Hirdetés
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Milyen kilépési procedúrát? Nem lép ki sehonnan? Vagy valahol win alatt kell disconnectálni? Nem akarom elqrni, mert nem az enyém. Asszem pézért nem is vennék ilyet... Kezd elegem lenni belőle. Pedig naon szép, és gyönyörűen szól. De ezektől az ami/mac hülyeségektől behalok.
-
leewi
aktív tag
ennél ügyesebb vagyok..

csak azt akartam ha már lúd akkor...vagyis szerettem volna, hogy amint értékelem az ipod-on a zenét azt mindíg amikor rákapcsikolom frissítse a gépen is...de ő mint írtam ilyenkor mindent törölt s kezde elölről...
szóval azóta iTunes & Anapod Exp. együttes használat...
van egy iPod Agent nevü prog...
na ez egy aranyos db...lehet vele RSS híreket iPodra tölteni...meg időjárás jelentést...ja és még horoszkópot is...mindezeket persze napi frissítésben...
ha valakit érdekel miképp néz ki az iPod belülről...
Bővebben: link vagyis ez egy első gen. db de az aksin kívül nem hiszem, hogy sok minden válztozott...
ja és az ANAPOD EXP.-ben az a jó, hogy tudja le/fel/szét kapcsolni az iPod-ot vagyis anélkül is visszacsatlakoztathaó, hogy szétkeljen húzni valamelyik csatlakozót ha már elötte lecsatlakoztattad...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Suzuki topik
- Apple Watch
- Elektromos autók - motorok
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Spórolós topik
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Nikon AF-P DX Nikkor 70-300mm F4.5-6.3G ED VR
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest