- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Hunter_
őstag
válasz
brownus #2572 üzenetére
Kölyökként Lucának a testvére Bagira is nálunk volt 1,5-2 hónapig. Nagyon jól megvoltak egy alomban. Sőt, néha jókat nevettünk azon, hogy az egyik nem hagyta a másikat, hogy a dolgát végezze. Egyfolytába játszottak. Tudták, hogy hol az alom és megosztoztak rajta.
Egyszer pár napra befogadtunk egy kidobott macskát, míg gazdit találunk neki. Szegély annyira ilyedős volt, hogy nem mert bemenni a dobozba így neki külön raktunk egy másik dobozba almot, de ebben az esetben inkább az volt a gond, hogy kinti macska volt és nem nagyon volt hozzászokba a benti dolgokhoz.
Szerintem nem lesz velük gond. Milyen cicákat szeretnétek?
-
-
Dirtyz
őstag
válasz
brownus #2532 üzenetére
A negyedik! cicánkat egy irodaház kertjében találtam, az ott dolgozók, már 2 napja hallották a keserves nyivákolását. 1 hónapos lehetett akkor, kerítettem egy papírdobozt, bemásztam érte egy bokor alá, és indulás haza, illetve először a dokihoz, egy gyors vizsgálat, 1-2 szuri, és amikor azt mondta az orvos, hogy minden rendben van, akkor hoztam haza, és "mutattam be" a többi cicának. Na, a régi macskáink úgy besértődtek, hogy 2 napig csak kajálni jöttek haza. 1-2 hét kellett a barátkozáshoz, de most már minden rendben.
szerintem 3-4 hónaposan még simán el lehet hozni, Ti fogjátok felnevelni
-
Kidus
őstag
válasz
brownus #2532 üzenetére
Nekem mindket macskam befogadott.
Mindketto kolyokkent kerult hozzam. Menhelyen nagyon sok kolyok van, ezzel nem lehet problema.
Betegek lehetnek, nem tudom, pontosan mely menhelyek foglalkoznak szuressel ( FIP, leukozis, stb... ), de valoszinuleg kell kis szerencse is.
Ha elhoztok egy cicat menhelyrol, en javasolnam a latogatast a dokihoz, egybol. Oltas miatt is, vizsgalatok miatt is. -
HavocS
senior tag
válasz
brownus #1277 üzenetére
Nyyh... ezerszer el lett mondva, hogy KAMU!
Ilyen baromságot meg aki elhisz, hogy fórumokon keresztül írkált nevek bármit is érnek... eh.
Na, viszont én is mutatok akkor képet a macsekról: [link]
Ő most az egyedüli, 6-7 éves kandúrA napi programja a konvektoron alvás, a kajálás, valamint a gazdi idegesítése (azonnal pattan, ha bármilyen kaja van közben, ha hagymát szeletelek, akkor is... persze mikor odadugom az orra alá, az már nem tetszik neki, de azért kitartóan figyel
)
Itt pedig egy kis videó haverom macsekjáról (telóval készült lámpafénynél, elég rossz minőség sajnos): [link] -
nRu3
addikt
válasz
brownus #1273 üzenetére
emiatt a topic miatt már sok veszekedés volt, több topic is zárodott és közel került néhány ember a banoláshoz is akkora felháborodás volt emiatt az állatbarátok és a gyökerek közt.
az biztos aki ezt vicesnek tartja illetve a képeket csinálta és aki ezt a müvészi dolgot kitalálta .... inkább nem mondok semmi csúnyát, de beteném őket ezeknek a kis macskák nagyobik rokonaihoz a ketrecükbe főfogásnak. -
Integra
titán
már 15 éves a lelkem, úgyhogy tényleg sokat morcos, vagy hagyjuk békén, vagy simogassuk agyon
látványosan nyugodt és csöndes lett
sajnos beteg és nem lehet meggógyítani, de nagyon jól tartja magát, borzalmasan szívós egy dög, elég durva dolgokon ment át, de mindig túlélte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardcore café
- Google Pixel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Bluering Libra irodai forgószék
- Xiaomi Redmi 10A 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest