célom olyan konfig összerakása mely legalább 3 évig kiszolgál mindenféle fejlesztés nélkül. Ha lehet írjatok érveket és ellenérveket is.
Előre is köszönöm a segítségeteket, a fórum nagyon jó!!!
Tisztelet az összes fórumozónak!!!
-
Cyberpunk
félisten
Na skacok most hogy belőttem a memóriát meg a QPI link sebességét még tovább gyorsult az FC2 öcsém ilyen fps-ekről még álmodni sem mertem a régi gépben
azért durva hogy még 3,6GHz-en is elég durván vissza fogta a C2D-m ezt a kártyát
Na de majd a többi játékban meglátjuk. -
Sárpac
nagyúr
Megvannak a csiszolóvásznak polírpapírok, holnap nekiállok a 920nak.

-
Cyberpunk
félisten
Ja a GTA4-et feltétlen
Egyébként van egy bárgyú kérdésem belőttem a memókat biosban XMP profillal meg megemeltem a QPI link speed sebességét 6,4-re na a kérdés hogy ennek van e értelme mert (mármint a QPI linknek) a hőfokokon dobot egy pár fokot kapásól![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azért szép lassan majd tán kitapasztalom még csak ismerkedünk egymással mint az első randin

-
Cyberpunk
félisten
Az igen akkor lehet buherálni rendesen

Nekem az első tapasztalatom vele hogy kipróbáltam a FarCry2-öt ami köztudottan profitál a több magból. Egy két bench-et lefuttattam így minden alap órajelen és kb.: 10 fps-t hozott a konyhára jobban muzsikál ez a GTX260-as ebben a rendszerben az biztos
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Cyberpunk
félisten
Egyébként megnéztem az alap feszt a prociét. (az első utam mindjárt a BIOS volt
) 1,256 volt ha jó emlékszem ez jónak mondható szerintetek? Azért meleg ez a proci rendesen most gyári hűtővel üresjáratban 40 fok
Az már látszik hogy alul feszes tuning lesz 
-
mpierre
veterán
A korábbi táblázat bővítve, úgy tájékozódás céljából. Nem valami tuningbajnok a procim. (már csak scrshotokat kellene valahogy beleszerkeszteni aktív linkként, de szerintem az pdf lesz)
[link] -
Sárpac
nagyúr
válasz
sniper elite
üzenetére
Minimum 200

Vagy hasonló frekit hozz ki kisebb szorzó nagyobb bclkval.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
sniper elite
üzenetére
Tök jó, de amíg nem állítasz bclkt addig az ilyen winrartesztek nagyon haloványak.
-
subaruwrc
félisten
válasz
sniper elite
üzenetére
laza. nézel egy 3d06-t?. vga-kat még nem is mutattad mit mennek.
-
Cyberpunk
félisten
Na hali ma végre össze ált a gép.
A procim D0-ás FPO:3913B168
-
sniper elite
senior tag
Egy apró kis tesztelés így estére
[link] -
Zájec
veterán
-
-
front3r
őstag
Nem nagyon láttam hozzászólásokat azzal kapcsolatban hogy lehet 4Ghz-en használni a Core i7 920-at 24/7-re? (Léghűtéssel)
-
katt777
félisten
Egy PC sokat segíthet ám egy adatbázis szoftverrel, de elég egy Excel tábla is mindehhez, illetve egy kartoték. A vevő meg, ha nem tudja, hogy a garhoz MINDEN hozzávalónak meg kell lennie (a doboznak is), akkor elmehet a sunyiba.
Az más tészta, hogy normálisabb helyen nem küldik el, de én, mint vásárló, nem is adok esélyt ilyesmire.Ha sikerül kifognom egy i920-at, amely megy 3600MHz-en, akkor nekem az már elég lesz, amennyivel gyorsabb az E8400-nál (+ még 2 mag), az úgyis bőven elég mindenre. Bár én vsz. úgy fogom használni, mint a mostanit, azaz EPU -30% és +20% között: takarékos, és "kakaó" is van, ha kell.
Zájec: Az iránt érdeklődnék, nem kellene-e egy olyan táblázatot készíteni 1. hsz-ba, mint P5Q topicban készítettem (honlapomról belinkelve), amelyben minden fontos bios beállítás benne van, így a tuningolóknak csak azt kéne megnézni.
-
bwoay
nagyúr
őszintén remélem, hogy sikerült vagy lezárni, vagy kultúrált mederbe terelni
a beszélgetést, nem szeretném, ha nekünk kellene gondoskodni róla.
a kérésem annyi, hogy a személyeskedő hangnemet mindenki tartsa meg
magának, és próbáljatok meg visszakanyarodni az eredeti téma felé.
thx -
-
Zájec
veterán
ezt tegnap este 6-kor kelett volna mondanod, miután ennyi felesleges h.sz született a topikban... kb 60-70db 4-5 óra alatt...
(#11139) Lauda ::azok a magok hömérsékletei , az 50 fok pedig a kupak körüli érték.... sajnos ez ilyen,,, nem tud tud gyorsan távozni a termelt hömennyiség...
-
Zájec
veterán
válasz
subaruwrc
üzenetére
igazán vége lehetne a itt rendezett müsorotoktak, ezen kellene elgondolkozni...
" modi topikba is rendezkedsz amikor ez is beletartozik a topikba,"
abszolut nem tartozik a topikhoz, és ezt nektek kelett volna jelezni a modis topikban , nem nekem, akinek semmi köze nincs a dologhoz....
valószinü ezért nem is folytam bele a flém és off keltésetekbe, és ezután sem fogok....mod:
"egy alaptalan gyanusításra reagáltunk azt elkerülendő,"
rosszul reagáltatok, mert nem válaszolni, hanem töröltetni kellett volna a boltal kapcsolatos vádakat, a saját érdeketekben is, hogy az még késöbb se legyen olvasható... ezért is irtam ezt le a modis topikban,,, de ti pont az ellenkezöjét csináltátok,, jól kiteregetetétek a szennyes.... ezáltal jól elindult a rossz pletyka...
-
subaruwrc
félisten
az extreme tuningos -ok rendeztek
ezt ugye te sem gondoltad komolyan.
kikérhetem magamnak ugye? egy alaptalan gyanusításra reagáltunk azt elkerülendő, hogy ezután ne mondják mindenre azt hogy NEM ha támogatást kérünk. nem tudom minek kell megint belefolyni amikor már le lett zárva a téma. modi topikba is rendezkedsz amikor ez is beletartozik a topikba, mert ha csak egy fél mondat marad itt az ügyről az megint 26 kérdést szül... el kéne gondolkodni mielőtt leírsz valamit. -
Zájec
veterán
mostmár elég rég volt valami eredmény , tapasztalatmegosztás a topikban...
Gondolom mostmár illene megtörni a jeget....
ez a tegnapi civakodást ami itt olvasható volt, az minösithetetlen, és ijesztö hogy erre képesek emberek.... pláne amit az extreme tuningos -ok rendeztek, nem járnak ide a topikba, de most egy hihetelen nagy flémet és off-t csináltak a topikban két oldalaon keresztül....
és még ök beszéltek arról hogy nem kell az off , közben meg ök fokozták, nem is a topiklakok...engem továbbra is a procival kapcsolatos beállitások érdekelnek és ezért is járok ide...
most hirtelen ez keletkezett.... :::
az érdekes hogy nem kell NB feszemelés ehhez a bclk-hoz sem,, valamint qpi/vtt feszböl sem kelett sok, pedig közel van a 4000-s qpi-link sebességhez...
-
sniper elite
senior tag
Tudom persze hogy nem vészes, sajnos van ahol hónapokig kell várni mindenre! Mondjuk lehet itt az is közre játszott hogy én álltam a postát, így hamar a gyártóhoz ért! Sok boltnál van amikor hetekig fel se adják postára! Van egy tápom, 1200W-os Thermaltake, 2 hónapja bexart, erre vissza vittem ide kaposvárra egyik pcbolta ahol vettem, hogy cseréljék ki! Azóta is bent van, mivel a bolt meg a nagyker összevesztek elszámolási vitában, és ennek én iszom a levét! Azóta persze van másik tápom, de azt azért nem akarom hagyni!
-
AirBooms
addikt
válasz
sniper elite
üzenetére
Szerintem ez teljesen korrekt és gyors ügyintézés volt. A Zexpert már jóval több mint egy hónapja csücsül a Corsair HX620 tápomon...
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
sniper elite
üzenetére
Elég gyors ügyintézés volt akkor.
Ipon-ba átlag 1-1,5hó. -
sniper elite
senior tag
Na megjöttek a Dominator GT ramok, mindegyik új szériás, szóval talán nem lesz gond mint a régivel! 1 hónapig voltak gariban amcsiban

-
X@b3e
addikt
válasz
üzenetére
5 ember, plusz a heti 1-2 átutazóban lévő lázadó AMD-s

De hogy on is legyek, egyelőre úgy tűnik, nem fogtam ki a brutál 920 kategória győztesét, egyelőre ami stabilan működik az a 3600MHz @ 200x18, 1,23745V-n
Azért nem dőlök kardba, de ha lesz egy jó kis D0 a láthatáron, lecsapok rá
-
X@b3e
addikt
válasz
Sárpac
üzenetére
Csak a dobozt a kedves vevő általában dobja a kukába, és nincs meg, mikor vissza kéne hozni..
A kódot meg hiába ragasztja át, miután beazonosítottam a saját kód alapján, az eredeti garancialevélen rajta van a sorozatszám is, innentől látom, hogy innen vitték-e, vagy sem. De ez már annyira off, hogy ki fogunk kapni
-
X@b3e
addikt
válasz
Sárpac
üzenetére
Én is erről beszélek
A saját kód matricája lesz felragasztva a termékre (ezért lesz kibontva), így jóval gyorsabb kezelni, mint leírni 20 alaplap sorozatszámát egy excel táblázatba... Karácsonyi időszakban fel kellene venni plusz egy embert excelt írni, amikor naponta háromszor jön árú 
-
-
X@b3e
addikt
Lejárt a modi idő, nem fért bele az előző HSZ-be, csak annyi, hogy nem akarnék nagyon belefolyni ebbe a kisker-használt-lehúz témába, de speciel ami hozzánk is érkezik pl alaplap a boltba, az is fel lesz bontva, ugyanis a garanciális azonosítás megkönnyítése miatt (a nagykerből ugye ömlesztve, egy lapon jön az együtt vásárolt termékek garancialapja) az alaplapra saját matrica kerül, hogy ha visszakerülne egy fél év múlva az alaplap, ne kelljen végigtúrni 200 oldal garlevelet...
-
X@b3e
addikt
válasz
katt777
üzenetére
Triviális, hogy nem mindegy, milyen konfigban van a vga, de legtöbb esetben ilyen prociknál úgyis vga limit lesz a vége, ezért nincs sok értelme csak ezek alapján hasonlítgatni a platformokat. (Pl jóval gyengébb proci+high end vga használatakor sokkal kisebbnek fog tűnni a cpu-k közti különbség - indokolatlanúl)
-
Cyberpunk
félisten
válasz
katt777
üzenetére
Ja ja nemhiába van nekem is Intel gépem
Volt már nekem AMD-s is, még a jó kis Athlon64-es érában. Akkor az AMD volt az ász, de mára sajna le maradtak pedig nem lenne rossz egy kis konkurencia 
Na de ma megyek a prociért remélem egy jó darabot sikerült kifognom
de ez lutri.
Úgyhogy utoljára írok a régi rendszerről
-
katt777
félisten
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Pont az Intel a kifizetődőbb, tapasztalatból is mondom. Ráadásul az Intel is úgy áraz.
Keldor papa: AMD user-friendly??? Hát, én ezzel sem értek egyet, ami szintén tapasztalat.
Sárpac: Kösz, azért egy kézzel beállítástól még nem ijedek meg.
Ált. az OC RAM-okat úgyis úgy kell, és a mostaninál is tapasztaltam, hogy kézzel akár a gépi auto-ra állítva is szignifikánsan gyorsabb lesz a hardver.X@b3e: Nem mindegy, milyen hardver van a VGA alatt, az i7 teljesítménye pedig jóval alacsonyabb órajelen is eléri az AMD-ét. Legalábbis a 920-asé, mert a többit lassítani kéne...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sheltem77: Ez sem a 3870-ekre, sem a 4870-ekre, 4890-ekre nem igaz. A vezérlésen persze lehet módosítani (bios, ATT), nem feltétlenül kell drága hűtés (van erről cikkem a honlapomon/logouton).
-
subaruwrc
félisten
válasz
sniper elite
üzenetére
megbeszéltük.
-
subaruwrc
félisten
válasz
sniper elite
üzenetére
ezzel a kettő 4870x2-vel mi legyen!
add őket nekem, majd én árulom szívesen.
-
Sheltem77
aktív tag
válasz
sniper elite
üzenetére
Én nem tudom, hogy amikor lesz a "hardlaunch" (jézusom ez a szó,dehát ha ezt használják) veszek e, ugyanis nekem egy bajom volt az ati kártyákkal mindigis, hogy az alapventillátor a referenciakártyákon valami elképesztően szar...Kicsi, hangos(!) és semmit nem ér.Szóval lehet megvárok minimum egy vapor-x et(remélhetőleg nem kell sokat várni majd)
front3r egyébként a gulftown árképzéséhez még annyit fűznék hozzá, hogy nem játékosoknak szánják elsősorban mivel a gulftown az intel high-end processzora lesz(vagy ha úgy tetszik extreme) tehát nem érdemes jóárasításra számítani jódarabig sajnos(maximum akkor ha az amd kijön valami váratlannal és lesz riválisa a kis 6magosnak...)
-
front3r
őstag
Írtam már ebbe a topikba, hogy tervezek én is új processzorra, de az az igazság hogy nem tudom érdemes-e még várni a Gulftown-ra, vagy nyugodtan beruházhatok egy Core i7 920-ra. Főleg hogy nem is tudom, hogy lesz-e hasonló árkategóriában a Gulftown. A jövő év elején várható az új rendszer vétele, úgy gondolom ezzel a processzorral (920) több évig sem lesz problémám játékok terén. Azért nem a legjobb AMD-s procira váltok, mert úgy látom az i7-ben még több időállóság van jelenleg, mint az AMD processzoraiban.
-
subaruwrc
félisten
válasz
sniper elite
üzenetére
váltani tuti nem, majd azt kérek kölcsön...
-
Sheltem77
aktív tag
válasz
sniper elite
üzenetére
Szerintem azt a pénzt érdemesebb lesz majd egy bivaly dx11 videókártyába invesztálni(ha mindenképpen hardverre akarod költeni) és mondjuk várni a sandy bridgeig, de ez csak az én véleményem. A gépednek a 4870x2 lesz a gyenge pontja hamarosan(ismerjük a videókártyák elavulásának ütemét) ez a proci legalább 2 évig még frankó lesz.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
I7-nél ha jól tudom semmi sincs sajnos.

Egyébként nem unja a tömeg a sok személyeskedő felesleges OFF-ot?

Mellékesen ha kiderül, hogy egy használt cucc újként lett eladva és bizonyítást nyer az tételenként 3millió forint bünti, tehát snipernek részben igaza van!Ami a procikupakokat illeti szerintem mindegyiken van egy kis négyzet alapú lenyomat(valamelyiken jobban valamelyiken kevésbé látszik), ami azért keletkezik, mert egyenként tesztelik őket, megállapítják a karakterisztikáját egy kis gépezetben ahol eldől pontosan milyen proci is lesz belőle.
synthmaster: Amúgy az az fpo elég jófajta én nem küldeném vissza!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, bontatlan - Gari 2029.02.05. -ig - Eladó!
- Intel Core i7 9700 12mb 8core 4,7Ghz processzor
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

maskor jobban figyelek...
Már csak azért is, mert nem kell eldobni, ha baj van a csapágyakkal (2 ismerősömnél 1-1 Zalman 9500 és 9700 zörög 1 év után), csak ventit cserél az ember, no és olyat tesz rá, amilyet akar (no meg akár 2-t is). EZ már hűtés.

) csak minimum feszes eredményeket tudok csinalni...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az más tészta, hogy normálisabb helyen nem küldik el, de én, mint vásárló, nem is adok esélyt ilyesmire.
és még ök beszéltek arról hogy nem kell az off , közben meg ök fokozták, nem is a topiklakok...
Nem helyes, amit Sárpaccal csináltok. Jelenteni fogom a mod topikba.