Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Kérdés előtt kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtremist
őstag
Ha most veszel egy X52-est, közel sem azt a minőséget kapod mint régen. Az omron áthelyezte a mikrokapcsolók, potméterek meg jeladók gyártását kínába, azóta mélyrepülésben van az ilyen alkatrészeket használó termékek megbízhatósága, minőségi konzisztenciája. Ezt megerősíthetik a profi egérhasználók, orvosi műszer-javítók, vagy az autó-motorszerelők is. Vagy ha megnézed redditen a joystick rovat összefoglalóját, akkor a pár ezer felhasználó által létrejött konszenzus szintén ez. Van barátom aki 2006 óta használja az x52-esét mindenféle probléma nélkül, miatta vettem én is olyat, az enyém d.o.a. volt, csak én erőlködtem hogy helyrehozzam a hibáit, pedig csak vissza kellett volna küldeni hogy helyezzék fel valahova. 35 éves japán motorok potméteres szervói működnek megölhetetlenül, a 2006 utániakban meg garanciában cseréltem vagy 50-et. Az meg, hogy a mai magyar átlagkereset mellett luxuscikk lett egy eszköz a hobbidhoz, az nem joystick gyártók hibája, és szintén nem indokolja hogy szobizmusnak nevezd, ha valaki ilyet használ. Aki használt egy 40000 ft-os meg egy 100000 ft-os joyt, az utána biztos hogy nem fogja azt mondani hogy csak sznobizmusból szeretné a 100000 ft-osat megtartani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- GIGABYTE B650 EAGLE AX +bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZLA! Bolti ára 200e fölött!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független akku 91%
- ACER F5-771G 17" full HD i5 7200U 16GB DDR4 RAM 1TB SSD GTX 950M
- Dell G15 5511 i7-11800H RTX 3050Ti 16 GB RAM 15,6" Full HD 120Hz
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vesa