- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vistaboy
veterán
válasz
vashal #10205 üzenetére
Én az összes állatkínzóra ugyanazt a büntetést szabnám ki, mint a gyilkosokra: érjen ugyanolyan véget, mint akit/amit megkínzott vagy megölt. Jelen esetben, ha az én macskámat kínozná meg így valaki, akkor én is úgy rudgosnám a fejét egyik faltól a másikig, ahogyan ő tette azt vele.
R.I.P.
-
Zirowe
nagyúr
Próbáltam tejbe áztatni, mert ez a macska meg nagyon szereti a tejet, tej által "költözött" hozzánk (nyaralóban kezdett el bejárni a kertünkbe, anyu megszánta és adott neki tejet, szépen lassan minden nap jött és megivott 1liter tejet, aztán már a teraszon pihent egész nap, majd bejött aludni a nyaralóba, onnantól meg már családtag lett
), de így se kellett neki.
Mondjuk az a macska skizofrén, szóval úgy kell neki.De durva volt, mert amíg nem lett kihúzva az összes foga, addig baromi büdös volt az egész macska, gondolom ahogy nyalta magát, úgy az egész bundája olyan lett, az orvos először a bűzmirigyére gyanakodott, majd szépen lassan húzogatni kezdte a fogát, mert kaja közben baromira nyávogott a fájdalomtól, most meg már egy foga sincs, kaja közben se nagyon nyávog, a bundája se büdös már.
-
Zirowe
nagyúr
Igen, de abbol nem eszik sokat, ilyen uzsonna jelleggel ropogtatja mindig, ha eppen nincs etetes es ures a tal.
Meg hianyzik az egyik metszo foga is.
Most vacsira osszekevertem a macskakonzervet a kutyakonzervvel, 2/1 aranyban, jobban fogyott, mintha csak siman macskakonzerv lenne.
Amugy tejet se nagyon szereti, csak ritkan issza, a majat meg mindig kihanyja, sziv meg veset viszont rendesen eszi, meg persze csirkebor meg csont ragcsalas, de nem azeretem gyakran adni neki, meg szoktam rizset is keverni a kajajahoz.
Remel sokaig huzza, o a legoregebb es a legegeszsegesebb a "csoportban", kb 14 eves, de a hianyzo fogon meg egy kis pupon kivul a hatan (egy 2 evvel ezelotti verekedes maradvanya) semmi baja.
Jo lenne, ha legalabb 20-ig vagy tovabb kihuzna.
O az egyetlen, aki az "enyem", mindig velem van, rajtam maszkal es velem/rajtam alszik.Ja, meg az egyik torpenel tegnap vettem eszre, hogy mozog az egyik metszofoga.
Meg nyaron vettem eszre, hogy az egyik metszofoga "megnott", hosszabb lett, csukott szajjal is latszodik, de csak az egyik.
Ez se fiatal macska, kb 10eves.
Akkor azt mondta a doki, hogy teljesen rendben van a foga, nem para.
De tegnap vettem azt eszre, hogy nagyon mozog es kijebb van, ezert is hosszabb. -
radi8tor
MODERÁTOR
Nagyon jó képek, köszi érte! Nagy élmény lehet ennyi bundással egy lakásban élni.
A sok cicaszőrt kinek adjátok el?
Egyszer megnéznék ennyi cicát élőben.
A macskafüvet honnan szerváltátok? Mostanában nem árulnak Fressnapfban.
Még egy bónusz kérdés: hogyan lett ennyi cicátok? Mesélnél róla pár szóban?
-
Mr.Csizmás
titán
ennyi macskával már klánt lehetne csinálni vazz
lugosi mi is macskab*zik vagyunk, kb. 15 éve lakunk itt....na azóta hoztak haza egeret, pockot, nagy patkányt, a csúcs asszem tojótyúk volt, de azt kifizettük
katicabogár és kutya közti méretben csak macskák vannak már a környéken
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- Titan quest
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Xbox Ultimate előfizetések
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest