- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
wertigo1984 #11410 üzenetére
Könnyeben öklendezi fel a gyomrából a szőrt , főleg a hosszú szőrű macskának kell
-
emiki6
veterán
válasz
wertigo1984 #11289 üzenetére
Nagyon szemtelen!
-
shteer
titán
válasz
wertigo1984 #11162 üzenetére
Csak az elso 6 oraban
-
bul07
nagyúr
válasz
wertigo1984 #11178 üzenetére
A szőr miatt is eszik
Méghozzá azért mert a fű irritálja és könnyeben öklendezi ki a szőrcsomótNekünk hosszú szőrű macskánk van tavasszal szinte legel ha kiengedjük és persze utána egyből üríti is a gyomor tartalmát
Az utcán szokott lenni ilyen hosszú nagyon érdes fű na azért megőrül, ha szedünk neki még fut utánunk mikkor meglátjaA mi macskánk szereti a főt kukoricát, persze nem sokat szoktunk neki adni és persze mikkor szezonja van
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
wertigo1984 #11178 üzenetére
A fű evése teljesen normális.
A zöldség már egy másik kategória. -
saelin
veterán
válasz
wertigo1984 #11171 üzenetére
Ilyen "kaját" nem is szoktam neki adni, csak most sikerült beosonnia a konyhába és megitta az olajat. Picit fura, mert máskor is az asztalon hagytam már, de eddig nem evett bele. Most ilyenje volt... Máskor jobb, ha figyelek rá, nagyon szeretjük a cicát. 10 éves körül lehet, de reméljük, hogy sokáig velünk lesza még. + Miatta kellett másik albérletet keresni nemrég, mert kitalálta a főbérlő, hogy nem tarthatunk állatot, noha semmi járt nem csinált... Az már a dolog viccesebb része, hogy olcsóbb albit találtunk.
Fuh, de elkalandoztam.
-
shteer
titán
válasz
wertigo1984 #11144 üzenetére
Rudi a megelőző koplalást nehezebben viselte mint a műtét utáni lábadozást
Most épp itt fekszik mellettem az ágyban, pedig ilyet nem szokott mostanában
-
kribe
őstag
válasz
wertigo1984 #11150 üzenetére
A fürdőszobát mi is titokszobának hívjuk... ott még a többiek előtt a "erős független nem behódoló cica vagyok" arcot fenntartó macskáink is dorombolóssá és aranyoskodóvá válnak.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
wertigo1984 #11146 üzenetére
Köszi, itt lakunk a városban, szerintem nem fogunk élni a lehetőséggel.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
wertigo1984 #11144 üzenetére
Mi figyeltük 1-2 napig, hogy ne nyalogassa magát. Nem lesz baja tőle, csak lassabban gyógyul.
A fújás azért lehet, mert haragszik rád, amiért ez lett vele. Vagy azért fúj, mert fáj neki és még jobban fájna, ha felemelnéd, stb. Ettől is tarthat. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
wertigo1984 #10837 üzenetére
Én is edzek, no nem olyan komolyan mint ti.
-
wertigo1984
őstag
válasz
wertigo1984 #10832 üzenetére
Ja es Venge is.
-
venge
aktív tag
válasz
wertigo1984 #10832 üzenetére
Khmm, khmmm!
-
kerekfej
őstag
válasz
wertigo1984 #10780 üzenetére
Ha a szemébe világítasz akár csak 1 másodperce már komoly károsodást okozol neki (de akár embernek is). A lézer erőssége és az idő függvénye.
Egy amerikai helikopter pilóta például megvakult, mert lelézerezték valami erősebbel a levegőben. Nem vétetlenül tiltják mindenhol.
Tehát soha semmilyen élőlényre ne világíts rá még véletlenül se!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
wertigo1984 #10780 üzenetére
Ha nem megy a szemébe, akkor szerintem nem árt neki. De tény, hogy nem egy sikerélménydús tevékenység a semmit kergetni.
Pingpong labda? -
Kidus
őstag
válasz
wertigo1984 #10676 üzenetére
Ha ram hallgatsz, olyat vegyel, aminek nyitott a teteje, legalabb racsos, es nincs rajta billeno ajto hanem nyilas, es ugy szellozni fog. Amelyiknek teljesen zart a teteje, az katasztrofalis egy ido utan.
-
Integra
titán
válasz
wertigo1984 #10601 üzenetére
áááááááááááááááá
-
blasko92
őstag
válasz
wertigo1984 #10601 üzenetére
Sajna rossz hírt kaptunk. Leukémia
El kellett altatni
-
bul07
nagyúr
válasz
wertigo1984 #10568 üzenetére
Mi papíra teszük a allutasakost neki, sima fénymásolópapíra(700Ft/500db), nem kell takarítani a tálat és könnyű kivinni a kinti macskáknak a maradékot
-
tolvaj!
őstag
válasz
wertigo1984 #10568 üzenetére
Naponta mosogatva van, sima mosogatóval nálunk. Sima öblítéssel. Ha egy, véletlenül két napig nincs elmosva nem eszi meg belőle a kaját. Igazi kis finnyás majom!-csak ha belegondolna, hogy előtte hol járt a saját szája
-
Nimrod
addikt
válasz
wertigo1984 #10547 üzenetére
Nekik az is kaja.
Egyébként nem mindig eszik meg. Van, amikor bekapja és ki is köpi szinte egyből. -
tolvaj!
őstag
válasz
wertigo1984 #10547 üzenetére
10 évesen sem késő ivartalanítani, de ha a felvett szokásokra gondolsz akkor attól függ.
Szvsz még nem lehetnek berögződve annyira a kand-úri szokásai, hogy ez gondot jelentsen. A légy dologban nem tudok nyilatkozni, mert az nem érdekli őcicaságát nálunk, a különböző tollas és szőrös lényak annál inkább...
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
wertigo1984 #10465 üzenetére
-
tolvaj!
őstag
válasz
wertigo1984 #10449 üzenetére
Hát ez pont egy rossz kép róla. amúgy nagyon szép a pofija, de ezen a képen elég agresszív és kissé g.ci feje van, de hidd el nem ilyen! ő egy vatta pamacs, mint puhaságában és személyiségében egyaránt
-
tolvaj!
őstag
válasz
wertigo1984 #10446 üzenetére
-
emiki6
veterán
válasz
wertigo1984 #10446 üzenetére
Kezdek rájönni, hogy rossz az emiki6 név...
-
Kidus
őstag
válasz
wertigo1984 #10440 üzenetére
Ne csokolgasd, most irtad hogy az alomban hentereg
Lehet ugy is szeretni, hogy nem puszilgatod ossze, mindegyiknek van kedvenc vakargatos pontja, kedvenc jutifalatja, lehet tanitgatni oket meg jatszani veluk, ez mind sokkal jobb, mint nyomorgatni, amit egyebkent nem is nagyon szoktak szeretni -
emiki6
veterán
válasz
Engem is elfog egy érzés ha ott a cica, hogy legszivesebben megölelgetném.
Lehet hogy neked is "cuki" a macsekodTolvaj!: az itteni macs is olyan. Ha kimegyek az udvarra és ott van, akkor köszönök neki és visszaköszön. Néha olyan mintha ugatna ("nyah"), máskor meg dorombnyávog. Simán nyávogni nem is szokott.
-
tolvaj!
őstag
válasz
wertigo1984 #10442 üzenetére
Nálunk is egy kis úr van, a neve Kloé, de félreértésből. Az "apróság" beszélget velünk! Pici korától próbáltuk nevelni és sikerült is. Gyakorlatilag azt várom néha, hogy megszólaljon emberi hangon annyira értelmes
és átható tekintete van... imádom!
-
tolvaj!
őstag
válasz
Ez nem hülyeség, imádni valóak! Arra viszont figyelj, hogy olyan értelmes mint egy gyerek. Ha gügyögsz neki hülye lesz, viszont ha beszélsz hozzá értelmesen, még válaszolni is fog idővel. Gyerekeknél ugyan ez van, ha hülyének kezelik akkor az is lesz a gyerek.
-
Kidus
őstag
válasz
wertigo1984 #10422 üzenetére
En is imadom, de mikor masfel oran keresztul probal felmaszni a falon es megerinteni a plafont, neha mar kicsit sok
Nem tudom mibol van, de egyszeruen nem lehet kifarasztani. Felig sziami ugye, azt olvastam kutyaszeru sok kozuluk, es nagyon okosak, gondolom ezert maszott be a kandalloba is, ezert rendezi el a kabeleket, es ezert unja meg ot perc utan akarmelyik jatekat. Konkretan tizenot macskajatek hever szanaszet, meg van ketto, ami palcas-ugralos, azt en hasznalom vele, van a lezer, meg van a 2 masik allat, amit nyuz, de meg igy sem eleg neki.
Remelem megkomolyodik azert mire idosebb lesz, hosszu tavon biztosan vege lenne itt mindennek -
Kidus
őstag
válasz
wertigo1984 #10420 üzenetére
Az is tegnap volt, egesz nap ezt nyomta. Pedig meg lezereztem is vele. Soha nem farad el. Soha...
-
Kidus
őstag
válasz
wertigo1984 #10418 üzenetére
Az enyem tegnap ketteharapta a hangfal kabelt, es mindezt kb harom masodperc alatt izombol, aztan belezabalt a kajamba, felmaszott az asztalra, kutya hatan ugralt, betamadott mindenkit, utana meg alulrol a kanapen elesitette a karmait.
A vegere mar igy ereztem magam ( legyezos jelenet), ultem a kanapen mondom ha most nem csapom agyon akkor soha
-
Kidus
őstag
válasz
wertigo1984 #10409 üzenetére
Az igen, nagyott nott
Egesz komoly feje lett mar.
-
wertigo1984
őstag
válasz
wertigo1984 #10405 üzenetére
-
Kidus
őstag
válasz
wertigo1984 #10405 üzenetére
Szeretik elasni a cuccot, fold/homok mindig jobb, ha van.
Olyan almot vegyel, amit szeret kapargaszni
Mondjuk nalam kristaly van es teljesen bejott nekik az is. Meg oszinten szolva en mar mindent megprobaltam, de ez az egyetlen, ami nem gusztustalan, es nincs szaga 2 hetig sem, ha minden nap takaritod.
Itt van ma reggeli elkepedos fenykep
Bar te mar ugyis lattad -
shteer
titán
válasz
wertigo1984 #10373 üzenetére
hihetetlenül jól viseli - szerintem tudja, hogy ez most kell és utána sokkal jobb lesz. meg amúgy is szeret vidéken lenni a cicatesókkal, azok is jól tolerálják a helyzetet
nekünk meg nagyon hiányzik mostminden ok azon kívül, hogy 8 havi bérlet+tápkieg ára orvosi zsebekben landolt 2 hét alatt
greenity: este átadjuk
unokatesómék is nála műttették a kutyát, személyes konzultáción is meggyőző volt
-
tolvaj!
őstag
válasz
wertigo1984 #10352 üzenetére
-
Vistaboy
veterán
válasz
wertigo1984 #10352 üzenetére
A nagyobb darabokat nem tudja rendesen enni - rágni -, ha tálban vannak. A fejét oldalra kell fordítania, az etetők és tálkák pedig mélyek, így nem fér hozzá az ételhez. A miénk is a földről eszi a kaját, kivéve, ha konzervet vagy szárazat kap.
-
mishubi
tag
válasz
wertigo1984 #10345 üzenetére
Talált, mert egy kéz..
Köszönöm mindenkinek
-
kribe
őstag
válasz
wertigo1984 #10294 üzenetére
Nagyon tündér, imádom ezt a színt...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
wertigo1984 #10285 üzenetére
Az hagyján, de csendben teszik.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
wertigo1984 #10283 üzenetére
Majd belejön. A mienk pár napja lépett bele. 5 éves.
Majd arra figyelj oda, ha nagyobb lesz, akkor nagyobb alomtálca kell neki. Feltéve, ha most gyerek méretű van. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
wertigo1984 #10267 üzenetére
Igen, annak az íze nem tetszik nekik, de lehet van valami szaga is.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
wertigo1984 #10265 üzenetére
Ne mozgasd előtte a kábeleket, remélhetőleg nem fogja bántani. Lehet cica-függő, de a mienket nem érdeklik a vezetékek.
Amúgy létezik távoltartó spray.
-
Mahrenburg
őstag
válasz
wertigo1984 #10255 üzenetére
Most képzeld az Ő helyzetébe magad, gondosan tisztán tartja a bundáját, Ti meg összepiszkoljátok samponos vízzel...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
wertigo1984 #10253 üzenetére
Cukker.
Miért kellett fürdetni?Amúgy mi csak le szoktuk öblíteni zuhanyrózsával, ha koszos helyen járt (rokonoknál szekrény mögött, stb).
-
vimes
senior tag
válasz
Aranyos jószág
-
vashal
tag
válasz
szerencsés vagy,nekünk még a kád zománcát is felszednék
-
Nimrod
addikt
válasz
wertigo1984 #10178 üzenetére
Kisállat kereskedésben nekem panzi pet-et ajánlottak, bolha-, kullancs-sampon. Még nem teszteltük.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
mekkora nyelved van?
-
emiki6
veterán
válasz
Macskanyál.
-
XmoD
senior tag
válasz
wertigo1984 #10111 üzenetére
Don Catleone
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
wertigo1984 #10109 üzenetére
Kiköpött brit. Talán nem véletlen, mert britet is házimacskából tenyésztették.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
wertigo1984 #10106 üzenetére
Gyönyörű!
Csak nem Brit rövidszőrű? -
SUPREME7
őstag
válasz
wertigo1984 #10106 üzenetére
Gratulálok kedves apuka
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
wertigo1984 #10082 üzenetére
Innen konkrétan Hill's és Royal Canin.
Én Leonardo-t adtam a cicának. Nem kell mellé vitamin.
-
nagyúr
válasz
wertigo1984 #10082 üzenetére
Én a Bosch-t választanám, mert az elektromos kéziszerszámaik is jók.
-
3shae
aktív tag
válasz
wertigo1984 #9985 üzenetére
Na azt gondolom minden ok. Már eszik, méghozzá nem is keveset, és üldözőbe vette a nővérét megint, nem hagy neki egy csepp nyugodt percet sem
Holnap azért elmegyek féreghajtóért, és valami bolhairtóért is.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
wertigo1984 #9862 üzenetére
Igen a mi cicánk. Most éppen az Olimpiai megnyitót nézi, hátha lesz benne orosz kék cicafiú.
vashal: Ja, elfelejtettem reagálni. Keep up the good job!
-
SUPREME7
őstag
válasz
wertigo1984 #9795 üzenetére
Vagy mert szimplán kis idióták
Részvétem srácok, ő
már több mint 1 éve elment, de még mindig nem hiszem el.Najó hazudok, nincs egy éve ... de soknak tűnik ..
R.I.P. Krampusz -
Orlin
addikt
válasz
wertigo1984 #9792 üzenetére
Köszi!!
Amúgy annyira durva,hogy még tegnap is simán halottam ahogy tisztogatja magát és fészkelődik a dobozában.Le is vettem a hangot a tv-ről,mondom nem hiszem el...Éjszaka meg arra keltem,hogy ott fekszik a lábamnál.Még érzetem is,direkt úgy mozogtam ahogy szoktam ne huppanjon le.Aztán utána kapcsoltam csak
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
wertigo1984 #9727 üzenetére
tetőtérben lakok, anno a gerendákba ütöttem be kárpitos szöget, és arra tekertem fel a fehér fényű füzért, fain hangulatvilágítás
@Mesi kis zabagombóc
a tumblr valódi értelme a macskás posztok
-
Mahrenburg
őstag
válasz
wertigo1984 #9623 üzenetére
Egyértelműen látszik az arcán, hogy eme nemesen egyszerű ajándék hatására végre sikerült átéreznie a Szeretet Ünnepének fennkölt hangulatát, s biztosra vehetjük, hogy türelmetlenül fogja számolni a napokat, hogy egy év múlva újra átélhesse a Karácsony varázslatos Szentségét egy hasonlóan nagyszerű ajándék által...
-
barisj
aktív tag
válasz
wertigo1984 #9607 üzenetére
ja az a rész kicsit durva volt,nem is értem,ilyenkor mit gondoltak a szülők..de 1-2 részen besírtam :'D
-
patomi
őstag
válasz
wertigo1984 #9607 üzenetére
Következő pillanatban meg is kapja a gyerek a pofon adagját... A macsektól.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
wertigo1984 #9572 üzenetére
Zacskóban a macskakaja van.
-
SUPREME7
őstag
válasz
wertigo1984 #9572 üzenetére
Azt a kólát asszony kapta születésnapjára, csak "nyanya" feliratút nem találtam
-
barisj
aktív tag
válasz
wertigo1984 #9559 üzenetére
képek alapján nem tűnik munckinnak. Neki nem hosszúkás teste van és nincsen kicsi lábai. Csak a mérete arányosan kicsi. Majd teszek fel egésztestes képet.
-
Kidus
őstag
válasz
wertigo1984 #9547 üzenetére
En imadom a macskamat, es elolvadok barmilyen kolyok macska latvanyara is, de az biztos, hogy nekem macskam tobbet nem lesz, egyszeruen szinte elviselhetetlen az a szor mennyiseg amit termel, az allando nyavergas, es buzeralas hogy a fejem tetejere is felmaszik csak hogy bujas legyen.
Akarmikor leulok a kanapera, ugy allok fel hogy bunda van a ruhamon, kulon trukk tarhazam van hogyan lehet megszabadulni tole, de meg a heti ket porszivozas/bunda kefeles mellett is a zoknimon is macskaszor van mindenhol fel perc utan. A haloszobaba be sem lehet engedni, ugyhogy mar reg nem alszik velem, mert fulladozok a szortol a parnan.
Azt sem tudom megszamolni hany butor/szonyeg lett szetszabdalva, es a kajamat is folyton lopja, de meg ugy is a konyhapulton maszkal, hogy soha semmi nincs elol hagyva.
Az ajtok mellett uvoltes reggel, mikor rajon hogy felebredtem, hogy menjek mar ki KAJAAAAT adni, meg vegyem olbe mert az KELL!!, es amig ezek nem tortennek meg, addig lelki terror van.Es hozza teszem, o kifejezetten jo macska, fel meg sosem keltett, megvarja amig magamtol felkelek, es ilyen kedves elolenyt ritkan latni.
Belenyultam es baromi nagy makom van vele, nem cserelnem le semmire.
Az eletben nem karmolt/harapott pedig meg a korhazban is volt teszt allat a hallgatoknak, hogy lehet gyogyszert beadni, vizsgalni stb, soha nem vegezte a dolgat almon kivul sehova ( bar arrol meg vitazunk, mennyire tud celozni, es hogy szerintem mennyire szuksegtelen szetszorni az almot 3 meteres korben ), ha hivom jon, ha szolok neki tudja, mit akarok, teljesen kutya a lelkem, es imad.
Neki mindegy hol vagyunk csak ott legyek.
Ja es kezet fog barkivel. Nyujtja, rafog, megrazza. Mert a tisztelet fontosDe ha o elmegy, macskakbol eleg volt.
Mondjuk remelem az meg lesz vagy tiz ev -
nagyúr
válasz
wertigo1984 #9547 üzenetére
Mi azért ennyire nem.
-
nagyúr
válasz
wertigo1984 #9541 üzenetére
Macskabolondok vagyunk mindketten. Persze még az egészséges szinten belül, de tényleg nagyon szeretjük ezeket szőrösöket. Amúgy is tervben volt egy második jószág, hogy a mostani ne csak minket szórakoztasson.
Titkon egy ragamuffint akartam, de asszonypajtás nem hajlandó érte pénzt kiadni. Vagy legalábbis annyit nem. Bezzeg neki gyerekként lehetett két kapucsínó macskája.
Ez a jószág meg jó kiállásúnak tűnik már ülve is, hogy némi képzavarral éljek. -
Lucas Kane
tag
válasz
wertigo1984 #9511 üzenetére
Hát, egészséges cicákra is jellemző a bújás. Főleg, ha előtte megeteted.
-
patomi
őstag
válasz
wertigo1984 #9511 üzenetére
Betegség jeleit nem látjuk rajta. (2-4 nap alatt elhulláshoz vezet) meg már nem is élne, kb. 1 hete jár hozzánk enni.
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
wertigo1984 #9502 üzenetére
4 hónap után véletlen benézek ide, erre emlegetnek épp
Nem volt ilyen macskánk.
-
válasz
wertigo1984 #9484 üzenetére
Hogy akadna bele 100 kiscica karma Jhoker-be, feltörte a catcafebudapest.hu weboldalt, pedig a Campona kiállításon is kint vannak, most biztos többen is megnéznék az oldalukat. Nem értem miért pont egy állatos céggel kell kitolni, van pont elég weboldal ahol garázdálkodhatna.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
wertigo1984 #9484 üzenetére
Nem, tegnap céges buli, ma pihenés meg ügyelet.
A mi cicánk Orchideenwald-tól/ból van.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
wertigo1984 #9465 üzenetére
Hehe.
-
Kidus
őstag
válasz
wertigo1984 #9465 üzenetére
Nalam ez van
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
wertigo1984 #9452 üzenetére
Nem gázolajos hanem 98-as. Ott van a tálkára írva. Szerintem.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
wertigo1984 #9445 üzenetére
Hehe, nem nekem Ford van és 95-ös kell bele.
venge: készülsz a Karácsonyra?
-
venge
aktív tag
válasz
wertigo1984 #9448 üzenetére
-
Dani82
senior tag
válasz
wertigo1984 #9445 üzenetére
azonnal kell ilyen matrica a kocsimra
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
wertigo1984 #9431 üzenetére
Debrecenben vagy decemberben?
Mi a mostanit kihagyjuk, párom épp lábadozik a betegségből, nem hiányzik egy ilyen tömegrendezvény neki. Amúgy a Macskamániás kiállításokra/rendezvényekre szoktunk járni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
wertigo1984 #9429 üzenetére
Nofene. Milyen apropóból?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
wertigo1984 #9427 üzenetére
Az oldalukon fent van minden infó:
A Magyar Macskamánia Egyesület, TICA és Tradicionális Nemzetközi Macskakiállítást rendez a 2013. november 23 – 24-én, Budapesten a Lurdy házban. A kiállításon naponta 400 különleges macska, állatorvosi tanácsadás, gyerekprogramok, táp és felszerelés - vásár várja az érdeklődőket. A kiállítók és a látogatók megtekinthetik, illetve részt vehetnek a TICA bírálaton is. A macskák mellett törpenyulak, vadászgörények és kis rágcsálók is részt vesznek a rendezvényen. A táp és felszerelés gyártók is szép számban képviseltetik magukat, akik óriási kedvezménnyel árusítják a termékeiket.
Nyitva: mindkét nap 10-18.
Belépőjegy a helyszínen váltható!Felnőttjegy: 700 Ft
Gyermekjegy: 400 Ft -
vzsryl
nagyúr
válasz
wertigo1984 #9345 üzenetére
Én úgy látom, élvezi. Legalábbis amikor az én cicáim így hunyorítanak a pofijuk simogatásakor, akkor azt nagyon élvezik.
-
XP NINJA
őstag
válasz
wertigo1984 #9329 üzenetére
igen köszönjük
jó lesz ha kicsit aktivizálom magam mert el van hanyagolva az oldal
-
venge
aktív tag
válasz
wertigo1984 #9317 üzenetére
Már nem vagyok kopasz, egy ajtós vagyok és nem szekrény, csak asztal.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
wertigo1984 #9283 üzenetére
Gyöngyösi állatkert?
-
SUPREME7
őstag
válasz
wertigo1984 #9283 üzenetére
kiccccicák
Ilyenkor még aranyosak
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
wertigo1984 #9215 üzenetére
Be akar menni.
-
3shae
aktív tag
válasz
wertigo1984 #9205 üzenetére
Igen, ő az - látom figyelsz
Eszik, alszik állandóan. Na meg rosszalkodik. Most szedtem össze a konyhában a paprikás puffasztott kukacot
Kikupálódott az biztos mert jó húsban van és a csipa is egy hét után eltűnt a szeméről (kamillás főzettel kezeltük)
Bbuffy: az anyukája csincsillaperzsa az apja pedig ismeretlen, valószínűleg egy helyi menő kandúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
wertigo1984 #9200 üzenetére
Hehe
-
3shae
aktív tag
válasz
wertigo1984 #9200 üzenetére
Valóban még az is lehet
Dobok már én is egy képet a cicámról, lássátok ti is milyen szép.
-
3shae
aktív tag
válasz
wertigo1984 #9195 üzenetére
Eljöttem otthonról két üzletet nyélbe ütni, de mielőtt elindultam bepillantottam ide. EGÉSZ ÚTON az járt a fejemben hogy mik azok a macskalábnyomok a falon
Most hazafelé jövet sikerült elérnem a mávos wifit, és az előző hszeket átolvasva már választ kaptam a (számomra) x-aktás esetre
-
Mawyx
őstag
válasz
Nagyon tetszik
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Jópofa!
-
venge
aktív tag
válasz
wertigo1984 #9187 üzenetére
Hol lehet ilyen festéket venni?
Már találtam! Köszönöm!
-
SUPREME7
őstag
válasz
wertigo1984 #9156 üzenetére
Láttam már, de mindig jó megnézni, főleg amikor megnyekken a macskusz
(#9160) radi8tor1: Bár ők nem macskákkal foglalkoznak, én a rex kutyaotthon alapítványnak szoktam egyszázalékolni
Szívesen adnám én sok beteg gyerekekkel foglalkozó alapítványnak is, de az állatokra sokkal kevesebben gondolnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluering Libra irodai forgószék
- Sencor Mobilklíma (Wifi) sac-mt7049c
- Kisvasút - saját kép - 40x60 - clip kerettel, prémium poszter, fényes fotópapír
- Használt profi biztonsági IP kamera 4MP - optika 2.8 - valós WDR - POE - ONVIF - szolid áron
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest