- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whaazzup
senior tag
válasz
BullZeye #4606 üzenetére
Sziasztok.Válasz.(#4606) BullZeye Kijelző két réteg közti folyadék hiba.
Válasz
#4611) soup86 Ez mind jó alkatrész mert enélkül a monitorod nem is működne,inkább a raszter korektor tekercs lábait,és a impulzus kondikat nézd át+ellenállások megnyúlását a lineális körben a tranyokat STB.ÜDV.
-
BullZeye
veterán
-
BullZeye
veterán
-
-
BenJoe80
senior tag
válasz
BullZeye #2272 üzenetére
Szia BullZeye!
Simán! Igaz, 72 órán belül voltam még, de délelőtt felhívtam a Samu-szervizt ahol közölték, hogy akkor ez csere, rögtön utána a boltot ahol vettem. Este 5-6 között már hozhattam is el az újat.
Aha... 2 hét... be is tett volna... még két napért is palávert csapok. Ha már kifizettem használni akarom, vazze!Hogy nálad ez mennyi ideig fog tartani azt sajnos nem tudom megmondani. Ez függ a bolttól is meg attól is, hogy komplett új készüléket kapsz-e vagy csak a panelt cserélik? Fel kell hívni a Samu-okosokat és megérdeklődni.
Itt a szám: 061/555 43 61. Amúgy rendesek... -
BenJoe80
senior tag
válasz
BullZeye #2267 üzenetére
Csak, hogy mondjam...
Ehhez nem feltétlenül szükséges a monitornak 2 évesnek lennie (különben is 2 év az nem nagy idő, és ezalatt nem öregedhetnek el az alkatrészek). Én kb. egy hete vettem egy 2253BW-t ami a dobozból kiszedve ugyanezt csinálta: a fényerő változtatására búgott. 100-90%-ig kuss, 88-87%-tól csendben és 75%-tól lefelé "loud adn clear".
Felhívtam a márkaszervizt ahol egy Samu-okos azt mondta, hogy ez LCD-panel hiba és cseréltessem ki. Meg tettem és ez nem is búg!
Úgy látszik az "újabb" LCD monitorok elég szarul vannak összerakva Samuéknál... lesz mit kicserélniük meg javítaniuk!
-
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye #2266 üzenetére
közben kaptam egy tippet havertól, mégpedig, fényerő állítás...fura de 70n votl a brightness, és ha 0-ig leviszem sípol, 76nál elkezd halkulni 78nál megszűnik, a monitor 2 éves volt augusztusban, ez egy Samsung 940N, 3 év gari van rá, sztetek ilyen miatt visszaveszik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Dell 1707FP 17" LCD monitor eladó
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged