Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Snoop-y #13572 üzenetére
Én egy Buck-ot rendeltem egyszer a knifestock-ról, ami nem volt készleten (amúgy mindig csak készleten lévő cuccokat rendelek), arra 10 munkanapot írtak akkor. De nem így lett, valószínű pont érkezett be utána egy szállítmány mert pár nap alatt itt volt. Amúgy ennél többet nem is várnék rá, inkább vennék olyat ami készleten van.
De most rövid távon szerintem nem fog kelleni semmi. A 8-as méretű opinelem amit napi szinten használok, évek óta, az sem kopott el, pedig kb. 2 hetente élezni kell. Ha az ilyen ütemben fogy, akkor kb. 5-10 év múlva fog elvékonyodni annyira a penge, hogy át kell váltanom vagy egy másik 8-asra, vagy a tartalékban meglévő 9-esre (7-8-9-10-est vettem annak idején).
Minden más olyan kis mértékben használódik csak, hogy szükségem nem lesz másikra, csak akkor "kéne" vennem ha kitör a birtoklási vágyami előfordulhat.
Az egyik leatherman-en gondolkoztam még a penge cseréjén, nem tudom, hogy árulnak-e cserealkatrészt, legfeljebb az merült még fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest