- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fi:zi'k
nagyúr
Én még mindig inkább a ragdollt érzem a legjobb tippnek.
Esetleg raggamuffin. -
fi:zi'k
nagyúr
Hát egyelőre felemásan. Borzasztóan kezes, lusta és nem érdekli semmi. Vmennyire ki lett kefélve a bundája, de a hasán annyira be van rasztásodva, hogy lehet elvisszük nyiratkozni. Enni egyébként eszik, de mintha a hátsó fogai el lennének kopva. Majd még meg kell nézni rendesen. Féregtelenítőt és bolhanyakörvet azért kapott.
A fején lévő sem elég csúnya, egyelőre kapott rá borogatást, holnap pedig elvisszük egy dokihoz is. Sajnos a mai napot már lekéstük. Illetve 2-án golyótlanítva is lesz.
A másik jószág elég nagy stresszben van, nem érti mit keres itt ez a behemót (több mint 5,5 kg). Persze Dezsőt nem érdekli abszolút.A megőrzést pedig köszönjük még egyszer.
-
Kidus
őstag
Jah, szegeny gyereket mar buzeralta egy ideje, sirt hogy eleg, aztan jott a pofon.
De onnantol hogy a macska raugrott, en a szulok helyeben inkabb a macskat reptettem volna, esetleg egy cipot fele... nem meg szegeny macska, olyan nincs, hogy a gyerekemet arcon tamadja barmilyen hazi allat.
Meg jatekbol sem. -
SUPREME7
őstag
-
emiki6
veterán
Akkor miért tünnek el macskák?
Átszoknak máshoz? Vagy elhaláloznak?Más: megfigyeltem, a macskák valahogy beszélgetnek. Ha a szomszéd egyik macskája bejön hozzánk és kap valami finomat, akkor legközelebb a másik macskája is jön kunyerálni, pedig nem kéne tudnia mit kapott az egyik. Szóval valahogy eldicsekedett neki. Vagy rosszul gondolom?
-
mishubi
tag
Igazából attól függ milyen kedve van. de szerencsére napi szinten előjön belőle az "állatság". Akkor aztán akármit lehet vele csinálni, ő csak játszik.
Visszább linkeltem róla egy videót amin gyilkolja a kis beagle kutyusokat. Ott már nagy cicaként.
De ő az a kategória aki mellé odadobsz egy csörgő valamit alvás közben, nem megijed hanem felemeli a fejét és ráteszi arra amit odadobtál és alszik tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest