Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• xtremist

őstag

válasz repvez #1986 üzenetére

Ha most veszel egy X52-est, közel sem azt a minőséget kapod mint régen. Az omron áthelyezte a mikrokapcsolók, potméterek meg jeladók gyártását kínába, azóta mélyrepülésben van az ilyen alkatrészeket használó termékek megbízhatósága, minőségi konzisztenciája. Ezt megerősíthetik a profi egérhasználók, orvosi műszer-javítók, vagy az autó-motorszerelők is. Vagy ha megnézed redditen a joystick rovat összefoglalóját, akkor a pár ezer felhasználó által létrejött konszenzus szintén ez. Van barátom aki 2006 óta használja az x52-esét mindenféle probléma nélkül, miatta vettem én is olyat, az enyém d.o.a. volt, csak én erőlködtem hogy helyrehozzam a hibáit, pedig csak vissza kellett volna küldeni hogy helyezzék fel valahova. 35 éves japán motorok potméteres szervói működnek megölhetetlenül, a 2006 utániakban meg garanciában cseréltem vagy 50-et. Az meg, hogy a mai magyar átlagkereset mellett luxuscikk lett egy eszköz a hobbidhoz, az nem joystick gyártók hibája, és szintén nem indokolja hogy szobizmusnak nevezd, ha valaki ilyet használ. Aki használt egy 40000 ft-os meg egy 100000 ft-os joyt, az utána biztos hogy nem fogja azt mondani hogy csak sznobizmusból szeretné a 100000 ft-osat megtartani.

Új hozzászólás Aktív témák